Bomba in showbiz! Bianca Dragusanu si Adrian Mutu, impreuna! De cateva saptamani, Bianca Dragusanu si Adrian Mutu par sa reediteze aventura de acum aproximativ sase ani, cand s-a zvonit ca ar fi petrecut cateva nopti fierbinti in Italia, pe vremea cand ea era iubita lui Adi Cristea, iar el era putin insurat. Daca in fotbal nu da semne ca ar mai putea obtine mari trofee, Adi Mutu pare, mai nou, sa le caute in... asternuturi. Intors la vatra, in Romania, dupa o cariera sportiva cu suisuri si coborasuri, pitesteanul a tintit sus, la una dintre cele mai notorii burlacite autohtone, Bianca Dragusanu. De ceva vreme, umbla vorba prin oras ca acesta ar fi dus o ampla campanie de cucerire a roscatei care, nu mai departe de saptamana trecuta, parea ca s-ar fi impacat cu fostul ei sot, Victor Slav, cu care a luat o cina tihnita de weekend, dupa cum le-a impartasit prietenilor virtuali de pe Facebook. Se pare insa ca lucrurile sunt mult mai complicate de atat, iar barbatul care s-a bucurat cu adevarat de compania ei in ultimele saptamani a fost chiar Mutu, cu care s-a afisat discret in locuri la fel de discrete din Bucuresti, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum s-au imbracat vedetele la saptamana modei de la New York. Designerii isi prezinta, in aceste zile, la New York colectiile pentru sezonul Toamna Iarna 2015. Vezi cum s-au imbracat vedetele la acest eveniment. Vedete precum Kim Kardashian, Rihanna sau Sarah Jessica Parker s-au aflat in primele randuri la evenimentele din cadrul Saptamanii Modei. Anul acesta, culorile neutre au fost preferatele celebritatilor, anunta Unica.ro.

Mihaela Radulescu, in chiloti pe internet. Imaginea care starneste fantezii. Mihaela Radulescu nu se sfieste sa-si expuna trupul pe retelele de socializare, dar tinand cont de felul cum arata nu e deloc de mirare ca se mandreste cu formele ei. Mihaela Radulescu este mare iubitoare de sport si senzatii tari si acum se pregateste, dupa cum spune chiar ea, de un maraton In ciuda faptului ca ar da iama in ciocolata, diva face sacrificii si multe exercitii pentru a fi intr-o forma maxima. Ea a postat o imagine din timpul antrenamentului in care apare imbracata doar in chiloti si bustiera. Mesajul care insoteste imaginea nu a mai fost vazut de multi dintre fanii ei care nu si-au mai putut lua ochii de la sanii si coapsele vedetei, informeaza Libertatea.

Cum au sarbatorit vedetele Ziua Indragostitilor. Vedetele nu au trecut indiferente peste Ziua Indragostitilor, postand pe conturile lor de socializare fotografii si mesaje pline de iubire. Adela Popescu a postat pe pagina de Facebook o fotografie insotita de intrebarea "Vrei inima mea?". Indiferent de raspunsuriule primite, se stie ca inima Adelei bate doar pentru Radu Valcan, logodnicul ei, cu care se va casatori in acest an. Laura Cosoi le-a transmis La multi ani tuturor indragostitilor postand o fotografie cu ea pe balcon in timp ce isi savura cafeaua. Acelasi mesaj a venit si din partea lui Jojo care a ales o fotografie in care tine in mana mai multe buchete de ghiocei. "Cineva tocmai mi-a rupt inima!! Happy Valentines!!!", a scris Andreea Raicu, postand o fotografie cu o prajitura in forma din inima din care cineva incepuse sa manance, scrie Viva.ro.

Lady Gaga se marita. Uite cum arata viitorul ei sot! "Mi-a dat inima lui si am zis da". Lady Gaga si-a gasit in sfarsit sufletul pereche. Cantareata a fost ceruta de sotie chiar de Valentine's Day. Lady Gaga s-a logodit si a facut marele anunt pe retelele de socializare unde a postat si o imagine cu inelul de logodna. "Mi-a dat inima lui de Valentine's Day, iar eu am spus DA", a scris cantareata in dreptul imaginii. Lady Gaga (28 ani) si Taylor Kinney (33 ani) s-au intalnit in 2011, la filmarile pentru clipul piesei "You & I", care au avut loc in Nebraska. Intre cei doi s-a infiripat rapid o relatie, insa in mai 2012 ei s-au despartit, pentru a se reimpaca doar cateva luni mai tarziu, anunta Libertatea.