De-a rasul plansul! Pe ce a schimbat Fuego bradul de Craciun! Imaginile in care nu ti-ai fi imaginat vreodata sa il regasesti! La inceput de an, Fuego a mers intr-o scurta vizita in Israel, acolo unde a participat si la un festival de muzica. Dupa cantare, artistul s-a dezbracat de haina scortoasa si s-a lasat imortalizat in ipostaze in acre nimeni nu si l-ar fi imaginat. Paul Surugiu a inceput anul in forta! Inca de acum opt ani, indragitul artist merge in Tara Sfanta unde canta la festivalul Romaniada. Nici anul acesta nu a facut exceptie, intorcandu-se de acolo cu tolba plina de amintiri. I-a incantat pe romanii stabiliti in Israel cu melodiile sale, dar si-a facut si putin de cap, dupa spectacole, intr-o maniera iesita din comun, pentru el, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cine e devoratoarea de burlaci VIP? I-a avut pe Slav, Cristea, Chiuariu si Sorin de la Akcent. O fi el crai de Dorobanti, idolul femeilor singure, dar habar nu are in ce s-a bagat! Recent, Adi Cristea a agatat o bruneta periculoasa, care l-ar putea trata ca pe un alt trofeu in palmaresul ei amoros. Se pare ca cei doi au avut o relatie scurta, dar prea secreta pentru gusturile fetei. Cateva petreceri cu gasca, alte cateva mai restranse si idila s-ar fi consumat. Anul 2015 l-a inceput in forta, in bratele lui Adi Cristea, "soarecul" cu care incerca sa-l impresioneze pe Slav. Roxana I., stomatoloaga care a intrat de curand in asternuturile lui Adrian Cristea, e "marcatoare" cu state vechi in randul burlacilor cu notorietate si, potrivit zvonurilor care au impanzit orasul dupa ce a aparut la bratul fotbalistului, destul de avida de publicitate. Se pare insa ca intens vehiculata ei relatie amoroasa cu senatorul ex-penelist Tudor Chiuariu nu i-a adus suficienta celebritate, asa ca a trecut la categoria grea. Culmea, "Printul" Cristea nu e nici pe departe primul ei obiectiv si, surpriza, Victor Slav, rivalul lui de moarte, ar fi intrat inaintea lui in colimatorul stomatoloagei, mai ales ca-i era pacient, anunta Libertatea.

Sylvia, sex cu strigaturi: "Vecinii s-au obisnuit deja". E sexy si dorita de multi barbati, iar Sylvia recunoaste ca s-a mai intamplat sa tipe in timpul partidelor de sex. A trecut printr-o casnicie nereusita, dar Sylvia si-a refacut viata alaturi de un alt barbat cu care are o relatie serioasa de doi ani. Si vecinii mai aud, ocazional, ce se intampla in dormitorul lor. "Da, vecinii mei deja s-au obisnuit oarecum. Suntem inconjurati de oameni tineri, ne intelegem foarte bine. Intr-un apartament de bloc, mai auzi. Nu am vorbit despre asta, dar poate se mai intampla. Nu s-a plans nimeni. Daca e placerea mare, mare, ma manifest si eu", a declarat Sylvia, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. Si daca vecinii cantaretei poate nu au auzit nimic, Sylvia recunoaste ca a avut parte de vecini zgomotosi: "Am mai auzit de-a lungul timpului. Avem niste vecini care erau foarte activi, cred ca mutau si mobila prin casa", informeaza Click.

Catinca Roman, cu sanii la vedere! Ipostaze fierbinti, alaturi de mai multi tineri misteriosi! Vezi cum arata dupa ce a slabit. Chiar daca anul acesta va implini 45 de ani, Catinca Roman continua sa socheze cu aparitiile sale publice. In ultimul timp, fata fostului premier apare in tinute din ce in ce mai decoltate, alaturi de barbati extrem de tineri. Chiar daca are acasa o adolescenta, sora Oanei Roman are un comportament care i s-ar preta mai degraba fiicei sale decat unei femei care se apropie de 45 de ani. Dupa ce a slabit foarte mult, Catinca Roman isi arata silueta purtand rochii care de care mai decoltate si mai decupate. Asta n-ar fi nimic daca nu am vedea-o pe fata fostului premier si alaturi de barbati foarte tineri si... misteriosi. Culmea! Catinca Roman ii descrie pe acestia ca fiind doar prieteni, denumindu-i, spre exemplu, "ingeri pazitori", scrie Cancan.

Delia Matache isi trateaza fanii cu fundul, din vacanta in Asia! Aflata intr-o vacanta prelungita in Asia, cantareata isi tine la curent fanii cu aventurile ei. Delia Matache a postat pe retele de socializare numeroase fotografii din Asia, unde se afla in vacanta alaturi de sotul sau si finii lor. Printre imaginile care o arata cum se balaceste in apa limpede precum cristalul, solista a postat si o fotografie in care le arata fanilor... fundul. "Ma aFund in mareee", a scris cantareata alaturi de fotografia publicata pe Instagram. In vacanta din Asia, Delia a decis sa imbine utilul cu placutul si va filma cadre cu locuri salbatice, care vor deveni mai apoi subiectul unui film stiintific. "Vom merge pe insula cu iahtul unui prieten. Timp de patru zile, vom explora mai multe locuri. Momentan, ne antrenam, sa vedem cum va iesi. Vrem ca filmul sa aiba cursivitate, sa fie in genul documentarelor de la National Geographic, nu facut din carpite. Dupa ce va fi gata, vom prezenta proiectul mai departe", ne-a marturisit sotul artistei, Razvan Munteanu, anunta Libertatea.