Bataie de joc totala la locul de veci al celebrei Naarghita! Ce a putut face nepotul care a mostenit totul dupa moartea cantaretei. Naarghita a plecat din lumea celor drepti in urma cu aproape doi ani, iar cei apropiati par ca au dat-o uitarii. Mormantul ei a fost lasat in paragina, florile lipsesc cu desavarsire si pare sa fie ingrijit doar de angajatii cimitirului Bellu. Maria Amarghioalei, alias Naarghita, asa cum era ea cunoscuta publicului larg, a incantat milioane de oameni cu piesele sale indiane, in anii '80. A fost una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar aminitrea sa a ramas vie in memoria celor care au indragit-o cu adevarat. In urma cu aproape doi ani, insa, Naarghita a incetat din viata in apartamentul sau din Capitala, dupa ce, ani la rand, a fost nevoita sa traiasca intr-on saracie lucie, noteaza Cancan.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

S-a rupt filmul iubirii lor ca-n filme. Freida Pinto si Dev Patel, actorii din celebra drama "Slumdog Millionaire", s-au despartit dupa o relatie de sase ani. Cei doi s-au cunoscut in 2008 pe platourile de filmare ale faimoasei productii, iar intre ei s-a infiripat rapid o idila, cei doi considerand ca sunt suflete-pereche. Astfel, Freida si Dev au decis sa formeze un cuplu si in viata reala, nu doar pe ecrane, insa, potrivit US Weekly, dupa sase ani de iubire, au decis sa-si spuna "Adio" si sa mearga pe drumuri separate. Actrita de 30 de ani nu pare deloc afectata de despartire, iar prietenii apropiati ai acesteia au declarat ca e fericita si chiar pregatita de noi cuceriri, informeaza Libertatea.ro.

Vezi ce face copilul lui Pique si al Shakirei! Fotbalistul Barcelonei Gerard Pique si sotia sa, Shakira, vorbesc cu fiul lor, de un an si zece luni, in sapte limbi, scopul fiind ca cel mic sa devina un poliglot. "Orice copil poate invata mai multe limbi pana la varsta de trei ani. Noi vorbim cu Milan in spaniola, catalana, engleza, franceza, germana, rusa si chineza", a spus Shakira. "Bebelusii au o sete innascuta pentru cunoastere si invatare. Copiii sunt capabili sa inteleaga mai mult decat credem, nu este niciodata prea devreme sa incepem sa ii invatam si sa ii punem in contact cu cartile, chiar si ca nou-nascuti", a mai anuntat cantareata. Artista a confirmat la sfarsitul lunii august ca este din nou insarcinata, intr-un interviu acordat pentru editia spaniola a revistei Cosmopolitan si, apoi, pe contul ei de Twitter, scrie Click.ro.

Si-a dorit atat de mult fetita, dar cand a adus-o acasa a gasit-o total schimbata! Ce-i reproseaza Luminitei Anghel mama Mariucai. Dupa ce si-a aruncat fetita in orfelinat, Angelica Constantin i-a facut viata un calvar Luminitei Anghel. Acum, ca si-a luat copilul inapoi, femeia de etnie rroma are si tupeul de a-i reprosa solistei ca a cerscut-o pe Mariuca in lux. Telenovela in care Luminita Anghel a fost implicata fara voia sa pare sa nu se mai termine. Mama naturala a fetitei adoptate de cantareata a facut tot posibilul sa o ia pe Mariuca inapoi, nu inainte de a face un scandal monstruos si de a o acuza pe Luminita ca ar fi platit bani grei drept spaga la Protectia Copilului, pentru a o lua pe Mariuca la ea acasa. Dupa un proces lung, judecatorii au decis ca fetita da sapte ani sa se intoarca la mama ei biologica, decizie mai mult decat surprinzatoare, mai ales ca femeia de etnie rroma nu are absolut deloc posibilitati materiale, relateaza Cancan.ro.

Cocos, Pinalti si Bica, in pericol sa ia TBC. Zeci de persoane incarcerate in Arestul Politiei Capitalei, printre care numeroase "vedete", risca sa se imbolnaveasca de tuberculoza, deoarece trei detinuti sufera de aceasta boala usor transmisibila. Politistii de la Arest sunt si ei revoltati de situatie. Afaceristul Dorin Cocos, fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, fostul ministru al comunicatiilor, Gabriel Sandu, cercetati in dosarul Microsoft, si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, risca sa faca tuberculoza. Asta deoarece trei dintre persoanele incarcerate in Arestul Politiei Capitalei sufera de TBC. Ceilalti arestati, politistii, avocatii sau vizitatorii se afla in acelasi pericol, atrag atentia sursele Libertatii. Si asta pentru ca Arestul nu dispune de spatii de vizita suplimentare si special amenajate, astfel ca cei trei bolnavi de TBC primesc vizite si pachete in aceleasi incinte ca si restul arestatilor, noteaza Libertatea.ro.

L-am tinut pe banii mei, in facultate, pe iubitul Laviniei Pintea! Antoanela Eremencu, rivala vaduvei actorului Adrian Pintea, il desfiinteaza pe Laurentiu Carstea. In timp ce Lavinia Pintea si Laurentiu Carstea se pregatesc de nunta, Antoanela Eremencu, fosta iubita a chipesului barbat, isi pregateste apararea in procesul pe care i l-au intentat cei doi porumbei. Pentru declaratiile ei, Antoanelei i se cer 90.000. Parata nu are emotii, ba chiar ameninta ca va scoate cativa asi din maneca. Antoanela Eremencu a aflat din Click! ca fostul ei logodnic, Laurentiu Carstea (34 de ani), si iubita acestuia, Lavinia (34 de ani), vaduva actorului Adrian Pintea, ii solicita daune de 90.000 de euro, pe motiv ca, in septembrie, la PRO TV, "a adus acuzatii nefondate, inclusiv de natura penala, sustinand ca domnul Carstea i-a furat si o suma de bani".