Cand da ia jos devine campioana la fitness! "Popularoasa" Daniela Ploia tine folclorul in forma. Pe scena poarta mandra costumul popular, dar si mai mandra este de ea cand se imbraca in costume sexy, mulate, pregatita pentru fitness. Este vorba despre solista de muzica populara Daniela Ploia, care cand da jos portul popular banatean taie respiratia barbatilor din salile de gimnastica. Pe langa premii la festivaluri muzicale de profil folcloric, portofoliul ei profesional include si cateva diplome luate la concursurile de fitness si Kangoo Jumps. "Ma regasesc in acest sport. Practic gimnastica de multi ani si sunt dependenta de miscare. Pe langa miscarea de zi cu zi, am ajuns sa particip si la competitii de profil, unde, desi nu miam propus, am castigat si premii", sustine nonconformista interpreta Daniela Ploia. Si, ca o gluma, solista ne asigura ca nu sare pe ghetele de Kangoo pe ritmuri folclorice, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Beyonce a lansat o afacere cu mancare vegana! Beyonce a venit cu aceasta idee dupa ce ea si sotul sau, Jay-Z, au urmat o astfel de dieta timp de 22 de zile, in iarna anului 2013, care a dat rezultate remarcabile. Cantareata declara ca este mai mult decat entuziasmata de noul proiect si de partenerul sau de afaceri, Marcos Borges, antrenorul sau personal: "El a venit cu ideea unui concept minunat pentru a-i ajuta pe oameni sa fie motivati si sa faca alegeri mai bune cand vine vorba de mancare. Tot ce trebuie sa faci este sa incerci". Conceptul porneste de la ideea ca este nevoie de doar 21 de zile pentru a scapa de obiceiurile nocive de a manca si pentru a crea unul mai sanatos. Astfel, linia contine meniuri organice fara gluten, soia, lactoza sau ingrediente modificate genetic. Felurile de mancare cuprind si un mic dejun delicios bazat pe migdale si afine sau gustari cu susan, varza si linte, pe langa alte retete nutritive, anunta Elle.ro.

Cristian Boureanu a fost sedus iremediabil de eleva de 18 ani care i-a devenit iubita in urma cu trei saptamani: "Sunt foarte fericit!" La 43 de ani, fostul politician Cristian Boureanu simte din nou fiorii iubirii adolescentine. Si recunoaste! Laura Dinca (18 ani), o pustoaica balaie cu 25 de ani mai mica decat el si cu doar sase mai mare decat fiica lui, i-a pus inima pe jar lui Boureanu (43 de ani). Desi parea ca va mai trece ceva timp pana va ajunge sa ia din nou in serios amorul dupa durerosul divort de modelul Valentina Pelinel, de anul trecut, fostul politician reuseste cu greu sa-si ascunda euforia provocata de noua idila. Discret cu viata personala, Boureanu a admis legatura cu Laura si a dezvaluit trairile pe care fata i le provoaca. "Sunt fericit! Atat! Sunt foarte fericit! Mai mult nu am ce sa comentez", ne-a declarat el. Cei doi sunt impreuna de aproximativ trei saptamani. S-au cunoscut la scurt timp dupa Revelion si, de atunci, Boureanu face tot ce-i sta in putere sa tina pasul cu mult mai tanara lui iubita, informeaza Libertatea.

Adriana Lima dezvaluie cele mai hot cadouri pentru Valentine's Day. Cu cateva zile inainte de sarbatoarea de Valentine's Day, ingerasul Victoria's Secret Adriana Lima a dezvaluit la Las Vegas cateva piese sexy ale brand-ului de lenjerie intima. Pentru Valentine's Day, Adriana a propus un sutien roz si un corset negru, doua piese de lenjerie foarte sexy. Top modelul de 33 de ani a fost ea insasi o aparitie extrem de hot, aparand imbracata intr-o rochie rosie care i-a scos in evidenta bustul si talia. Adriana Lima este unul dintre ingerasii principali ai brand-ului Victoria's Secret, colaborarea datand din 2001, perioada in care a devenit unul dintre top modelele cel mai bine platite, scrie Viva.ro.

A vrut sa o paraseasca pe Lady Di in fata altarului. O noua carte biografica despre printul Charles, intitulata "Charles, inima unui print", scrisa de Catherine Mayer, vine cu dezvaluiri scandaloase. Potrivit autoarei, mostenitorul coroanei britanice avea dubii mari in privinta relatiei cu Diana si a fost la un pas s-o paraseasca in fata altarului. Charles si-a calcat insa pe inima si a luat-o de sotie pe Lady Di, pe 29 iulie 1981, intr-o ceremonie fastuoasa, ce avut loc la catedrala Saint Paul, din Londra. Conform celor scrise de Mayer, Charles nu ar fi crezut in viitorul relatiei cu "printesa inimilor", considerand ca Diana e o "tanara vesela, de la tara", nu femeia de care a crezut el ca s-a indragostit. Printul deja o vedea pe Diana o femeie dificila, care suferea de bulimie, anunta Libertatea.