Klaus Iohannis are casa cu sauna, piscina si patinoar. La Sibiu are o casa modesta, iar la Bucuresti una ca-n filme. Presedintele tarii, Klaus Iohannis (55 de ani), s-a mutat in Vila Lac 2, unde nu-i lipseste nimic. Are piscina, sauna, patinoar, dar si teren de tenis, atat de important pentru el. Pe perioada campaniei electorale Klaus Iohannis a locuit cu chirie intr-un apartament de lux, din Primaverii. In acelasi cartier rezidential va locui si pe perioada mandatului de sef al statului, dar de data aceasta intr-o vila de protocol. Timp de 60 de zile, pana cand Traian Basescu (63 de ani) va parasi Vila Lac 3, presedintele ocupa Vila Lac 2, destinata pana acum oaspetilor, scrie Click.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Vandici se recomanda: usor de satisfacut! In luna decembrie, numita si luna cadourilor, fiecare se asteapta sa primeasca macar un dar. Unii viseaza sa li se aduca Luna de pe cer, altii se bucura chiar daca primesc ceva simbolic. Asa si Ilinca Vandici, care marturiseste ca nu continutul sau marimea cadoului conteaza pentru ea, desi pare genul de tipa costisitoare. "O pereche de manusi, o caciula, un parfum...", chiar nu o intereseaza ce se afla in ambalaj, sustine ea. "Orice cadou este apreciat si primit cu bratele deschise, in special pentru efortul pe care l-a depus cel ce s-a gandit la mine", a explicat vedeta Kanal D pentru Libertatea.ro.

Adevarul despre bataia pe care i-a dat-o Chilian fostei iubite! In urma cu zece ani, Florin Chilian si Ana Maria Georgescu s-au despartit cu scandal, dupa ce cantaretul i-ar fi dat o bataie sora cu moartea. Ei bine, se pare ca lucrurile nu stau deloc asa, ba dimpotriva, cantaretul ar fi nevinovat. "Ea isi dorea foarte tare un copil cu Chilian, dar acesta nu a fost de acord, era doar o pustoaica. Avea 19 ani atunci. Nu putea sa faca copii cu un copil, sa fim seriosi. Din aceasta cauza, Ana Maria s-a suparat teribil si se pare ca a decis sa-l acuze pe el de bataie pentru a se razbuna. Din cate am inteles, cel care a batut-o a fost de fapt fostul ei iubit. Chilian a fost cel care i-a salvat viata si a mers cu ea la spital. Nu s-a dezlipit de langa ea o saptamana intreaga", a declarat un prieten apropiat al artistului pentru Cancan.ro.

Andreea Marin, poze sexy de la inceputul carierei. Daca acum apare mai rar in imagini sexy, ei bine, la inceputul carierei sale, Andreea era la fel de curajoasa ca Bianca Dragusanu, Gina Pistol sau alte vedete care au pozat pentru revistele dedicate reprezentantilor sexului tare. A fost manechin in adolescenta, asa ca nu este straina de sedintele foto sexy. Totusi, prima poza cu Andreea Marin dateaza de acum vreo patru decenii, scrie Click.ro.

Sharon Stone a renuntat la tinerei! Dupa ce a avut numeroase idile fara succes cu barbati mult mai tineri decat ea, frumoasa actrita pare sa-si fi gasit in sfarsit dragostea in bratele lui David DeLuise, un actor si regizor american, in varsta de 43 de ani. Cei doi si-au facut publica relatia, in restaurantul Hugo de la Hollywood, unde au fost surprinsi sarutandu- se si tinandu- se de maini, actrita parand mai fericita ca oricand. Aceasta este prima relatie a divei cu un barbat trecut de 40 de ani, dupa ce in ultimii ani a fost vazuta doar in compania unor tinerei, printre care si modelul argentinian Martin Mica, in varsta de 28 de ani, scrie Libertatea.ro.

Cameron Diaz s-a logodit cu Benji Madden! Prietenii au fost socati! Actrita americana Cameron Diaz s-a logodit cu Benji Madden, vocalist si chitarist al trupelor The Madden Brothers si Good Charlotte, dupa o relatie de sapte luni, potrivit relatarilor presei tabloide americane, informeaza contactmusic.com. Cameron Diaz, in varsta de 42 de ani, si Benji Madden, in varsta de 35 de ani, au fost vazuti pentru prima data impreuna in luna mai a acestui an, iar zvonurile legate de seriozitatea relatiei lor nu au contenit sa apara. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul lui Nicole Richie, buna prietena cu Diaz si cumnata a lui Benji Madden, potrivit Cancan.ro.