Adulter langa camera copiilor! Bahmu, prinsa de Prigoana in timp ce facea sex cu alt barbat: "Langa ea erau Eduard si Maximus". Telenovela dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu pare sa nu se termine niciodata. Cei doi divorteaza a cincea oara, iar de data aceasta sustin ca sunt hotarati sa se desparta definitiv, lasand in urma o casnicie de 12 ani. Zilele trecute, Adriana a plecat de acasa impreuna cu cei doi copii, fapt care l-a enervat la culme pe sotul ei. Ba, mai mult, ea a cerut si ordin de restrictie si nu vrea ca Prigoana sa se mai apropie de ea, acuzandu-l de violenta fizica si psihica. De altfel, prezentatoarea TV a si inaintat cererea de divort si spune ca nu s-ar mai impaca nici in ruptul capului cu tatal copiilor ei. In schimb, Bahmuteanu isi doreste un divort linistit, insa acest lucru este imposibil, avand in vedere ca si Silviu Prigoana doreste custodia celor doi minori, Maximus si Eduard, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Lovitura de teatru in procesul Antoniei cu sotul sau. Chiar daca are un copil cu alt barbat, Antonia nu accepta sub nici o forma conditiile sotului ei pentru a pune capat proceselor de divort si de custodie a Mayei. Mai mult, ea ii pregateste italianului lovitura de gratie! Antonia nu se grabeste sa puna punct celor doua procese, de divort si de custodie, pe care le are cu sotul ei, Vincenzo Castellano. Asta, intrucat artista nu accepta, nici in ceasul al 12-lea, sa recunoasca faptul ca separarea s-a produs exclusiv din vina sa si nici custodia comuna a fetitei lor, Maya, cu domiciliul la Napoli, la adresa tatalui. Chiar daca acum are un copil cu Velea, ea ii pregateste lovitura de gratie sotului, anunta Libertatea.

Dana Rogoz s-a dezbracat pe plajele din Portugalia. Dana Rogoz (29 de ani) a plecat impreuna cu sotul si fiul ei intr-o vacanta de Anul Nou. Cei trei au hotarat ca destinatie Portugalia, acolo unde s-au distrat de minune si au vizitat locuri superbe, printre care si plajele din Lisabona. Vedeta a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare in costum de baie. Abramburica a ales sa poarte un costum de baie intreg si un cardigan pe deasupra, tinand sa precizeze ca nu e vreme de plaja, dar nu a rezistat sa incerce apa oceanului, informeaza Click.

Primele imagini necenzurate cu Beyonce de Romania "tunata"! Cum arata in costum de baie. Iubita lui Nicolae Guta a cheltuit 20.000 de euro, banii manelistului desigur, pentru a-si face un trup asa cum a visat mereu. Blondina si-a pus sani si si-a facut un posterior ca al adevaratei Beyonce. Nicolae Guta este mandru de ceea ce a facut iubita lui si sustine ca el asa a cunoscut-o, pretentioasa si mereu galanta. "Eu asa o stiu de cand o stiu, mereu aranjata, galanta, cu o prestanta. N-am ce sa-i fac, a trebuit sa-i fac poftele. Dar acum toata familia vrea din astea, ba liposuptie, ba una, ba alta! Sunt sigur ca si Narcisa vrea! O sa vedem!", a spus Guta in e emisiunea "La Maruta", scrie Cancan.

Oana Roman nu mai vrea sa-si lase sotul sa plece de langa ea si fetita! Vedeta petrece o vacanta de vis la Predeal, alaturi de familia ei. Fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, a marturisit ca si-ar dori ca anul acesta sotul sau sa nu mai plece departe de ea. Anul trecut, Marius, sotul Oanei Roman, a fost plecat din tara, in Anglia, la munca. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea "Teo Show", de la Kanal D, vedeta, aflata in vacanta cu familia sa la Predeal, a marturisit ca si-ar dori ca anul acesta partenerul ei de viata sa ramana acasa. "Marius nu pleaca deocamdata. Trebuie sa ne luam o bona noua. Dupa aceea, vom vedea. Inca nu am stabilit nimic. Eu sper sa nu trebuiasca sa plece", a declarat Oana Roman. Marius, sotul vedetei, a explicat ca i-a fost foarte greu departe de Oana si de fiica lor, Maria Isabela, in perioada in care a fost plecat, anunta Libertatea.