Face sex cu toti, dar unul i-a pus capac! Ce mascul feroce a facut-o pe Denisa Botcari sa planga dupa el. Denisa Botcari a intrat in atentia presei dupa ce a declarat ca avea o relatie cu Adrian Cristea, inca de cand acesta era cuplat cu Bianca Dragusanu. Desi toata lumea ca are o afinitate pentru fotbalist, un alt "donjuan" i-a pus inima pe jar. In doar cateva luni, Denisa Botcari a reusit perfomanta sa se cupleze cu sapte barbati celebri si ravniti, din showbiz-ul romanesc. Desi a fost fotografiata in compania lui Cristea, a lui Catalin Botezatu sau a lui Irinel Columbeanu, cel dupa care suspina este nimeni altul decat Liviu Varciu, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cruduta si-a calarit noul iubit in public! In ce ipostaze au fost surprinsi cei doi. Mihai Costea e de domeniul trecutului in viata Danielei Crudu (25 de ani). Bruneta are un nou iubit, de care este nedezlipita. Fosta prezentatoare tv a fost surprinsa de paparazzii Wowbiz alaturi de cel care i-a cucerit inima intr-un club de noapte. Desi erau insotiti de mai multi prieteni, cei doi au oferit un show de zile mari. Semn ca atractia dintre ei este foarte mare, s-au pipait si sarutat o noapte intreaga. Ba chiar la un moment dat, Daniela Crudu a sarit pe tanarul care era incins la maxim de aceasta. Nu au tinut cont ca se afla in public si au dat frau liber pasiunii, el ajungand chiar sa ii puna mainile pe fund Crudutei, anuntaClick.

Pasiunea erotica a unei cantarete de la noi. Nu bea, nu fumeaza, nu are alte vicii in afara de pantofi. Si cand e vorba de pantofi nu tine cont de bani. Colectia de "mergatori" a solistei Betty Stroe cuprinde aproape 200 de perechi, in afara de sandale si de cizme. Probabilitatea sa poarte o pereche de doua ori in acelasi an nu prea exista. "Iubesc pantofii, nu m-au dezamagit niciodata. Ii iubesc atat de mult, incat, de multe ori, ii incalt si merg asa prin casa, fara haine. Da, chiar si dezbracata", a raspuns Betty la curiozitatea noastra. Solista, care si-a semnat relansarea prin noua ei melodie, "Culori", povesteste ca a investit si in spatiul de depozitare, care, practic, reprezinta 50% din mobilierul din casa, informeazaLibertatea.

Bomba sfarsitului de an! Roxana Vancea s-a logodit cu Mihai Bendeac. Roxana Vancea si Mihai Bendeac traiesc de mai multa vreme o frumoasa poveste de dragoste si se pare ca acum, in prag de sarbatori, cei doi au trecut la urmatorul nivel in relatia lor. Roxana Vancea a primit inelul de logodna si chiar daca nu au stabilit inca data casatoriei, vedeta este in culmea fericirii. Iubita lui Bendeac a postat pe contul de Facebook o imagine, in care arata tuturor dovada ca a primit inelul din partea partenerului ei. Fotografia este insotita si de versurile unei melodii a celor de la Parazitii. "Cine ma EU? Nu tu ma...Mie!", a scris Roxana Vancea in urma cu putin timp pe contul de socializare, scrieCancan.

"Mosule, ce tanar esti" face bani si dupa mai mult de un deceniu! "Taticul trupei Andre" incaseaza sume frumoase. Trupa Andre a facut istorie in muzica dance cu piesele "Lasa-ma, papa, la mare" si "Mosule, ce tanar esti!". Ambele hit-uri continua sa fie difuzate in draci, pe posturile de radio, desi Andreea Balan si Andreea Antonescu au anuntat despartirea in 2001. Banii din drepturile de autor sunt incasati, in mare parte, de fostul impresar si compozitor, Sandel Balan, iar sumele sunt frumusele. Sandel (54 de ani) si Andreea Balan (30 de ani) au fumat pipa pacii de curand, dupa episodul furtunos de acum mai bine de zece ani, cand solista a parasit casa parinteasca din Ploiesti, pentru a scapa de programul soldatesc impus de tatal ei, care i-a fost si impresar. In timp ce solista castiga acum sute de mii de euro anual, din concerte si din emisiuni tv, parintele ei se descurca cum poate, anuntaClick.