Dupa vacanta de iarna pe care si-au petrecut-o impreuna, Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner continua sa petreaca mult timp impreuna, fiind, practic, de nedespartit. Chiar daca are si ea un program extrem de incarcat, Mihaela Radulescu face tot posibilul sa-si insoteasca iubitul la diverse evenimente sportive. Asa s-a intamplat si in urma cu cateva zile, cand cei doi au participat la cea mai importanta competitie mondiala de ski - Hahnenkham Race, care a avut loc in Kitzbuehl. Cu aceasta ocazie, Mihaela a cunoscut si a stat de vorba cu oameni senzationali, legende vii din lumea sportului, cum ar fi Niki Lauda, Daniel Ricciardo sau Sir Jackie Stewart, campioni mondiali de ski, dar si vedete internationale. Ea a petrecut cateva zile minunate alaturi de iubitul sau si a avut parte de o bucurie imensa cand a realizat cat de iubit si respectat este Felix in tara sa. Si pentru ca este o persoana extrem de activa, pasionata de sport, dar si pentru a fi alaturi de iubitul ei, urmatoarea aventura a Mihaelei Radulescu avea loc in Australia, unde Felix va participa la celebrul raliu Bathurst, conform Unica.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Are la activ 2 soti si 2 copii! Lavinia Pirva, umilita pe plan personal de Doinita, fosta ei colega de trupa. La zece ani dupa ce au lansat hitul "Mi-e frica sa dorm singurica", Lavinia si Doinita, cele doua componente ale trupei Spicy, pot respira usurate: si-au gasit parteneri pe masura aspiratiilor si apucaturilor. Roscata insa a fost ceva mai... harnica. In timp ce Lavinia s-a dedicat scenei si s-a indragostit de Stefan Banica, cantaret, actor si om de televiziune, fosta partenera a brunetei, Doinita, a ales viata de familie alaturi de un medic stomatolog si de cei doi copii ai lor. Roscata a nascut in vara anului trecut cea de-a doua fetita a cuplului si in decurs de numai cateva luni si-a revenit la formele din vremurile de dinainte de sarcina. Fosta cantareata si-a pastrat frumusetea care a consacrat- o si nu mai vrea sa auda de showbiz, anunta Libertatea.

Taylor Swift a fost atacata de hackeri, conturile sale de pe retelele sociale fiind preluate de catre o retea numita Lizard Squad. Acestia au postat initial mesaje pe contul de Twitter al cantaretei, indemnand cei 71 de milioane de followers sa urmareasca alte doua conturi, pentru ca ar fi in posesia unor poze nud cu Taylor Swift. Vedeta de 25 de ani a reactionat rapid si si-a asigurat fanii ca nu exista poze nud cu ea si ca cei din conducerea Twitter se ocupa de aceasta intamplare nefericita. Ulterior, profilul de Instagram al acesteia a fost si el atacat de catre acelasi grup, insa problema a fost remediata in cel mai scurt timp. Taylor Swift se afla in prezent in vacanta in Hawaii, impreuna cu trupa de fete Haim, scrie Elle.ro.

George Clooney, declaratie de dragoste la Globurile de Aur 2015. Actorul si-a marturisit iubirea pentru sotia sa, Amal Alamuddin, la gala premiilor Globurile de Aur 2015. In cadrul discursului de acceptare a premiului Cecil B. DeMille, pentru intreaga activitate, George Clooney i-a multumit sotiei sale Amal Clooney, avocata care lupta pentru drepturile omului. Am avut un an foarte bun", a marturisit Clooney. "Este minunat cand intalnesti iubirea - chiar si mai bine cand ai asteptat toata viata pentru ea. Si cand toata viata ta inseamna 53 de ani, Amal, indiferent de ce chimie ne-a adus impreuna, sunt extrem de mandru sa fiu sotul tau", a adaugat actorul. "Listen: It's a humbling thing when you find someone to love - even better when you've been waiting your whole life. And when your whole life is 53 years, Amal, whatever alchemy it is that brought us together, I couldn't be more proud to be your husband.", scrie Glamour.

Veste soc! S-au casatorit in secret acum 7 ani. Desi toata lumea stia ca sunt doar iubiti, in realitate, prosperul om de afaceri rus Roman Abramovici si superba Dasa Jukova, cu care are doi copii, s-au casatorit in mare secret inca din anul 2008. In timp ce toti credeau ca Dasa Jukova (33 de ani), o superba colectionara de arta din Rusia, este iubita miliardarului Roman Abramovici (48 de ani), adevarul era cu totul altul. Cei doi ar fi, de fapt, sot si sotie inca din 2008, cand s-au casatorit in mare taina. Secretul a fost bine pazit pana ieri, cand Dasa a dezvaluit intr-un articol din Wall Street Journal ca ea si Roman Abramovici s-au luat in urma cu sapte ani! Afaceristul rus, cu o avere e stimata la 9,6 miliarde de dolari, a intalnit-o pe Jukova in 2005, la un Revelion, cand el inca era insurat cu Irina, mama primilor cinci copii ai sai, scrie Libertatea.