A facut o avere colosala din muzica folclorica! Cine este cea mai bogata "populareasa" a momentului! Canta de aproape 40 de ani, reusind sa fie una dintre cele mai bune interprete de muzica populara din Romania, dar si una dintre cele mai bogate. De-a lungul anilor, Maria Dragomiroiu a stiut sa agoniseasca si sa faca o avere consistenta. Provine dintr-o familie extrem de saraca, iar in copilarie existau zile in care de abia avea ce sa manance. La varsta de 12 ani, Maria Dragomiroiu si-a dat seama ca este inzestrata cu un talent aparte, vocea si urechea muzicala. Asa ca a inceput sa se perfectioneze, iar la 17 ani deja canta la diferite petreceri. Din primii bani castigati, interpreta de muzica populara a cumparat cadouri si mancare pentru toata familia. Daruirea, talentul, dar si norocul au facut ca Maria Dragomiroiu sa ajunga sa fie iubita de milioane de romani, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Hotnews

Anda Adam si-a aratat silicoanele pe plaja din Mexic. Anda Adam (34 de ani) se relaxeaza departe de frigul din Romania, tocmai pe plajele insorite din Mexic. Artista se bucura de o vacanta bine meritata alaturi de viitorul ei sot, Andrei Sorin, cu care s-a cunoscut in luna august a anului trecut. Desi se afla intr-un loc unde ar trebui sa puna distractia si relaxarea pe primul plans, solista tine legatura in permanenta cu prietenii virtuali, publicand fotografii de pe plajele din Cancun. Cantareata a profitat la maxim de peisajul mirific si a realizat o adevarata sedinta foto. Anda Adam a pozat in ipostaze fierbinti, aratandu-si formele perfecte, lucrate din greu la sala de fitness. Intr-una din imagini, blonda apare la malul marii, asezata pe nisipul fin, si purtand doar un costum de baie minuscul, care ii acoperea o mica parte din silicoane, anunta Click.

Impresara lui a devenit "doamna consul". Secretul pe care Victor Socaciu l-a dus in Canada. Din vara anului trecut, Victor Socaciu s-a mutat departe, la peste 7.000 de kilometri de Bucuresti, tocmai la Montreal (Canada), unde ne reprezinta tara in calitate de consul. Doar ca folkistul politician s-a dedicat nu doar chestiunilor de politica externa, ci si muzicii, dar si iubirii. Pe ultimele doua le-a imbinat chiar foarte bine, dupa cum au observat romanii din comunitate. Asta pentru ca in locuinta de serviciu a domnului consul locuieste si Brandusa Simion, nimeni alta decat impresara lui Victor Socaciu, dar si cei doi copii ai femeii. Tot mai multi crediteaza ideea ca intre impresara si folkist exista mai mult decat o relatie profesionala, iar cireasa de pe tort a fost servita la un spectacol organizat la finele anului trecut, cand, in culise, Brandusa Simion a fost gratulata cu apelativul "doamna consul", informeaza Libertatea.

Anutul care a cazut ca o bomba! "Sunt insarcinata in 7 luni!" Ce prezentatoare tv de la noi a tinut secretul pana acum! In primavara anului trecut, Roxana Vasniuc trecea printr-o perioada foarte grea. Isi pierduse serviciul, se despartise de iubit si ajunsese sa isi cheltuiasca si toate economiile. Insa, atunci cand nimic bun nu parea sa se mai intample, soarele a rasarit si pe strada frumoasei blondine. In vara, ea s-a cuplat cu Ionut, un tanar instarit si aratos, de care s-a indragostit imediat. Cei doi locuiesc deja impreuna si au planuri serioase. Ba mai mult, Roxana a preferat sa stea departe de ochii presei in ultima vreme, pentru a-si proteja relatia, dar si pentru a tine ascuns cat mai mult timp ceea ce se intampla in viata ei. Insa, Cancan a deconspirat-o pe moderatoarea TV, afland ca ea este deja insarcinata in sapte luni.

Antonia si Alex Velea au acceptat sa faca prima sedinta foto cu baietelul lor! Uite ce vor face cu banii incasati. Daca pana acum au preferat sa-si protejeze bebelusul si sa nu faca publica nico imagine cu acesta, Antonia si Alex Velea au cedat. Ei au acceptat sa apara pentru prima data alaturi de fiul lor, Dominic Andrei, intr-un pictorial "Viva!". Pentru sedinta foto nu vor primi niciun onorariu, au dezvaluit, pentru www.ziarulring.ro, reprezentantii oficiali ai artistilor. In schimb, Antonia si Alex Velea au cerut ca un procent important din vanzarile revistei sa ajunga la o fundatie umanitara. Oficiali din randul editorilor de presa glossy au dezvaluit, pentru "Ring", ca nici EBa nu a incasat vreun ban pentru publicarea pictorialului pe care l-a realizat, acum un an, alaturi de fiica sa, Sofia Anais, si de sotul ei, Bogdan Ionescu, alias Sida. Aceleasi surse au adaugat ca, de la debutul crizei economice, revistele nu mai dispun de bugete pentru plata vedetelor care apar in pictorialele publicate, anunta Click.

De ziua ei, Dana Savuica si-a facut cadou o operatie estetica. Dana Savuica implineste vineri 45 de ani, iar vedeta intentioneaza sa dea o petrecere cu in stil rusesc intr-un local din Bucuresti. Si pentru ca totul sa fie perfect, Dana si-a facut singura un cadou cu doar cateva zile inainte de marele eveniment: a trecut pe la medicul estetician pentru cateva retusuri pe care si le dorea de multa vreme. "Vreau sa arat ca Sharone Stone, stii cum are ea colturile sprancenelor un pic ridicate asa, asa vreau sa-mi stea si mie de ziua mea", asta a fost marea ei dorinta, iar medicul i-a indeplinit-o in doar jumatate de ora. "I-am facut si cateva injectii cu botox", a adaugat medical Iancu Morad. Acum Dana are o infatisare cu 10 ani mai tanara, informeaza Libertatea.