A oferit adevarate show-uri sexy, s-a dezbracat in vazul lumii, iar acum pozeaza in cumintenie. O blonda celebra se retrage. Si-a facut debutul dupa ce s-a bagat in jacuzzi cu Irinel Columbeanu si imaginile au ajuns pe internet, iar apoi a continuat cu aceasi atitudine dezinhibata. De cateva luni insa, Flore Salalidis a disparut din showbizz si din cluburi. Tanara nu a fost niciodata o persoana pudica si mereu a recunoscut fiecare actiune pe care a facut-o. Flore nu s-a sfiit nicidoata sa afirme ca a fost dansatoare la bara in Japonia si sa recunoasca faptul ca ii place sa fie in centrul atentiei. Sub lumina reflectoarelor a fost si atunci cand s-a bagat in jacuzzi cu Irinel Columbeanu, pe atunci casatorit cu Monica Gabor, ori cand s-a dezbracat complet si s-a aruncat in valurile marii, dupa o noapte de pomina in statiunea Mamaia, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Marturisirea dureroasa a Andreei Balan: "Pretul platit a fost prea mare". Andreea Balan are, incepand cu 1 decembrie, blog pe site-ul zutv.ro, iar prima ei marturisire scrisa aici este una emotionanta. Dupa multi ani de munca, pasiune, ambitie si daruire in meseria pe care si-a ales-o, Andreea Balan se intreaba cu o sinceritate dezarmanta daca pretul succesului sau este cel corect. Nu are insa raspunsul, deoarece, de multe ori, atunci cand se uita in oglinda, e multumita de ceea ce vede. "Cum cuantific eu oare, o copilarie sacrificata, o adolescenta tumultoasa, lipsa prietenilor, lipsa iubirilor, lipsa trairilor normale si a lucrurilor marunte care alcatuiesc viata unui om? Si mai ales cum trec peste superficialitatea oamenilor care judeca suprafata si nu accepta ca sunt om inainte de a fi papusa care zambeste mereu?", scrie Andreea, anuntaClick.

Miki (ex-K-pital) traieste o adevarata drama de cand si-a propus sa devina mama. Miki ex K-pital are o relatie de 12 ani cu acelasi barbat, Razvan Constantinescu, cel care este si impresarul ei. Desi nu pune pe primul loc oficializarea relatiei, face eforturi disperate sa devina mama. "Am o relatie frumoasa cu Razvan, dar, din pacate, pana acum nu am reusit sa devenim parinti. Vrem un copil, muncim la asta", isi incepe Miki marturisirea. Iar marea lor dorinta a venit la pachet cu multa durere. Anul trecut, artista, ajunsa la 40 de ani, a ramas, in sfarsit, insarcinata. Fericirea avea sa le fie curmata brusc de un avort spontan. "Am pierdut deja un copil, dar nu mi-am pierdut speranta de a deveni mama", sustine ea. De atunci, Miki a urmat cateva tratamente pentru a putea avea copii, insa exclude o fertilizare artificiala, deoarece vrea sa ramana insarcinata pe cale naturala. Si-a mai dat doi ani de incercari si, daca minunea nu se va produce... "Daca vrea Dumnezeu, o sa imi implinesc acest vis, daca nu, nu exclud varianta de a infia un copil. Razvan iubeste mult copii si isi doreste si el", ne-a dezvaluit artista, informeazaLibertatea.

Doliu in muzica! A murit unul dintre componentii trupei Rolling Stones. Era dependent de canabis.Bobby Keys, saxofonistul de legenda al trupei The Rolling Stones, a murit marti, la varsta de 70 de ani, a anuntat grupul britanic. "Membrii trupei The Rolling Stones sunt bulversati de pierderea bunului lor prieten, saxofonistul legendar Bobby Keys", au declarat membrii grupului britanic intr-un comunicat. "Bobby a avut o contributie muzicala unica in grupul nostru inca din anii 1960. Ne va lipsi teribil de mult", au adaugat ei. Nascut in Texas, Bobby Keys, pasionat de jazz, a inceput sa cante la saxofon inca din adolescenta. Talentul l-a ajutat sa devina foarte repede un artist cunoscut si a intrat in componenta trupei The Rolling Stones inca din 1964, scrieCancan.

Reactia Mihaelei Radulescu, dupa ce Dani a recunoscut si el, resemnat, despartirea lor. Mihaela Radulescu si Dani Otil au ramas in relatii bune dupa despartire, dovada in acest sens stau ultimele lor cuvinte de pe conturile de Facebook. Astazi (joi), Dani Otil a recunoscut si el ca nu mai formeaza un cuplu cu femeia pe care a iubit-o nebuneste in ultimii sase ani. Pe pagina de Facebook, el a publicat cateva randuri emotionante si a recunoscut, printre altele, ca nu o va uita niciodata pe vedeta. Cu o sinceritate debordanta, Dani Otil a marturisit ca despartirea s-a produs acum mai mult timp, asa ca nu se pune problema ca fosta lui iubita sa il fi parasit pentru austracul Felix Baumgartner, anuntaClick.