Cezar Ouatu, pasionat de lenjeria intima feminina. Cezar Florin Ouatu, zis Cezar The Voice sau mai simplu Cezar, a fost prezent recent la o prezentare de lenjerie intima ce a avut loc intr-un restaurant din Parcul Herastrau. Interpretul roman de opera, pop-opera si pianist, cunoscut datorita piesei "It's My Life", cu care a participat la Concursul Muzical Eurovision 2013 din Malmo, s-a distrat de minune la petrecere, a fumat o narghilea si si-a delectat privirea pe trupurile provocatoare ale menechinelor sumar imbracate in miez de iarna. Show-ul inspirat din tablourile lui Rubens, dar care exclude nuditatea si femeia rubensiana, plin de senzualitate, pasionala, sexy, dar de neatins, care se lasa greu descoperita l-au lasat fara grai pe Cezar. Acesta si-a revenit insa rapid cand la masa lui a venit si Kamara de la trupa Alb Negru, alaturi de care intentioneaza sa dezvolte o colaborare muzicala. Despre Angela Gheorghiu, cea care i-a fost iubita acum doi ani, Cezar nu a vrut sa faca nici un comentariu. "Nu mai stiu nimic de viata ei, nu ne-am mai vazut de cel putin un an" a spes acesta, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Pink a pozat nud pentru campania PETA. Pink, in varsta de 35 de ani, a pozat dezbracata pentru a sustine campania anti-blana coordonata de Organizatia pentru Tratarea Etica a Animalelor. Panoul PETA, pe care apare cantareata, a fost amplasat in Times Square, New York City. Campania, ale carei fotografii au fost facute de Ruven Afanador, a fost lansata in acelasi timp cu debutul celui mai asteptat eveniment de moda, Saptamanile Modei. Pink, o sustinatoare a drepturilor animalelor, a afirmat ca: "Intotdeauna am fost de parere ca animalele sunt cele mai pure suflete din lume. Ele nu se prefac si nici nu isi ascund sentimentele, sunt cele mai loiale creaturi de pe planeta". Aceasta ii incurajeaza si pe ceilalti sa o urmeze si sa fie impotriva blanurilor naturale, anunta Elle.ro.

Simona Trasca: "Fiul meu mi-a spus ca ma lasa fac orice, chiar si sa pozez goala". Simona Trasca a declarat ca a fost foarte afectata, dupa ce a fost interogata de politisti in dosarul prostituatelor de lux din showbiz. Blonda a marturisit ca s-a inchis in casa cateva zile si a luat antidepresive. "Eu nici macar nu inteleg despre ce e vorba in dosarul ala. Nu cred ca ma vor mai chema. M-a afectat foarte tare. Eu sunt o persoana foarte sensibila. Iau antidepresive, din cand in cand. Nu pot sa stau fara ele de cand a murit fratele meu", a marturisit Simona Trasca, la emisiunea "Teo Show", de la Kanal D. Simona a afirmat ca fiul, in varsta de 17 ani, ei o sustine in acest moment greu. "Fiul meu a zis ca ma lasa fac orice, chiar si sa pozez goala. El m-a sustinut intotdeauna", a adaugat Simona Trasca, informeaza Libertatea.

Jennifer Aniston la 46 de ani. Cele mai frumoase aparitii! Jennifer Aniston, interpreta celebrei Rachel din serialul cult Friends a implinit pe 11 februarie 46 de ani. Considerata o next girl door extrem de simpatica, Jennifer are astazi o relatie de cativa ani cu Justin Theroux, ea reusind sa treaca intr-un final peste divortul dureros de Brad Pitt. Dupa o cariera de ani buni in serialele de televiziune, Jennifer pare hotarata sa se impuna si cinematografie, ea facand recent un rol apreciat in Cake, pentru care multi spun ca ar fi meritat o nominalizare la Oscar. Astfel, la 46 de ani, Jennifer pare sa isi fi gasit un nou drum atat in viata personala cat si in cariera, scrie Viva.ro.

Iubita lui Boureanu, goala in buricul Capitalei! Inscrisa in competitia "Supermodels by Catalin Botezatu", pustoaica de 18 ani care i-a pus inima pe jar fostului politician Cristian Boureanu, un barbat matur, cu 25 de ani mai in varsta, a fost nevoita sa treaca prin probe grele pentru a-si multumi maestrul. Astfel, Laura a ajuns sa defileze aproape goala, in lenjerie intima provocatoare in plin buricul Capitalei. "Veti defila pe trecerea de pietoni! Provocarea e aceea de a scapa de inhibitii. Tot ce va pun sa faceti trebuie sa faceti. Nu exista altceva in jurul vostru decat catwalk si atat. Dezbracarea!", le-a ordonat Bote. Iar rezultatul este savuros, anunta Libertatea.