Ce "giumbuslucuri" a facut de Craciun un celebru cantaret ca sa petreaca si cu amanta, si cu fosta sotie! Grea e viata de artist, iar atunci cand trebuie sa te imparti intre doua familii, e si mai dificil! Nu, insa, si pentru un celebru solist de la noi, care a reusit cu succes sa petreaca atat cu logodnica si cu fiul lor, dar si cu fosta sotie si fiica lor. De 17 ani traieste o viata dubla, povestea lui fiind mai savuroasa decat un scenariu de telenovela. Si, desi au trecut aproape doua decenii in care s-a tot impartit intre sotie, devenita fosta intre timp, si amanta convertita in logodnica, celebrul solist pare ca inca mai are energie sa faca acest tur de forta intre cele doua familii. Si, cum sarbatoriule sunt facute sa fie petrecute in familie, cantaretul chiar se poate lauda cu faptul ca a avut un program incarcat, iar reporterii Cancan.ro au aflat cu exactitate cum a facut "imparteala".

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Esca, cu un decolteu ametitor de Craciun. Andreea Esca (42 de ani) este una dintre cele mai apreciate stiriste de la noi, de aceea, atunci cand se afla la pupitrul stirilor este nevoita sa adopte tinute cat mai sobre si cuminti. De fiecare data cand are ocazia, vedeta imbraca tinute cat mai sexy, si lasa la vedere decolteul generos cu care a fost inzestrata de la mama natura. Asa se face, ca de Craciun, Andreea a petrecut alaturi de familie, si a tinut cu tot dinadinsul sa impartaseasca si prietenilor virtuali o fotografie de la fata locului, urandu-le acestora ''Craciun Fericit''. Indragita stirista apare inconjurata de sotul ei, cat si de cei doi copii, Aris si Alexia. Ceea ce a atras mai mult atentia, a fost rochia acesteia, de culoare rosie, mulata, care ii scotea in evidenta bustul extrem de apetisant. Astfel, ea a reusit sa fie extrem de sexy, noteaza Click.ro.

Reactia lui Jackie Chan dupa ce fiul sau a fost arestat pentru consum de droguri. Jackie Chan, starul filmelor 'kung fu' din Hong Kong, se simte rusinat de abuzul de droguri al fiului sau si spera ca intr-o zi acesta va vorbi despre pericolul consumului de droguri. Fiul actorului, Jaycee Chan, in varsta de 32 de ani a fost acuzat in mod oficial in aceasta saptamana de infractiune cu droguri, ceea ce presupune aproape sigur ca va fi judecat. Actor si cantaret, el a fost arestat la Beijing in acest an dupa ce a iesit pozitiv la testarea pentru marijuana, politia spunand ca a gasit la el acasa 100 de grame de droguri. "Sper ca in viitor, el ar putea deveni purtator de cuvant anti-drog si sa-si povesteasca experienta altor tineri", a spus Jackie Chan pentru agentia Xinhua. Marele actor Chan a mentionat ca nu a folosit niciodata vreuna dintre relatiile sale pentru a-l ajuta pe fiul sau. In luna august, Jackie Chan a oferit publicului o "plecaciune adanca" drept scuze pentru arestarea fiului sau, scrie Libertatea.ro.

Familia regala, in faliment! Toate afacerile conduse de sotia lui Dorin Cioaba s-au dus in cap! Dupa moartea regelui Cioaba, cei doi fii ai sai au mostenit o avere de peste doua milioane de euro. Doar ca lucrurile au scapat de sub control dupa ce ce afacerile au ajuns pe mana uneia dintre nurori! O tara intreaga a asistat la un scandal incredibil intre Daniel si Dorin Cioaba, la scurt timp dupa moartea tatalui lor, regele Cioaba, cel care domnea peste intreaga suflare tiganeasca din tara. Scanteia s-a aprins in momentul in care la mijloc a aprut o miza cu un pret foarte mare. Coroana tatalui trebuia sa fie adjudecata de unul dintre ei, si nu doar statutul era important in aceasta ecuatie, ci si valoarea in sine a bijuteriei, estimate la circa 150.000 de euro, informeaza Cancan.ro.

Cher, salvata de la moarte de fiica pe care a dezmostenit-o. Tristete maxima la inceputul acestei luni cand Cher a anuntat ca isi intrerupe turneul! Insa putini stiu ca diva de 68 de ani a vazut moartea cu ochii dupa ce i-au cedat ambii rinichi. Miracolul s-a numit Chaz, fiica-baiat pe care a renegat-o inca din aprilie 2013. Cand a auzit ca fetita ei Chastity vrea sa isi schimbe sexul dupa ce trecuse bine de varsta de 40 de ani, Cher a simtit ca innebuneste. A amenintat-o pe Chastity, care voia sa devina Chaz Bono, ca nu va vedea un dolar din averea de peste 320 de milioane. La 13 aprilie, cele doua au recunoscut public ca nu isi mai vorbesc deloc si ca pastreaza o relatie civilizata doar de ochii lumii, scrie Click.ro.

Politicienii, Craciun in familie. Grijile si rivalitatile politice au fost date uitarii de Sarbatori, iar politicienii romani s-au intrecut in a le transmite romanilor mesaje de Craciun pe conturile lor de socializare. Cei mai multi au preferat sa ramana in aceasta perioada acasa, alaturi de familii, acestia postand pe retelele de socializare mesaje specifice Sarbatorilor de Iarna. Traian Basescu, fostul presedinte al tarii, si-a luat familia si s-au dus la vila de protocol a SRI de la Olanesti, unde au intampinat Nasterea Domnului. Basescu s-a fotografiat alaturi de cei doi urmasi ai sai, nepotica Sofia Anais, fiica mezinei Elena, si de ultimul venit in familie, Radu, fiul fetei sale celei mari, Ioana. In fotografie mai apar si ginerele Bogdan, sotia Maria si cele doua fiice, Ioana si Elena. Presedintele Romaniei Klaus Iohannis si-a petrecut primele zile de Craciun acasa, la Sibiu, el mergand alaturi de sotia sa, Carmen, la biserica. In Ajun, seful statului a vizitat mai multi copii ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, carora le-a facut cadouri. Iohannis nu a ratat insa ocazia de a juca o partida de tenis alaturi de prietenii sai. Integral in Libertatea.ro.