Elena Udrea, ultimele ore de libertate, alaturi de mama ei. Fostul lider al PMP a stat mai bine de trei ore in apartamentul din bulevardul Ghencea din Capitala al mamei sale. Persoane din anturajul deputatei ne-au dezvaluit ca femeia si-a incurajat celebra fiica, spunandu-i ca este o luptatoare si ca totul se va termina cu bine. Cele doua femei au mers apoi la cimitir, la mormantul lui Nicolae Udrea, tatal Elenei, pentru a aprinde o lumanare si a se reculege. Tatal politicienei a decedat in urma cu patru ani, din cauza unor probleme de sanatate, el fiind inmormantat in Cimitirul Ghencea Civil din Capitala. Dupa cele intamplate cu fiica sa si dupa imaginile pe care le-a vazut la televizor, mama Elenei Udrea nu se poate opri din plans, scrie Libertatea.ro.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Uma Thurman, de nerecunoscut. Ce si-a facut la fata. Aparitia actritei Uma Thurman, la avanpremiera miniserialului de televiziune "The Slap", a uimit pe toti cei prezenti. Vedeta era aproape de nerecunoscut! Toate privirile s-au indreptat asupra chipului Umei Thurman, vizibil transformat, si care a dat start zvonurilor cum ca a recurs la interventii estetice. Daca unele publicatii vorbesc despre operatii multiple ￯ blefaroplastie (eliminarea pielii in exces de la pleoape), injectii cu botox si fillere in jurul buzelor -, altele vorbesc doar despre eficienta machiajului. "Daily Mail" sustine ca in cazul Umei Thurman nu este vorba despre efectele chirurgiei estetice, ci doar despre un machiaj cu totul deosebit, scrie Unica.ro.

Huidu explica de ce a fost inlocuit Alex Bogdan cu Hrubaru. In toamna, emisiunea "Cronica Carcotasilor" trecea printr-o schimbare radicala, iar Misu Gainusa si Dezbracatu' erau inlocuiti de tinerii Ioana Petric si Alex Bogdan. Dupa doar o jumatate de an, in locul lui Alex Bogdan va veni rockerul Cristian Hrubaru. Serban Huidu, producatorul emisiunii de la Prima TV, nu considera ca schimbarea i-ar putea deruta pe telespectatori. "Alex a spus ca se va ocupa de teatru. Nu m-a deranjat decizia lui. 'Cronica' nu este nici a lui Huidu, nici a lui Gainusa, nici a lui Alex sau Hrubaru, e a telespectatorilor", a declarat Huidu, potrivit Libertatea.ro.

Miley Cyrus joaca intr-un film S&M. Nonconformista cantareata Miley Cyrus socheaza din nou, dezvaluindu-si intregul corp in filmuletul Tongue Tied, ce va fi difuzat pe 27 februarie in cadrul NYC Porn Festival. "Tongue Tied o arata pe tanara de 22 de ani in ipostaze sexy si un decor bondage, imbracata sumar - o banda neagra menita sa-i acopere doar sanii si niste chiloti din latex. Fondatorul festivalului, Simon Leahy, este de parere ca "Miley incepe sa devina mai degraba un artist contemporan". Noul clip alb-negru cu fostul star Disney este acum comparat cu romanul erotic Fifty Shades of Grey, scrie Elle.ro.

Adio, televiziune! Roxana Ionescu renunta la cariera pentru 'meseria' de nevasta. De ceva vreme, Roxana Ionescu a disparut de pe micul ecran, ajungand sa-si dedice tot timpul viitorului ei sot, afaceristul timisorean Tinu Vidaicu. Dupa ce a disparut de la matinalul Antenei 1, unde avea aparitii constante, recent, Roxana a avut o tentativa de a reveni pe micul ecran, inscriindu- se la mai multe castinguri, la Pro TV. Din sursele noastre, fosta "Mama Natura" a fost taiata de pe lista, fara a se ajunge in faza negocierilor, din cauza faptului ca imaginea ei este asociata in acest moment cu a postului concurent, Antena 1. Astfel, somajul a facut- o sa-si schimbe total planurile: va renunta la cariera pentru "meseria" de nevasta si se va muta la Timisoara, ne informeaza Libertatea.ro.