​Andreea Balan, filmata cand se dezbraca, in propria casa. Secretul a fost dezvaluit! Solista s-a lasat filmata in dormitor, in baie si in dressing pentru o campanie publicitara. Click! iti prezinta primele imagini din vila de 250.000 de euro a Andreeei Balan (30 de ani)! In 2012, Andreea Balan si Keo au inceput sa-si ridice casa visurilor, in care sperau sa-si creasca pruncii si sa-si consume amorul in tihna. Vila din Baneasa a inghitit 250.000 de euro, insa de relatia dintre proprietarii ei s-a ales praful. Si daca pana acum interiorul casei era tinut la secret, iata ca, mai nou, solista a deschis larg usile, obligata de un contract de imagine. Pereti albi, covoare crem, pufoase, scari interioare, dormitor mobilat in tonuri calde, de maro, dressing inghesuit, bucatarie cu acces in living si baia ticsita de cosmetice. Pe scurt, asa arata in interior vila pe care Andreea Balan si Keo o impart acum in sistem duplex si unde se perinda, ocazional, si actualii lor iubiti, americanul Michael Tracey, respectiv solista Misty, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dani Otil se insoara la anul! A venit momentul sa-si agate burlacia in cui. Dupa sase ani de fericire alaturi de femeia despre care spune ca l-a maturizat si i-a deschis usa in lumea buna, prezentatorul TV si-a stabilit prioritatile pentru anul viitor. Dani Otil vorbeste inca la prezent despre Mihaela Radulescu, "doamna mea", femeia care i-a conturat drumul in viata personala, dar si aceea profesionala. Si a promis public ca prima invitatie la nunta lui ii va fi dedicata. Si, se pare, Mihaela nu va avea prea mult de asteptat, caci matinalul a fixat deja data sau... aproape a fixat-o. Apropiati ai lui Dani Otil sustin ca acesta i-ar fi promis mamei lui, femeie simpla, al carei mare vis este acum sa-si creasca nepotii, ca cel tarziu anul viitor se va aseza la casa lui. Mai greu insa cu aleasa, care trebuie sa se ridice macar pe jumatate la inaltimea fostei iubite, anuntaLibertatea.

Elena Gheorghe, in costum de baie la -10 grade! Sacrificiul a costat-o enorm si e racita cobza! Vezi pentru ce s-a dezbracat. Arta cere sacrificii, iar Elena Gheorghe a simtit acest lucru pe propria piele. Artista a filmat de curand un videoclip la piesa " Polul Nord", pentru care a fost nevoita sa filmeze in costum de baie, noaptea, la-10 grade Celsius. Zilele trecute, Elena Gheorghe a filmat videoclipul celei mai noi melodii ale sale, "Polul Nord", care se potriveste manusa cu sezonul rece care tocmai s-a instalat in Romania. Pentru ca a vrut sa isi surprinda fanii cu un produs muzical inedit, focoasa roscata a acceptat ideea regizorului, aceea de a filma imbracata sumar pe un film napeasnic. Mai exact, ea a stat in sandale si in costum de baie pe un ger de inghetau si pietrele, afara termometrele aratand in acele ore de noapte -10 grade Celsius. Chiar daca a fost la un pas de a degera, Elena a suportat cu brio frigul, totul de dragul fanilor sai, informeazaCancan.

Ce rusine! Anda Adam, surprinsa cu absorbantul la vedere, pe scena! Exact in seara in care Anda Adam a primit premiul pentru cea mai fashion artista din Romania, ea a a reusit sa gafeze din punct de vedere estetic, expunandu-si absorbantul in vazul lumii. Cantareata, in varsta de 34 de ani, a fost prezenta, luni seara, pe scena de la Bucharest Fashion Week, unde a interpretat ultima ei piesa "Gloante oarbe". Imbracata foarte sexy, Anda Adam i-a innebunit pe invitatii de la eveniment, prin tinutele ei sexy si miscarile lascive. Din pacate pentru ea, din cauza rochitei foarte scurte si a coregrafiei dinamice, artista a fost surprinsa cu absorbantul la vedere. Chiloteii negri si dresul plasa nu au reusit sa-i acopere zona genitala, astfel incat piesa de igiena intima sa nu fie vizibila la exterior, scrieClick.

O cantareata celebra de la noi, filmata in ipostaze intime cu un barbat insurat. Cu stirea si acordul sotului milionar. Natalia Barbu este mandra nevoie mare de videoclipul pe care l-a lansat zilele trecute si in Romania. Desi se vorbeste despre doi indragostiti in piesa "Ai plecat", in clip, cantareata a refuzat sa se sarute cu "iubitul". Motivul: "Am evitat sarutarile in clip, am jucat iubirea si fara sarut, care mi se pare un gest mult prea intim!". Insa o secventa plina de erotism e cea in care ea isi musca partenerul (un basarabean manager de firma, insurat si cu copil) cu sete, anuntaLibertatea.