Cruduta l-a sedus iremediabil pe fiul guvernatorului Mugur Isarescu Daniela Crudu s-a saturat sa joace in liga juniorilor! Mostenitorii afacerilor cu fier vechi de la malul marii sau ai chestorilor locali, Divizia A din fotbal, baietii de oras si chiar "Printul tiganilor", celebrul Leo de la Strehaia, nu mai au nici un secret pentru ea. Asa ca adevarata provocare abia acum vine! Pe lunga lista a amorurilor divei de Ferentari si-a facut loc o "piesa" de colectie. Cruduta cea din topor, care spune lucrurilor pe nume atunci cand ii vine, a pus mana pe mostenitorul lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, un tanar absolvent de Arhitectura, fara realizari profesionale notabile, care, anul trecut, ar fi trebuit sa se insoare cu Olga, o finantista confortabil instalata intr-un "birou mare si frumos" la BNR, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

KRISTEN STEWART VREA O PAUZA DE LA ACTORIE! Devenita faimoasa datorita rolului din seria de filme "Twilight", Kristen Stewart a dezvaluit in cadrul unui interviu oferit unui talk-show american ca isi doreste sa ia o pauza de la Hollywood. Aceasta declaratie vine dupa doi ani in care actrita de 24 de ani a muncit non-stop si a fost implicata intr-un triunghi amoros. Kristen, care isi promoveaza cel mai nou film "Still Alice", a marturisit ca isi doreste sa petreaca mai mult timp acasa, ocupandu-si timpul cu lucruri care-i fac placere, cum ar fi pictura sau gatitul. De asemenea, vedeta a povestit ca a adoptat un nou caine, pe care l-a numit Coal, numarul animalelor sale de companie ajungand acum la trei. Kristen a devenit cunoscuta cand era copil, avand aparitii in filme, iar din 2008, cand a reaparut in lumina reflectoarelor a jucat in peste 15 filme, relateaza Elle.

SOCANT! Zavoranca a pus vrajitoarele sa-i faca rau Anamariei Prodan Chiar daca au ajuns si la mediator, razboiul dintre Oana Zavoranu si vrajitoarele acuzate de inselatorie este departe de a se fi incheiat. Vrajitoarea Vanessa a facut noi dezvaluiri in cadrul unei emisiuni televizate, in ceea ce o priveste pe fosta sotie a lui Pepe, care i-a cerut sa-i faca rau nu doar mamei sale, ci si unor vedete precum Anamaria Prodan si Adriana Bahmuteanu. "A avut ceva cu toata lumea! Cererile Oanei vizau mai multe persoane, de la Anamaria Prodan, la Pepe, la toti. A avut ceva si cu tine (n.r. Adriana Bahmuteanu) si cu sotul tau. Nu o sa-ti spun in direct. Poate iti spun in culise! (...) Mi-a cerut in primul rand sa-i fac rau mamei sale, in 2010, 2011. Oana voia ca mamei sale sa i se intample ceva si ea sa ramana cu averea. Pe Anamaria Prodan era invidioasa, sa zicem asa! Ma abtin deocamdata! Am dovezi, dar astept sa le depun intai in instanta, am depus o parte din ele", a declarat vrajitoarea Vanessa la Antena Stars, chiar in cadrul emisiunii a carei moderatoare este de Adriana Bahmutteanu, scrie Libertatea.

Johnny Depp si Amber Heard se pregatesc de nunta Daca numele tau ar fi Johnny Depp unde ai alege sa te casatoresti? Pe insula ta privata, bineinteles! GLAMOUR a aflat toate detaliile despre nunta anului. Se pare ca actorul in varsta de 51 de ani si logodnica sa de 28 de ani isi vor jura credinta vesnica in acest weekend pe insula detinuta de Depp, Little Hall's Pond Cay Island. Actorul a achizitionat insula in urma cu 11 ani pentru suma de 3,6 milioane de dolari. Surse din anturajul cuplului au declarat pentru publicatia Page Six ca la eveniment vor lua aparte in jur de 50 de persoane, printre care si copiii lui Depp cu Vanessa Paradis, Lily-Rose si Jack. Se pare ca nu vor lipsi nici actrita Mandy Moore, solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler, producatorul Jerry Bruckheimer sau controversatul cantaret Marilyn Manson. Ei toti au fost invitati si la petrecerea de logodna a cuplului, care a avut loc in luna martie a anului trecut. Acesta va fi cel de-al doilea mariaj al lui Johnny Depp. El a mai fost casatorit in anii 80 cu Lori Anne Allison si a mai fost logodit cu Vanessa Paradis, Jennifer Grey, Sherilyn Fenn si Winona Ryder. O alta relatie intens mediatizata a fost cea cu modelul Kate Moss.

Ce au facut vedetele in acest weekend Starurile de la Hollywood si-au rezervat acest weekend pentru aparitiile pe covorul rosu sau, pur si simplu s-au multumit sa se relaxeze in compania celor dragi. Cei pasionati de sport s-au aflat, desigur, in tribune la finala Super Bowl. Scarlett Johansson a participat al Gala Gday din Los Angeles. Devenita mama pentru prima data in urma cu 4 luni, actrita a parut mai frumoasa ca niciodata. Invitata de onoare, Scarlett a purtat o rochie neagra cu franjuri albi si rosii la care a acesorizat o pereche de pantofi negri. Cu parul scurt, coafat intr-un stil glam rock care i se potriveste perfect, diva a atras toate privirile. Kirsten Dunst a iesit la o plimbare cu bicicleta, profitand de ziua frumoasa. Se pare ca actrita se afla tot mai aproape de logodna cu prietenul ei, Garrett Hedlund. Novak Djokovic a castigat al 8-lea tilu de Mare Slam din cariera si cel de-al 5-lea la Australian Open. In finala de duminica, jucatorul sarb l-a invins pe scotianul Andy Murray. Printul Frederik al Danemarcei si Printesa Mary, au aparut intr-o noua fotografie oficiala data publicitatii de casa regala. Integral pe Viva.ro.