Mariah Carey isi bate joc de angajati. Cantareata Mariah Carey (45 de ani) a fost data in judecata de fosta sa angajata Ylser Oliver, in varsta de 49 de ani, care o acuza ca nu i-a platit orele suplimentare. Femeia vrea despagubiri de peste 100.000 $ (365.000 de lei) pentru ca a lucrat in calitate de asistenta pentru vedeta, care o obliga sa munceasca 16 ore pe zi, fara pauze, sapte zile pe saptamana, din martie 2007. Sarcinile sale erau sa curete casa divei, sa faca reparatii, sa-i faca bagajele, sa mearga la cumparaturi si alte treburi casnice. Si, desi are o avere de 520 de milioane de dolari, Mariah nu-i platea orele suplimentare, noteaza Click.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cauza mortii Ancai Roventa, modelul gasit fara suflare. Primele indicii sunt cutremuratoare. Anca Roventa a fost gasita fara suflare in propria-i locuinta, in urma cu doar cateva zile. Model de talie internationala si o profesionista desavarsita, potrivit apropiatilor, Anca si-a gasit sfarsitul in conditii misterioase. Desi anchetatorii nu au formulat o concluzie oficiala, rezultatele autopsiei dau indicii despre ceea ce ar fi putut sa ii cauzeze moartea. Se pare ca in stomacul modelului, medicii nu au gasit nici un strop de mancare, iar o prietena a Ancai a confirmat faptul ca aceasta ar fi avut perioade in care se infometa, informeaza Libertatea.ro.

Am aflat cat au cerut Alex Velea si Antonia pentru a dezvalui detalii picante din dormitor! Se vand mai scump decat Monica Gabor! In primavara acestui an, Antonia si Alex Velea au filmat un reality-show, dar, pana in prezent, emisiunea nu a fost cumparata de niciun post TV. Cancan.ro au aflat ca cei doi artisti au cerut o suma dubla fata de tariful perceput de Monica Gabor in 2006. Traiesc o poveste de dragoste de mai bine de un un an si jumatate, insa au recunoscut public ca se iubesc in urma cu sapte luni, atunci cand au anuntat si ca vor deveni parinti. O buna perioada, Antonia si Velea si-au tinut relatia ascunsa, insa, inca de atunci, ei se gandeau la felul in care isi vor asuma public faptul ca formeaza un cuplu.

Ce vila si-a tras socrul Cristinei Rus din "tepe"! Banii "nemunciti" nu aduc fericirea! O simte, pe pielea ei, cantareata Cristina Rus, al carei sot, Dragos Bilteanu, sta dupa gratii pentru fraude economice. Mai mult, magistratii l-au luat in vizor si pe socrul acesteia, Gheorghe Bilteanu. Momentan, acesta inca se lafaie in vila impozanta pe care fotoreporterii Click! v-o prezinta in exclusivitate. Ce napasta pe capul Cristinei Rus (33 de ani)! Viata blondei s-a schimbat la 180 de grade, iar viitorul se arata destul de sumbru. Sotul ei, Dragos Bilteanu (36 de ani), a fost arestat pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzat de delapidare de fonduri si manipulare a pietei de capital. Mai mult, magistratii i-au pus sechestru pe averea ce l-a transformat intr-un superbogatas.

Mutu s-a intors, in genunchi, la Consuelo. Adrian Mutu tace si face. Dupa ce a avut o perioada de nesiguranta in viata de cuplu, despre care a preferat sa nu vorbeasca, fotbalistul i-a oferit sotiei un inel cu diamante si o promisiune pe viata, in Republica Dominicana. Fotbalistul se afla in Republica Dominicana alaturi de familia sa, pe care a cam neglijat-o in ultima perioada, oficial din cauza angajamentelor fotbalistice. Mutu si Consuelo au sters cu buretele infidelitatile sportivului, expuse pe larg de presa din Romania, si au hotarat sa mearga mai departe. Discreti, ei nu au lasat sa "transpire" prea mult din necazul lor. Doar apropiatii au stiut ce li se intampla, in vara, cand cei doi erau impreuna doar de ochii lumii. Atunci, "Briliantul" a fost surprins cu o blonda focoasa intr-un club pe malul marii, in timp ce frumoasa Consuelo a pozat in bratele unui alt barbat si a sters din contul ei de Facebook numele de Mutu si toate pozele cu fotbalistul, scrie Libertatea.ro.

Doliu in cinematografie! Actrita Virna Lisi a murit. Actrita italiana Virna Lisi, premiata la Cannes pentru rolul interpretat in filmul "Regina Margot", de Patrice Chereau, a murit la varsta de 78 de ani, a anuntat, joi, agentia de presa italiana Ansa, care il citeaza pe fiul artistei. Frumoasa actrita italiana, nascuta la Ancona, in 1936, al carei nume real a fost Virna Pieralisi, a jucat in cateva zeci de filme, turnate in Italia, Franta, dar si la Hollywood, si a avut ca parteneri de afis pe unii dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, precum Alain Delon, Richard Burton si Marcello Mastroianni, potrivit Cancan.ro.