Nicu Ceausescu era controlat de mama in fiecare seara, la 20.00! Unele povesti de pe vremea comunismului, mai ales cele cu sau despre Ceausesti, sunt uluitoare. O astfel de istorie il are in centru pe mezinul clanului dictatorial, Nicu (n. 1.09.1951 - d. 26.09.1996), alintat Nicusor de familie si "Printisorul" de anturaj. Se pare ca la aproape 40 de ani si deja ocupantul unei functii importante in nomenclatura, acesta continua sa fie controlat de mama lui, Elena Ceausescu, care-l suna in fiecare seara si-i cerea sa-i dea raportul, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Reghecampf, amenintat cu moartea de fanii echipei Al Hilal. Fiica il apara. Laurentiu Reghecampf trece prin momente grele la Al Hilal. Fanii formatiei saudite au luat foc dupa ce conducerea clubului a anuntat ca-l sustine in continuare pe antrenorul roman, desi Al Hilal este pe locul 4, la noua puncte in urma liderului Al Nasr. Nervosi dupa ultimul rezultat, 2-2 cu Al Faysaly, suporterii l-au amenintat pe Reghe, pe retelele de socializare, ca vin peste el acasa. Rebecca, fiica tehnicianului roman, le-a raspuns curajos fanilor infierbantati pe contul sau de instagram, potrivit Sportnews.ro.

Talentati, si totusi nu au castigat inca un Premiu Oscar. In timp ce Meryl Streep bate record dupa record la nominalizarile la Oscar, trecandu-si in palmares trei trofee, alti actori asteapta de ani buni o nominalizare sau un Premiu Oscar. Anul acesta, multa lume se astepta ca Jennifer Aniston sa primeasca o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Cake" dupa ce fusese nominalizata la Globurile de Aur. Din pacate pentru ea, membrii Academiei au avut alte preferinte, nominalizandu-le pe Marion Cotillard (Two Days, one Night), Felicity Jones (The Theory of Evarything), Rosamund Pike (Gone Girl), Reese Witherspoon (Wild) si Julianne Moore (Still Alice). Integral pe Viva.ro.

Invarte femeile pe degete, la 84 de ani. Clint Eastwood ar putea da lectii de seductie oricarui barbat! Viata lui Clint Eastwood bate orice scenariu de film. La varsta la care barbatii isi ingrijesc, de obicei, nepotii, legendarul actor de la Hollywood isi imparte timpul si banii cu cele... trei femei din viata lui. La 84 de ani, Clint Eastwood este mare crai. Celebrul actor si regizor a ajuns motiv de scandal intre fosta amanta, Erica Tomlinson- Fisher, si actuala iubita, Christina Sandera, care se lupta sa-i castige definitiv inima, aflam din Libertatea.

Shailene Woodley, starul noii generatii de actori. Shailene Woodley face parte din noua generatie de tineri actori care abordeaza statutul de celebritate cu multa lejeritate. Dupa ce a aparut intr-una dintre cele mai asteptate pelicule ale anului trecut, The Fault in Our Stars, Woodley a filmat pentru Insurgent (ecranizarea celui de-al doilea roman al popularei serii omonime scrise de Veronica Roth). Krista Smith (ajutata de George Clooney) afla cum se descurca Shailene in lumina reflectoarelor in timp ce Miguel Reveriego o fotografiaza, potrivit Glamour.ro.