Vedete care s-au despartit la inceputul anului Sfarsitul lui 2014 si inceputul anului 2015 a adus la Hollywood cateva surprize in viata vedetelor, cateva cupluri renumite alegand sa se desparta. Gary Oldman si cantareata Alexandra Edenborough divorteaza dupa sapte ani de mariaj, din cauza unor "diferente ireconciliabile", aceasta fiind a patra casnicie a actorului englez in varsta de 56 de ani. Artista, cu 20 de ani mai tanara, care a depus actele de divort pe 9 ianuarie, la un tribunal din Los Angeles, motivele invocate fiind "diferente ireconciliabile", cere ca actorul sa ii plateasca pensie alimentara si onorariile avocatului sau. Actorul american Matt LeBlanc, celebru pentru rolul Joey Tribbiani din sitcomul "Prietenii tai/ Friends", s-a despartit de prietena sa, Andrea Anders. Vedeta, in varsta de 47 de ani, a confirmat, prin intermediul unui purtator de cuvant, ca s-a despartit recent de prietena sa Andrea Anders, cu care avea o relatie din anul 2006, scrie Unica.

colaj foto vedeteFoto: Colaj foto

Miley Cyrus: "Ma masturbez in fiecare zi!" Ce motive are pentru un astfel de comportament "O masturbare pe zi, tine ura la distanta!" acesta e motto-ul lui Miley Cyrus pe care l-a publicat chiar pe pagina ei de Internet. Evident, la un asa mesaj diva de 22 de ani a postat si o poza sugestiva. Miley Cyrus a recunoscut public ca nu poate trai daca nu se masturbeaza in fiecare zi. Vedeta este total obsedata de sex si nu ezista sa bage singura mana in chiloti pentru a-si produce placere. In timpul turneului Bangerz, de anul trecut, Miley si-a surprins fanii cu niste miscari demne de filmele porno si asta i-a adus in conturi o avere de peste 160 de milioane de dolari. Tot cu astfel de miscari sexy l-a cucerit si pe fiul lui Arnold Schwarzenegger, Patrick (21 de ani) care, sustin prietenii celor doi, este de-a dreptul vrajit de prestatiile sexuale ale partenerei lui, scrie Click.

Reizbucneste scandalul! Pepe sare la gatul Zavorancei pentru 10.000 de lei: "O execut pana imi da tot!" Pepe a ripostat dupa ce Oana Zavoranu l-a facut din nou "tigan" si a anuntat ca va dona datoria pe care o are fata de el. El a taxat-o pe fosta lui sotie, despre care spune ca este rusinos cu ce subiecte apare ea la TV. Au trecut luni bune de cand Pepe a evitat sa mai dea orice fel de declaratie impotriva Oanei Zavoranu, in ciuda faptului ca aceasta l-a atacat, in mod regulat, pe unde a avut ocazia. Ieri insa, desi initial refuzase, artistul a pus-o la punct pe fosta sotie. Picatura care a umplut paharul a constituit-o reactia Oanei dupa ce aceasta a fost executata silit, de 500 de euro singurii bani care i-au fost gasiti intr-un cont, intrucat depasise termenul legal la care ar fi trebuit sa-i plateasca lui Pepe daune morale de 10.000 de lei, dupa ce a pierdut procesul de calomnie si insulta cu acesta, scrie Libertatea.

"Burlacul" Andrei Andrei si-a dezamagit complet concurentele. Dupa prima emisie au vrut sa plece acasa. Uite care a fost motivul Fotomodelul Andrei Andrei a fost o surpriza pentru toata lumea in momentul in care s-a anuntat ca el va fi urmatorul "Burlac". Desi avea un renume in SUA, in tara natala a fost o dezamagire. Cel putin pentru tinerele care s-au inscris in concurs. Dupa ce CANCAN.ro a dezvaluit in premiera detalii incendiare de la show-ul "Burlacul" cu mult timp inainte ca acesta sa se difuzeze, acum revenim cu informatii si mai picante. Se pare ca niciuna dintre concurente nu a fost multumita de persoana lui Andrei si, inacd e la primele zile de filmare, multe si-au dorit sa plece imediat acasa. Printre aceste concurente s-a numarat si tanara Monica Palivan. Conform unor surse din preajma tinerei, se pare ca aceasta a vrut sa plece acasa inca de la prima emisiune, insa, conform contractului, acest lucru era imposibil. Totusi, tanara a cerut in mod expres sa fie printre cele eliminate, noteaza Cancan.

Cameron Diaz va deveni mamica? Se jura ca nu o sa-si puna niciodata pirostriile, iar acum e deja maritata si se zvoneste ca ar fi insarcinata. Potrivit ultimului numar din revista "Star Magazine", Cameron Diaz (42 de ani) si sotul ei, rockerul Benji Madden, de 35 de ani, asteapta primul copil. Cei doi s-ar fi grabit sa se casatoreasca in ziua de 5 ianuarie inainte ca burta actritei sa creasca. Vedeta care a socat pe toata lumea cand a dezvaluit ca are ditamai tufisul intre picioare si-a gasit in sfarsit fericirea in bratele lui Benji, fostul iubit al lui Paris Hilton si al fotomodelului Holly Madisson. Cameron, care are o avere de 90 de milioane de dolari, a avut numerosi iubiti, intre care se numara Carlos De La Torre, Matt Dillon, Jared Leto, Justin Timberlake si Alex Rodriguez, scrie Click.