Andreea Berecleanu, adevaratul motiv al divortului de Zaharescu. Andreea Berecleanu a format un cuplu frumos alaturi de Andrei Zaharescu, timp de 15 ani. Cei doi au decis sa divorteze insa in urma cu doi ani. Discreti cu viata personala, Andreea si Andrei nu au vrut sa vorbeasca despre divort. Prezentatoarea Observator a recunoscut insa ca nu se mai intelegeau si ca ea simtea ca duce tot greul relatiei, potrivit Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ea e sotia lui Mircea Cartarescu! Arata foarte bine si nu s-au afisat niciodata impreuna! De Mircea Cartarescu a auzit toata lumea, insa putina lume stie cum arata familia lui. Cartarescu este casatorit de ani buni cu Ioana Nicolaie (40 de ani), o scriitoare de proza si poezii, cei doi avand si un baiat, Gabriel. Desi Ioana evita sa vorbeasca despre celebrul ei sot, preferand ca putina lume sa stie de relatia lor, Cartarescu posteaza des fotografii cu familia lui. Ultima data a facut-o chiar acum cateva zile, cand a realizat cateva fotografii in timpul unei plimbari, prin zapada, cu Ioana si fiul lor, Gabriel, noteaza Wowbiz.

Adriana Bahmuteanu a fugit de acasa cu copiii. Prigoana, anuntat printr-un mesaj. Adriana Bahmuteanu a decis, chiar la inceput de an, sa-l paraseasca din nou pe Silviu Prigoana si sa ceara divortul. Relatia dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana este una extrem de controversata. Cei doi au fost de nenumarate ori protagonistii unor scandaluri de proportii, dar, de fiecare data s-au impacat. Si de data aceasta Bahmu pare sa fie hotarata sa-i spuna adio sotului ei. Din nou! scrie Libertatea.

Ce a facut Mr. Pink dupa ce Monica l-a parasit si a fugit in Romania! Afaceristul s-a intalnit cu controversatul Berlusconi, "parintele" gafelor monumentale si al orgiilor cu tinere sexy. Finalul lui 2014 a adus schimbari radicale in viata Monicai Gabor. Frumoasa romanca si-a reevaluat prioritatile si si-a dat seama ca fiica ei, Irina, este mai presus de confortul financiar si de mirajul american, asa ca a venit in Romania sa petreaca Sarbatorile alaturi de micuta, anunta Wowbiz.

El este unul dintre cei mai doriti barbati ai planetei. Cum arata insa sotia sa nemachiata si necoafata. Daca pe covorul rosu Rachel Weisz este o aparitie de vis la cei 44 de ani ai sai, in viata de zi cu zi actrita nu impresioneaza la fel de mult. Surprinsa de paparazzi intr-o zi obisnuita, Rachel Weisz nu a impresionat la fel de tare. Actrita nu pare sa puna prea mare pret pe modul in care arata atunci cand iese din casa, in unele dintre fotografii vedeta aparand chiar si nemachiata, potrivit Pro Tv.ro.