Povestea de succes a romancei care va machia starurile la Oscar "Am crezut ca e o gluma". La doar 27 de ani, Alice Goidea isi face debutul in lumea filmelor de Oscar. Romanca a fost aleasa sa faca parte din echipa de makeup artisti care isi vor demonstra talentul pe pielea actorilor care vor pasi pe covorul rosu. "Eu am fost selectata sa particip in cadrul unui eveniment anterior decernarilor, unde starurile vin sa fie rasfatate, ca sa spun asa. Eu voi avea un model cu un machiaj realizat de mine, iar vedetele care vor dori se pot aseza pe scaun sa le machiez. In plus, le voi darui si cate un exemplar din cartea mea in engleza cu trucuri de machiaj, pe care o voi lansa chiar acolo", a explicat Alice pentru Libertatea.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Kate Hudson a eclipsat modelele la show-ul Versace. S-a despartit recent de logodnicul Matt Belamy (36), dar Kate Hudson (35) nu pare sa piarda vremea. Aparent deloc afectata de cei patru ani de relatie incheiati brusc, actrita nu rateaza niciun eveniment monden, cel mai recent fiind show-ul Versace din cadrul Paris Fashion Week, unde, la invitatia Donatellei, a venit insotita de mama sa, Goldie Hawn. Kate a ales sa poarte o tinuta Versace (accesorizata cu pantofi Louboutin) cel putin indrazneata dupa parerea majoritatii, a carei asimetrie lasa putin loc imaginatiei, potrivit Viva.ro.

Boran, actorul din "Puterea destinului", face furori in Romania. Serialul "Puterea destinului, care inregistreaza cifre de audienta record in Romania, face furori si gratie actorului din rolul principal, Mehmet Akif Alakurt, interpretul lui Boran. Farmecul exotic al lui Boran a cucerit si publicul feminin din tara noastra, asa cum s-a intamplat oriunde a fost difuzat. Si nici nu este de mirare acest lucru, daca tinem cont de faptul ca Mehmet Akif Alakurt este un fost model, care si-a castigat faima pe podiumurile internationale inainte sa devina actor, scrie Unica.ro.

John Legend, intr-un pictorial incendiar alaturi de sotia sa! Pentru cei care nu stiau, in videoclipul piesei "All Of Me", primul No.1 din cariera artistului si piesa care a dominat topurile pe tot parcursul anului 2014, apare chiar sotia lui John Legend, modelul Chrissy Teigen! Ei bine, cei doi au fost invitati sa apara intr-un shooting pentru revista GQ, iar fotografiile rezultate sunt foarte cool, potrivit Bravonet.ro.

Victoria Beckham a raspuns la intrebarea: "De ce nu zambesti niciodata?" Putini sunt cei care au vazut-o pe Victoria Beckham hlizindu-se sau macar zambind. In fata camereleor de luat vederi, sotia lui David Beckham este foarte retinuta. Chiar daca nu apare prea des zambind se pare ca Victoria Beckham are un simt al umorului foarte dezvoltat. Fosta Spice Girl a fost intrebata de ce nu zambeste. "O fac pe interior pentru ca la exterior am niste aparente de pastrat", a raspuns sotia celui mai mediatizat fotbalist al anilor 2000, potrivit Libertatea.