Temisan si Davideasca isi vand casa din cauza datoriilor. Trebuie sa restituie dublu creditului luat pentru constructia vilei. Aurelian Temisan si Monica Davidescu se numara printre romanii impovarati de creditele bancare, dupa ce au luat si ei un imprumut in franci elvetieni. Artistii au ajuns sa se razboiasca in instanta cu banca de la care au luat creditul pentru a-si construi o locuinta. La sase ani de la imprumut, s-au trezit ca au de platit dublu si sunt nevoiti sa-si vanda acum si casa mult visata. Intr-o situatie disperata! Asa au ajuns Temisan (42 de ani) si Monica Davidescu (42 de ani), care sperau sa se mute din apartamentul cu doua camere din Bucuresti, intr-o casa spatioasa. Pentru a-si indeplini visul, ei au luat, in urma cu sase ani, un credit in franci elvetieni, atrasi, ca majoritatea romanilor, de dobanda foarte mica. Numai ca moneda in care s-au imprumutat a crescut foarte mult, si s-au trezit ca au de platit acum de doua ori mai mult decat au luat, noteaza Click.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce a facut Dan Sova in primele momente dupa excluderea din PSD. Dan Sova a fost exclus din PSD, alaturi de Marian Vanghelie si Mircea Geoana, in sedinta furtunoasa de joi seara. Fostul ministru a plecat linistit de la sediul partidului si nimeni nu a stiut ce avea de gand sa faca. Deloc afectat de decizia luata de biroul executiv al partidului, Dan Sova si-a dat intalnire cu iubita in oras si a dus-o pe aceasta, alaturi de o prietena, intr-un local select din zona Primaverii. Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, Dan Sova, care in trecut a mai trecut printr-un moment delicat, in iunie, cand a demisionat din fiunctia de ministru al transporturilor, si-a vazut linistit de masa.Mai mult, Sova si iubita lui au avut un apetit deosebit pentru o seara atat de trista, pentru ca momentele culinare au fost imortalizate in intregime de paparazzi Cancan.ro. Fostul demnitar din PSD a mancat fel dupa fel, cu inghitituri dese si sanatoase, ca si cum nu ar fi bagat nimic in gura toata ziua.

Kendra Wilkinson: Trebuia sa ma droghez ca sa pot face sex cu "taticu' Playboy"! Iepurasul Playboy Kendra Wilkinson (29 de ani) s-a scapat in timpul emisiunii "Sunt o vedeta... Scoateti-ma de aici", difuzata in Marea Britanie: "Trebuia sa fiu beata sau drogata ca sa pot face sex cu Hugh Hefner". Asta se intampla in urma cu 10 ani, pe vremea cand "Taticul Playboy" nu avea decat 78 de ani, nu 88 de ani, ca acum, cand e insurat cu frumoasa Crystal, de 28 de ani. Hefner are o avere de 43 de milioane $ (152,5 milioane de lei) , iar Kendra are in conturi 6 milioane $ (21 de milioane de lei), dupa ce a fost lansata de acesta, informeaza Click.ro.

Whitney Houston a trecut prin asternuturile lui De Niro. In "De Niro: A life", o noua biografie a actorului american, celebru mai ales pentru discretia privind viata sa privata, producatorul canadian Shawn Levy dezvaluie noi detalii despre star. Acesta precizeaza ca De Niro, extrem de afemeiat, avea in tinerete o adevarata pasiune sa seduca femeile de culoare, cu sani mari, talie subtire si foarte frumoase. Astfel, se stie deja ca in anii '90, acesta a avut o relatie cu Naomi Campbell, imediat dupa ce aceasta s-a despartit de Mike Tyson, insa potrivit producatorului, el s-a iubit chiar si cu regretata cantareata Whitney Houston si cu fotomodelul Veronica Webb, scrie Libertatea.ro.

Motivul pentru care cel mai dur Chef de la PRO TV poarta mereu "doliu"! De ce se imbraca in negru si isi face buzele rosu aprins. Singura femeie jurat de la show-ul Masterchef si-a dat pentru o clipa jos sortul de bucatarie si a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei de dincolo de gatit. Patrizia Paglieri este o femeie mistrerioasa si are o poveste de viata captivanta. Pe Patrizia Paglieri o stie toata lumea de la show-ul Masterchef si o repereaza foarte repede datorita asemanarii cu celebra Liza Minelli. Desi pare o femeie foiarte dura, iar imaginea o si ajuta in acest sens, Patrizia este o femeie deschisa si sociabila, mereu cu zambetul pe buze si dispusa sa vorbeasca despre ea insasi. Astfel, a impartasit toate secretele ei intr-un interviu exclusiv Cancan.ro.

Burt Reynolds vinde tot din casa sa scape de saracie. Actorul este in pericol sa ajunga boschetar. De la extaz la agonie! Celebrul actor Burt Reynolds isi vinde tot din casa sa-si achite datoriile de milioane de dolari. Starul, nominalizat la Oscar, risca sa ramana curand fara acoperis deasupra capului. Odinioara era unul dintre actorii cei mai bine platiti de la Hollywood! Azi, Burt Reynolds (78 de ani) vinde tot din casa, ca sa scape de datoriile de 9,5 milioane de dolari (33,7 miliarde de lei). Actorul, bine cunoscut pentru rolul din filmul "Smokey si Bandit", scoate la licitatie pana si hainele folosite, geci, centuri, bibelouri, incataminte, sticle de parfum, ochelarii de soare, in disperare sa plateasca ratele restante pentru casa ipotecata din Florida, ca sa nu ajunga boschetar. Starul a pierdut multi bani din cauza unor investitii proaste, intr-un lant de restaurante, care a dat faliment, intr-un club de noapte din Atlanta, care s-a inchis dupa un an, si intr-o echipa de fotbal care nu a avut succes. In plus, actorul, care a fost casatorit cu Judy Carne (1963-1965) si Loni Anderson (1988-1993), a pierdut multi bani mai ales la al doilea divort, cand a trebuit sa plateasca 1 milion $ (3,5 milioane de lei) fostei sotii. Problemele de sanatate, dupa ce a fost lovit in fata cu un scaun de metal, si operatiile la spate si la inima, l-au facut sa stea mult timp pe tusa, scrie Click.ro.