Pe urmele lui Bahmu si Prigoana! bomba! Bianca si Victor Slav sunt din nou impreuna. Nici ei nu mai stiu daca sunt sau nu impreuna. Bianca si Victor Slav se pare ca formeaza din nou un cuplu. Cei doi au fost fotografiati foarte intimi unul cu celalalt la o iesire in oras. La sfarsitul saptamanii trecute, cei doi au fost surprinsi de paparazzi in timp ce luau masa la un restaurant din Capitala. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu in mod oficial, se pare ca Bianca si Victor inca se iubesc. Altfel, ar fi greu de explicat miscarile tandre si atingerile dintre ei. Se pare ca cei doi nu stiu nici ei exact daca mai formeaza sau nu un cuplu. Cu toate acestea, atat Victor cat si Bianca nu inceteaza sa dea apa la moara carcotasilor cu astfel de iesiri care nu fac decat sa-i apropie si mai mult. Cel putin fizic, daca nu si sufleteste, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sofia Vergara si Joe Manganiello se pregatesc de nunta. Unul dintre cele mai hot cupluri ale mometului de la Hollywood, Sofia Vergara si Joe Managniello, urmeaza sa se casatoreasca anul acesta. Cel mai probabil evenimentul va avea loc la toamna cand agendele celor doi actori vor fi mai libere si se vor putea ocupa de organizarea ceremoniei. Acum 2 zile, cei doi au fost prezenti pe covorul rosu la Premiile SAG, oferind una dintre cele mai frumoase aparitii. Imbracata intr-o rochie rosie Donna Karan Atelier, Sofia (42) a stralucit la bratul iubitului ei, in timp ce pe deget purta inelul de logodna primit la sfarsitul anului trecut dupa o relatie de doar cateva luni. Si daca la inceput cei doi se gandeau la o ceremonie discreta, se pare ca evenimentul va fi unul de amploare cu numerosi invitati, anunta Viva.ro.

Acum are 43 de ani, insa iata cum arata Corina Danila acum 20 de ani. Realizatoarea TV Corina Danila a implinit pe 24 ianuarie varsta de 43 de ani, iar astazi si-a delectat fanii de pe o retea de socializare cu o fotografie realizata acum mai bine de 20 de ani. In respectiva imagine, Corina avea 22 de ani si de-abia absolvise Facultatea de Teatru si Film din Bucuresti. De altfel, ea si-a tag-uit mai multi dintre colegii de facultate si a notat ca se simte fericita gratie acestei amintiri frumoase, informeaza Libertatea.

Jennifer Lopez, lectie de viata pentru toate femeile din lume! Chiar daca Jennifer Lopez pare o diva cu bani, pretentii si iarasi pretentii, artista a lamurit foarte multe lucruri in ceea ce o priveste, in cel mai nou numar al revistei Complex, pe a carei coperta o regasim! In primul rand, va vine sa credeti sau nu, diva are insecuritati in ceea ce priveste propriul corp. Chiar daca se bucura de o forma fizica impresionanta la cei 45 de ani si doua nasteri la activ, exista lucruri care o nemultumesc pe Jen. "Nimeni nu se uita in oglinda si se crede perfect. E in natura umana!" De asemenea, diva e mandra de faptul ca, in prezent, poate face tot ce facea la 20 si ceva de ani, dar cu mult mai multa experienta, scrie Bravonet.ro.

In ce au ajuns sa se dueleze Raduleasca si Marin. De cand fesurile tricotate s-au transformat intr-un must-have in moda sezonului, nici divele nu mai dau doi bani pe coafuri. Fesul a devenit o extensie a Mihaelei Radulescu, in timp ce traditionala ei rivala incearca si ea sa tina pasul cu tendintele. Nici o zi fara un fes nou! Acesta pare a fi mottoul Mihaelei Radulescu. Diva de la Monaco se fotografiaza deseori alaturi de celebrul si aratosul ei iubit, parasutistul austriac Felix Baumgartner, cu capul de fiecare data acoperit. Se pare ca tricotajele au cucerit-o iremediabil pe Mihaela, care a ajuns sa-si asorteze uriasa colectie de fesuri la absolut orice. In aceste conditii, se prea poate ca viata ei sa fie mai trista odata cu venirea sezonului cald, care o va obliga sa-si schimbe fixatiile vestimentare actuale, anunta Libertatea.