Lady Gaga, dezvaluiri cutremuratoare: violata la 19 ani Lady Gaga a facut dezvaluiri cutremuratoare intr-un interviu recent, acordat lui Howard Stern: a fost violata la 19 ani. Chiar daca, pana acum, Lady Gaga nu a vorbit despre acest episod traumatic din viata ei, este constienta ca experienta neplacuta prin care a trecut la 19 ani si-a pus amprenta asupra ei. "Am trecut prin niste lucruri ingrozitoare, de care pot sa rad acum, pentru ca am participat dupa aceea, de-a lungul anilor, la multe sesiuni de terapie psihologica, fizica si emotionala, pentru a ma vindeca", a declarat Lady Gaga in acel interviu, conform Unica.

Colaj FotoFoto: Hotnews

Este oficial: Borcea este din nou tatic! Exact inainte sa ajunga in puscarie, Cristi Borcea (44 de ani) a fost dat in judecata de o fosta amanta, avocata Simona Dana Voiculescu. Aceasta si-a dorit ca fostul sef dinamovist sa recunoasca in fata legii ca este tatal fetitei sale, acum in varsta de opt ani. Vineri (16 ianuarie), Judecatoria Sectorului 3 a primit rezultatele testului ADN. Rezultatul a venit chiar cu o zi inainte ca Borcea sa implineasca 45 de ani. Acum este sigur ca micuta Carolyne, fetita in varsta de 8 ani a avocatei Simona Dana Voiculescu, este al cincilea copil al milionarului Cristi Borcea, scrie Click.

Nu mai e nicio sansa sa fie impreuna! Nick Cannon a depus actele prin care cere divortul de Mariah Carey! Despartiti din vara anului trecut, Mariah Cary si Nick Cannon nu mai au nicio sansa sa-si refaca mariajul. Sotul divei a depus actele prin care cere divortul. Desi recent s-a zvonit ca diva dorea sa ofere casniciei sale o noua sansa, renuntand la planurile de divort, lucrurile nu stau deloc asa. Site-ul TMZ.com a anuntat, joi, ca Nick Cannon a depus actele prin care solicita divortul de diva americana, pe 12 decembrie 2014. Documentele au fost depuse la tribunal la o saptamana dupa ce Mariah Carey a intarziat trei ore la filmarile pentru o emisiune de Craciun difuzata de postul NBC, deoarece era ocupata sa discute cu avocatii ei la telefon termenii acordului de impartire a averii sale dupa despartirea de Nick Cannon, anunta Libertatea.

Ce nu mai poate face Catrinel Sandu dupa accidentarea de la "Dansez". S-a operat in Germania, dupa ce a dansat la PRO TV Catrinel Sandu (39 de ani) are si acum de tras dupa accidentul suferit la piciorul drept, in 2011, in timpul antrenamentelor la fostul concurs "Dansez pentru tine", de la PRO TV. A fost diagnosticata initial cu entorsa dar, pentru ca s-a incapatanat sa ramana in ringul visurilor, s-a ales cu ruptura de ligamente. Inevitabil, a ajuns, in decembrie 2011, la cutit, operatia fiind efectuata in Germania. Desi a urmat intocmai sfaturile medicului, fosta "Bebelusa", care a dansat ani la rand pe masa "Carcotasilor", tot nu este complet vindecata: "Ma mai doare piciorul, nu pot sta mult timp pe tocuri, port glezniera, mai ales la sala de dans", a spus Catrinel, stabilita in Florida, alaturi de sotul ei, Gabriel Trifu, si de cele doua fetite ale lor, informeaza Click.

Motivul absolut nebunesc pentru care Monica Gabor a fost pur si simplu "expulzata" de Mr Pink 3 saptamani! Gurile rele s-au grabit sa spuna ca Monica s-ar fi despartit de iubitul ei si din aceasta cauza a petrecut atat de mult timp in tare. Insa, in realitate, motivele sunt cu totul altele: "A fost Anul Nou chinezesc, care tine aproximativ trei saptamani. Aceasta sarbatoare are reguli si obiceiuri foarte stricte, pe care nu este permis sa le incalci. Mr Pink le-a respectat si el cu strictete. In aceasta perioada, iubitul Monicai a mers in China. In aceste trei saptamani, fiecare om trebuie sa se purifice fizic si psihic, ba chiar si alimentar. Se fac mult mai multe ore de rugaciune decat in mod normal. Este interzis in primele doua saptamani sa primesti musafiri in casa, mai ales daca sunt de alta religie. Pentru ca nu a putut sa mearga in China cu iubitul ei, Moni a decis sa vina in tara, pentru a mai petrece putin timp printre cei dragi. Nu a vrut sa ramana singura in Los Angeles", a declarat un apropiat al Monicai Gabor, pentru CANCAN.

Actrita Jennifer Love Hewitt va deveni mama in 2015 La putin timp dupa ce a devenit mama pentru prima data, actrita Jennifer Love Hewitt a anuntat ca asteapta inca un mostenitor in 2015. Copilul va veni pe lume in a doa jumatate a anului 2015, iar anuntul a fost confirmat de cei doi viitori parinti. Jennifer Love Hewitt, in varsta de 35 de ani, si sotul ei Brian Hallisay, in varsta de 36 de ani, au deja o fiica, Autumn James, in varsta de 13 luni. Cei doi, colegi in distributia serialului "Client List", s-au casatorit in secret, cu doar cinci zile inainte de venirea pe lume a fiicei lor, in noiembrie 2013, scrie Unica.