Avanpremiera totala in Romania! Primele imagini publicate vreodata cu bradul impodobit al lui Fuego! A facut totul in lipsa mamei. Ei bine, dupa ani la randul in care romanii s-au intrebat cum arata bradul de Craciun al lui Fuego, noi vi-l aratam, in exclusivitate si in premiera, intrucat artistul nu a mai facut vreodata publice fotografii cu pomul sau de iarna. Chiar noaptea trecuta, artistul si-a impodobit bradul, timp de cateva ore bune,intrucat are un brad foarte inalt, cu gandul la copilarie si la parintii sai dragi. Dincolo de toate glumele care se fac pe seama lui si a celebrei melodii, "Impodobeste, mama, bradul" acesta este de departe cel mai mare succes muzical al artistului. Nu exista concert la care sa nu fie cantata fumoasa melodie, iar in fiecare an, de Craciun, piesa "bubuie" in difuzoarele din toata tara, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nick Radoi, dezmat la piscina cu sampanie si fotomodele sexy! Pentru milionarul Nick Radoi (52 de ani), Craciunul vine cu fotomodele sexy si petreceri de pomina la piscina. Dupa ce a rupt logodna cu romanca Madalina Apostol, Nick profita din plin de statutul de burlac. Recent, el a dat un chef la piscina exterioara a luxoasei sale vile din California, unde a invitat mai multe fete sexy. Daca fotomodelele au facut baie in costume cat mai decoltate, Nick a fost mai timid si s-a bagat in apa imbracat in tricou. Dezmatul a tinut pana la ziua, oaspetii delectandu-se cu sampanie din cea mai scumpa, dar si cu delicatese culinare, stiut fiind faptul ca, atunci cand vine vorba de-spre distractii, milionarul nu se uita la lovele, anunta Click.

Menghia a innebunit Rusia! Uite cum a pozat. Catrinel Menghia este noua imagine a unui brand de lenjerie rusesc. Bruneta, cunoscuta publicului de peste granite drept Catrinel Marlon, apare in ipostaze seducatoare si sexy in cadrul unei sedinte foto, realizata pentru promovarea desuurilor sexy. Imaginile au fost realizate de celebra fotografa de fashion, italianca Alberta Rivi, iar Catrinel demonstreaza inca o data ca arata senzational si are o silueta fara cusur. De ceva vreme, romanca a inceput sa cocheteze si cu actoria. Ea a aparut anul acesta in serialul de succes "CSI: Crime si investigatii" si a jucat si in mai multe filme italiene, informeaza Libertatea.

Declin accelerat pentru un artist roman care l-a emotionat aproape de lacrimi pe Vladimir Putin! In ce hal a putut sa ajunga acum! Considerat cel mai bun naist al lumii, Gheorghe Zamfir a castigat de-a lungul anilor milioane de euro, fiind preferatul celor mai puternici oameni, precum Vladimir Putin. Acum, la 73 de ani, maestrul a ajuns o amintire a ceea ce era in anii '90. Ajuns la varsta de 73 de ani, Gheorghe Zamfir este considerat cel mai mare naist al lumii din toate timpurile, reusind sa se situeze pe locul al doilea in toul vanzarilor de materiale audio la nivel mondial, dupa Luciano Pavarotti. De altfel, de-a lungul anilor, maestrul a cantat pe cele mai mari scene de pe mapamond si a prestat pentru lideri precum Vladimir Putin, imparateasa Japoniei, presedintele Columbiei si multi altii. De asemenea, "Regele naiului" a fost singurul artist care i-a cantat lui Papa Ioan Paul al II-lea chiar in camera in care acesta locuia. De-a lungul anilor, maestrul a castigat milioane de euro, cutreierand lumea in lung si in lat si strangand sute de povesti interesante, scrie Cancan.

Iulia Vantur se viseaza mireasa lui Salman Khan. N-a cerut-o nici un barbat de nevasta pana la varsta de 34 de ani, dar are visuri mari. Dupa ce a dantuit, in noiembrie, la nunta cu staif a Arpitei, sora iubitului ei, sarmantul actor Salman Khan, Iulia Vantur s-a declarat in revista "Ce se intampla, doctore?" facinata de obiceiuri, dar si de tinutele mirilor: "In ultima vacanta din India, am participat la o nunta traditionala indiana, ca in povesti. Este o experienta memorabila. Ritualurile, aranjamentele, si tinutele mirilor sunt adevarate opere de arta. Fiecare zi petrecuta in India aduce o noua poveste, lectie, intelegere, tocmai prin diferentele de perceptie, cultura si traditie". Desi Iulia si Salman au scaldat-o in declaratii, atunci cand au fost intrebati de ziaristii indieni si romani daca formeaza un cuplu, acestia se afiseaza mereu impreuna, la evenimentele de familie ale starului de la Bollywood, anunta Click.