Inna, cu sanii pe afara in timpul ultimului concert! Reactia incredibila a fanilor: "Ai silicoane?". Inna a facut senzatie in timpul unui concert sustinut zilele acestea la New York . Artista a facut publica o imagine in care apare cu sanii la vedere, spre fericirea fanilor virtuali din intreaga lume. In timpul concertului, Inna a optat pentru o tinuta extrem de sexy, lasandu-si la vedere bustul generos, spre incantarea publicului numeros. Imediat ce a postat pe Facebook fotografia din timpul concertului, intrebarile prietenilor virtuali au inceput sa curga, mai ales ca unii dintre ei rau nelamuriti. Are sau nu are Inna silicoane? "Esti foarte frumoasa", "Esti cea mai tare","Son operadas? (Sunt operati?), "Ai silicoane?", au fost comentariile fanilor sin intreaga lume, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Daniela Crudu, cu un san pe-afara in timpul sedintei foto. De cand s-a despartit de Mihai Costea, care ii interzicea orice aparitie sexy, Daniela Crudu isi face de cap cum stie ea mai bine: punandu-si in valoare farmecele. De curand, bruneta a fost protagonista unui pictorial incendiar, in care a purtat mai multe tinute extrem de sexy. Mandra de ce a iesit, Cruduta a publicat apoi mai multe imagini pe paginile ei de Facebook, unde a primit nenumarate complimente. Intr-una dintre imagini, Daniela este imbracata intr-o fusta foarte stramta si o gecuta scurta, la care a "uitat" sa incheie fermoarul. Rezultatul: un san a putut fi admirat aproape in intregine de catre fani, anunta Click.

Uite-o pe Larisa Dragulescu goala pusca! "Mai am si alte poze...". Larisa Dragulescu, fosta sotie a marelui campion la gimnastica Marian Dragulescu, a lasat deoparte inhibitiile si a publicat o fotografie in care apare complet goala, parte al unuio pictorial mai amplu. Contactata de Libertatea, Larisa a oferit detalii despre aceasta imagine. "Nu este pentru prima data cand pozez nud. Asa mi-a venit. Mai am si alte poze, dar asta e singura pe care am postat-o", ne-a explicat Larisa Dragulescu.

Sapte ani de casnicie si o despartire furtunoasa! Am aflat in sfarsit adevaratul motiv pentru care Pepe si Zavo au divortat. Zavo a apelat la ajutorul vrajitoarelor pentru a-si afla viitorul, insa nu s-a gandit niciodata sa isi faca o astrograma. Cancan i-a luat-o inainte si i-a cerut specialistului sa ii faca previziunile atat despre trecut, cat si despre prezent. Astrologul Roxana Lusneac a facut astrograma vedica a Oanei Zavoranu. Se pare ca astrele sunt favorabile pentru bruneta iar, de anul viitor, toate lucrurile se vor echilibra in viata ei. Desi Oana a declarat in repetate randuri ca nu este pregatita pentru a avea un copil, se pare ca destinul e gata sa o contrazica. Bruneta nu va avea un mostenitor decat atunci cand isi va dori cu adevarat si cand viata ei va avea un echilibru sufletesc si e posibil ca asta sa se intample in anii urmatori, scrie Cancan.

Uite cat de repede se dezbraca fetele de la Amadeus! Cele patru cantarete din formatia Amadeus sunt maestre la dezbracat viteza, pentru ca in timpul concertelor lor acestea schimba numeroase tinute. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis sunt nevoite sa isi schimbe foarte des tinutele de scena, pentru a tine publicul in priza. Asa ca cele patru fete s-au specializat in dezbracat si imbracat viteza, astfel incat ele sunt gata pe scena in mai putin de un minut. Bianca Gavrilescu a facut o demonstratie live a acestei aptitudini, in cadrul emisiunii Teo Show. Ea s-a dus dupa un paravan si s-a schimbat din costumul disco, intr-o rochie sclipitoare, din paiete, in mai putin de 60 de secunde, anunta Click.