Mihaela Radulescu, desfiintata de Paula Iacob: "E obisnuita cu parasuta". Celebra avocata Paula Iacob a atacat-o dur pe Mihaela Radulescu, la postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a facut aluzie la finalul relatiei dintre diva de Monaco si Dani Otil si la noua legatura de amor cu parasutistul Felix Baumgartner. "Opinia mea despre Mihaela Radulescu este ca nu face parte din categoria femeilor care pun pret pe o relatie. Romantismul, iubirea nu fac parte din comportamentul ei. Ii place ca este cu cineva cu un nume mare. E obisnuita cu parasuta!", a declarat Paula Iacob, potrivit Libertatea.ro.

Vedete si fitzeFoto: Libertatea

Cum a slabit Julie Mayaya 10 kilograme intr-o luna. O data cu castigarea celui de-al doilea sezon al emisiunii "Vocea Romaniei", Julie Mayaya a intrat in atentia publicului, iar acest lucru a determinat-o sa acorde mai multa atentie formei fizice. Dupa ce s-a hotarat sa dea jos din kilogramele in plus, Julie Mayaya a apelat la un ajutor specializat, care i-a recomandat o dieta personalizata, combinata cu mult sport. Rezultatul este deosebit: in doar o luna, a reusit sa slabeasca 10 kilograme. Secretul artistei este reprezentat de un program intensiv de Kangoo Jumps realizat sub atenta supraveghere a antrenoarei Kinga Sebestyen. Astfel, de trei ori pe saptamana, artista a mers la sala si a urmat sfaturile de nutritie ale specialisti concursului Fat Burning by Kinga. La inceputul acestui program, Julie Mayaya avea o greutate de 95 de kilograme, si a reusit in doar o luna sa dea jos 10 kilograme, scrie Unica.ro.

Andreea Balan goala, in cada! Le-a aratat fanilor tot. Dupa un Revelion epuizant, in care a cantat la nu mai putin de zece evenimente, artista s-a relaxat cu o baie fierbinte, pentru a-si dezmorti spatele intepenit de atata dans. Andreea Balan a avut 10 evenimente in mai putin de 6 ore, in noaptea dintre ani, asa ca pe a doua zi s-a resimtit si a decis sa se relaxeze cu o baie fierbinte, cu multa spuma. "Gata, am terminat cu brio maratonul celor 10 concerte si, in sfarsit, ma relaxez cu o baie fierbinte! La multi ani din nou tuturor!", a scris ea pe Facebook, in dreptul fotografiei, care a ]ncins imaginatia fanilor de sex masculin, potrivit Click.ro.

"Memelusa", cu totul la vedere in club! Ce a facut de Revelion, in timp ce MM Stoica este in puscarie. In varsta de doar 20 de ani, "Memelusa" si-a luat adio pentru totodeauna de la orice urma de inocenta. Dovada sta ultima fotografie postata de fiica lui MM Stoica pe retelele de socializare. In timp ce tatal ei a sarbatorit noaptea dintre ani la "racoare", alaturi de colegii lui de suferinta, Teodora s-a distrat intr-un club de fite. Fiica lui MM Stoica a petrecut alaturi de cateva dintre prietenele ei, dar si de iubitul sau, Andrei Craciunoiu - fostul prieten al Anei, fiica lui Mircea Geoana, scrie Cancan.ro.

Si-au aratat fesele, sanii si sfarcurile in tinute d einfarct! Iata cele mai indraznete rochii din 2014. Broderie, dantele, paiete, margele, starletele de Hollywood s-au intrecut pe covorul rosu in aparitii care mai de care mai senzuale si mai revelatoare. Ridicate la rang de tinute glamour, rochiile cu vedere la coapse, fesieri, sani sau sfarcuri au facut deliciul publicului tot anul la evenimentele mondene. Alessandra Ambrosio a optat pentru o rochie care sa-i arate picioare si spatele, cu un decupaj extrem de sexy in zona lombara si a coapselor. Rihanna a fost senzatia serii cand si-a facut aparitia la Gala Designerilor Americani 2014, unde a avut o rochie transparenta din cap pana in picioare, prin care se vedeau sanii perfecti si fesele bine tonifiate. De altfel, rochia cantareatei, semnata Adam Selman, a fost extrem de apreciata de criticii de moda, scrie Libertatea.ro.