Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit! Dupa o logodna intens mediatizata, Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit la inceputul acestei saptamani. Ceremonia privata a avut loc in casa cuplului din Los Angeles. Unele surse apropiate cuplului afirma ca o petrecere cu mai multi invitati va avea loc in viitorul apropiat pe insula actorului, Little Hall's Pond Cay. Johnny, de 51 de ani, si Amber, de 28, s-au cunoscut la filmarile peliculei "The Rum Diary", in 2010 si s-au afisat in calitate de cuplu dupa despartirea actorului de Vanessa Paradis, in 2012, noteaza Elle.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Moni a vrut sa se asigure ca Ramona nu o va face de ras in Hong Kong. I-a impus reguli stricte! Ramona Gabor se afla de cateva zile in Hong Kong, la invitatia Monicai si a iubitului sau chinez. Inainte de plecare, modelul s-a vazut nevoit sa-si faca bagajele dupa indicatiile surorii ei mai mari. Ca si cand nu i-ar fi fost de ajuns ca in Dubai a trebuit sa renunte la tinutele prea sexy, Ramona Gabor este nevoita sa faca acelasi lucru si in vacanta din Hong Kong. Cum aceasta se afla cu Mr Pink in tara lui, la familia sa, Monica i-a impus cateva reguli vestimentare, pe care trebuie sa le respecte cu strictete. Mai precis, Ramona si-a luat in bagaj haine de firma, elegante si sobre. Moni isi da cu parerea de fiecare data cand ies din camera hotelului unde sunt cazate. De asemenea, Ramona are voie sa-si posteze pe pagina de Facebook doar fotografii cu ea singura si sa nu pomeneasca in comentarii numele Monicai, informeaza Libertatea.ro.

Ce familie frumoasa are Cindy Crawford! Cu cateva zile inainte de a implini 49 de ani, Cindy Crawford a fost prezenta la avanpremiera filmului "Hospital in the Sky", un documentar emotionant filmat in Peru. Fostul top model a venit insotita de intreaga sa familia sa, sotul si cei doi copii. Cea care a atras insa intrega atentie a fost Kaia, superba ei fiica care la 13 ani seamana tot mai mult cu celebra ei mama. "Hospital in the Sky" este un documentar filmat in Trujillo, Peru, unde Cindy si Kaia au ajuns pentr a-i ajuta pe copiii cu probleme de vedere. In plus, Cindy a gasit extrem de educativ sa-i ofere fetei sale aceasta experienta, informeaza Viva.ro.

Topul celor mai sexy barbati din lume. Redactorii revistei britanice Glamour au alcatuit topul celor ami sexy barbati din lume, iar rezultatele au fost uimitoare. Pe primul loc s-a clasat Jamie Dornan, in varsta de 32 de ani, protagonistul thrillerului erotic "Cincizeci de umbre ale lui Grey (Fifty Shades of Grey)", care va avea premiera la nivel mondial pe 13 februarie. Chiar daca filmul nu a fost inca lansat, publicitatea, care l-a precedat, i-a transformat pe protagonisti in vedetele cele mai apreciate ale momentului. La mica diferenta s-a aflat actorul Benedict Cumberbatch, cunoscut din lungmetrajul "Jocul codurilor (The Imitation Game)". Benedict Cumberbatch se bucura de o popularitate tot mai mare in ultimii ani, dupa succesul serialului "Sherlock", produs de BBC, in care a jucat rolul principal, scrie Unica.ro.

Delia a ajuns sa cumpere bilete la propriul spectacol! Indiferent ca e vorba de vreo ruda sau de prieteni, toti cei care vor sa vada viitorul show al Deliei trebuie sa scoata banul, asta intrucat artista nu a tiparit invitatii. Delia Matache anunta show mare la Sala Palatului, pe 13 martie, pentru care se pregateste intens. Biletele s-au vandut ca painea calda, chiar daca pretul acestora este unul destul de piperat, ceva mai mare ca la alte concerte care au avut loc acolo. Cum pentru acest spectacol nu s-au emis invitatii, artista le-a cumparat deja bilete parintilor si socrilor, de 300 de lei bucata, la sectorul VIP, noteaza Libertatea.ro.