Doua surori s-au sarutat pasional pe scena X Factor. Finala editiei britanice a show-ului X Factor a avut loc duminica, iar telespectatorii au avut parte de un moment neasteptat. Conform obiceiului, toti artistii care s-au aflat in competitie au urcat pe scena pentru a canta o piesa impreuna. Printre ei, si trupa Blonde Electra, formata din surorile Jazzy si Ruby King, conform metro.co.uk. Fetele au vrut sa se asigure ca toata lumea va vorbi despre ele, nicidecum despre finalisti. Asa ca, in timpul piesei, ele s-au sarutat pasional starnind stupoare in platou, potrivit Click.ro.

Kim Kardashian e nimic pe langa ea! Nicki Minaj a rupt Instagram cu ultima poza postata. Credeati ca nimeni nu o poate depasi pe Kim Kardashian cand vine vorba de poze nud pe Internet? V-ati inselat - Nicki Minaj se afla la un pas de cucerirea lumii digitale interesate de showbiz! Dovada - ultima poza postata pe Instagram. Minaj si-a pozat posteriorul iesind subtil dintr-o cada plina cu... lapte si cereale. Nu intelegeti mesajul din spatele imaginii? Nici noi, scrie Euforia.tv

Razbunare incredibila a Danielei Crudu! Ce a putut sa ii faca lui Nila cu unul dintre "fratii" lui il va pune in genunchi! Adio, singuratate! La cateva luni de la despartirea de Nila, bruneta i-a aplicat loviutura fatala: s-a cuplat cu un barbat din anturajul lui, chiar prin intermediul unui prieten de-al lui... Alex Balasoiu, prietenul lui Nila, este cel care a intrat in pielea lui Cupidon si care i-a facut cunostinta Crudutei cu Catalin, baiatul in compania caruia bruneta s-a distrat copios in club si pe care l-a sarutat cu patos in taxi. Si, cum Valcea este un oras mic in care fiecare se cunoaste cu fiecare, si Catalin, prin intermediul lui Alex Balasoiu, ajunsese in anturajul lui Costea, scrie Cancan.ro.

Atac sub centura la adresa unei iubite de fotbalist: "Ceea ce faci tu e prostitutie". Femeile din jurul fotbalistilor nu se prea au la inima. O dovedeste si atacul incasat de Wanda Nara, iubita lui Mauro Icardi, din partea unei actrite din tara sa natala. "E o prostituata. Dau o ceapa degerata daca Wanda Nara se supara, dar ceea ce face e prostitutie.", a fost afirmatia care a stirnit scandalul. Natacha Jaitt, cea de la care a pornit totul, e nemultumita de atitudinea Wandei, cea care si-a parasit sotul, pe Maxi Lopez, pentru cel mai bun prieten al acestui si care a intretinut un scandal public pe seama triunghiului amoros astfel format, potrivit gsp.ro.

Mihaela Radulescu a pus ochii pe Felix Baumgartner de aproape un an. Zborul pana la inima lui Felix Baumgartner (45 de ani) n-a fost usor pentru Mihaela Radulescu (45 de ani). Divei i s-au aprins calcaiele dupa austriac inca de la inceputul anului, insa abia in urma cu doua luni a reusit sa-l prinda in mreje. Mai mult, Mihaela a declarat ca parasutistul este un barbat greu de gasit si ca a incercat timp de doi ani sa-i ia interviul. La 5 ianuarie 2014, Mihaela Radulescu posta mandra pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare imbracata cu geaca lui Felix Baumgartner, austriacul cunoscut in intreaga lume dupa saltul din stratosfera, scrie Click.ro.