Campionii neasteptati ai incasarilor din show-uri. Topul cantaretilor care au transformat in 2014 notele muzicale in bancnote. Directia 5, Loredana si Smiley sunt laureatii anului in topul intocmit de Libertatea, clasamentul cel mai aproape de adevar al sumelor dobandite peste an de vedetele scenei muzicale din Romania. 2014 a fost un an in care majoritatea cantaretilor si-au pus sperante ca vor obtine un bonus din campania electorala proaspat consumata, insa in zadar, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ultimele filmari prenatale ale Antoniei! Cum a fost filmata de paparazzi alaturi de Alex Velea in mijlocul mall-ului! A mai ramas o luna pana cand vor deveni parinti, iar Antonia si Alex Velea sunt de nedespartit. Zilele trecute, cei doi au iesit la cumparaturi intr-un mall, iar artistul a fost grijuliu si protector cu viitoarea sa sotie. Ultimele opt luni au fost cele mai frumoase din viata Antoniei si a lui Alex Velea. Cei doi au recunoscut public faptul ca sunt impreuna, iar pe deasupra, cantareata a marturisit ca este insarcinata si ca urmeaza sa il faca tatic pe Alex la sfarsitul acestui an. Continuarea in Cancan.

Obligati prin contract sa imparta aceeasi camera. Pentru ce suma trebuie Bianca si Slav sa-si onoreze promisiunile semnate la pachet, desi s-au despartit. Au divortat in martie anul acesta, au incercat o reconciliere, dar de curand iar s-au despartit. Bianca Dragusanu si Victor Slav dau insa bine impreuna, la evenimente, astfel ca au semnat mai multe contracte comune, pe sume frumusele. Daca acasa nu mai impart patul, ei sunt nevoiti sa doarma in aceeasi camera de hotel, vineri, cand vor fi prezenti la un concurs de frumusete din Botosani. Se zvoneste ca nu mai formeaza un cuplu si ca sentimentele profunde dintre Bianca Dragusanu (32 de ani) si Victor Slav (34 de ani) s-au risipit, anunta Click.

Incursiune in viata secreta a celui mai bogat roman! Marturisiri halucinante despre seful garzilor sale de corp! Fostul legionar Horatiu Potra, supranumit "masinaria de razboi" , a ajuns sa lucreze ca bodyguard a celui mai bogat afacerist roman. Acuzatiile aduse la adresa lui sunt insa incredibile! Povestea lui de viata, una plina de pericole si multi bani.. rataciti, nu l-a impiedicat pe cel mai bogat roman, Frank Timis, sa-l angajeze pe post de bodyguard, ba chiar sa-l faca seful garzilor sale de corp. Integral in Cancan.

Ioana Ghinghina si Alexandru Papadopol sunt parinti model! Intra sa vezi cat de atenti sunt cei doi parinti cu micuta lor, la mall. Cei doi actori si fetita lor au fost surprinsi de paparazzii Wowbiz.ro intr-un mall bucurestean, unde s-au plimbat cateva ore prin magazine, dupa care au poposit la un restaurant. Cea mica a fost tot timpul in centrul atentiei, parintii ei fiind doar cu ochii pe ea. Si pentru ca este perioada cadourilor, fetita lui "Papi" si a Ioanei Ghinghina s-a ales cu cateva jucarii de la un magazin pentru copii.