Andreea Antonescu, iubita din trei in trei luni! Mariaj intre doua avioane. Andreea Antonescu a plecat sa-si vada sotul in Los Angeles, pentru a mai da culoare iubirii lor care de un an se desfasoara prin corespondenta. Dupa opt ani de relatie, cei doi se vad la ochi de circa trei ori pe an, fapt ce ridica multe semne de intrebare si intaresc ipoteza divortului care le bate la usa. Andreea a evitat sa lamureasca situatia si se incapataneaza sa sustina ca intre ea si sotul sau totul merge perfect. Doar ca ii despart 10.500 de kilometri. Dupa tragedia de acum trei ani, controversata moarte a socrului sau, Andreea s-a mutat cu Traian Spak in Los Angeles. Insa lucrurile nu au fost intocmai cum si-ar fi dorit, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Katy Perry a facut cea mai mare audienta din istoria televiziunii americane! Show-ul lui Katy Perry din cadrul finalei Super Bowl 2015 va ramane, cu siguranta, in istorie! Artista a reusit sa doboare recordurile obtinute de toti colegii sai care au performat in anii precedenti si a transformat momentul sau in cel mai vizionat din instoria televiziunii americane! 118,5 milioane de telespectatori a reusit sa stranga artista in fata televizoarelor timp de 13 minute, atat cat a durat spectacolul ei cu adevarat incendiar. Astfel ca Perry le-a dat clasa unor alte nume celebre precum Madonna sau Beyonce, anunta Bravonet.ro.

Face afaceri pe ulita! Andreea Esca pregateste o megainvestitie la Lehliu-Gara. Bucurie mare pe locuitorii de la Lehliu-Gara cand l-au vazut de curand pe milionarul Alexandre Eram pe ulita impreuna cu mai multi investitori straini. Francezul, care administreaza si firma Andreea Esca SRL, a tinut sa se convinga la fata locului ca fosta intreprindere "Crinul" din localitate, aflata acum in paragina, e potrivita pentru afacerile lui si ale sotiei sale, celebra stirista de la PRO TV, respectiv o noua fabrica de haine. Locuitorii au iesit pe la porti curiosi sa-l vada pe sotul vedetei, mai ales ca afaceristul a venit insotit de o delegatie numeroasa de straini imbracati la patru ace, ocazie rara pe strazile prafuite ale oraselului. Atat Eram, cat si ceilalti investitori s-au aratat multumiti de potentialul zonei cu mana de lucru disponibila si ieftina, astfel ca afacerea este la un pas de a fi parafata, informeaza Libertatea.

Vedete care s-au casatorit cand erau foarte tinere. Extrem de indragostite, dar lipsite de experienta unor relatii, unele vedete s-au casatorit mult prea devreme si au sfarsit prin a divorta. Reese Witherspoon a spus pentru prima data "Da" la varsta de 23 de ani. Alesul ei a fost Ryan Philippe, alaturi de care a stat pana in 2008 si impreuna cu care are 2 copii. Astazi, Reese este casatorita pentru a doua oara, ea maritandu-se in 2011 cu Jim Toth, cu care are un baietel. Ashlee Simpson s-a casatorit cu Pete Wenz pe cand avea 23 de ani, pentru a divorta 2 ani mai tarziu din cauza infidelitatii lui Pete, dar si problemelor acestuia cu alcoolul. Kate Hudson si Chris Robinson s-au casatorit in anul 2000, atunci cand Kate abia implinise 21 de ani. Mariajul cu Robinson, solistul de la Black Crowes, a durat 7 ani, perioada in care s-a nascut unicul lor fiu, Ryder. Au divortat din cauza unor "diferente ireconciliabile", iar Kate, devenita o actrita cunoscuta la Hollywood, nu a avut prea mult de suferit din punct de vedere financiar datorita unui contract prenuptial avantajos, scrie Viva.ro.

Dorian Popa, idolul femeilor, gol in pat. Afla cine-i tine companie. A anuntat ca si-a cerut iubita in casatorie, dar cu toate acestea, Dorian Popa imparte patul cu altcineva. E vorba despre motanul sau, care-i tine de urat atunci cand este singur. Dorian Popa se numara inca printre cei mai ravniti burlaci de la noi, asta in ciuda faptului ca artistul a anuntat ca se va insura cu Claudia, iubita sa. O poza "fierbinte", cu Dorian gol in pat, postata de acesta pe pagina sa de socializare, a incins imaginatia fanelor sale, care s-au intrecut in complimente indraznete la adresa cantaretului. Artistul nu este insa singur in asternuturi. Ii tine companie motanul sau, pe care acesta il adora si de care nu se dezlipeste atunci cand este acasa, anunta Libertatea.