Stefan Banica si Dani Otil au facut dezvaluiri despre relatia cu Mihaela Radulescu. De ce au ras cei doi. Stefan Banica a fost invitatul matinalilor de la Antena 1, Razvan si Dani si in cadrul unei rubrici, cei trei au fost obligati sa raspunda la mai multe intrebari. Variantele de raspuns erau doau doua: "am" sau "n-am". Cum era de asteptat, una dintre intrebari era despre Mihaela Radulescu, fosta sotie a lui Banica si fosta iubita a lui Otil. Astfel, raspunsul la intrebarea "Am sau nu am asteptat-o pe Mihaela in ziua nuntii, in fata bisericii minute in sir, crezand ca nu mai vine?" a fost dat de cei doi fosti ai divei. Stefan Banica a marturisit ca intr-adevar a asteptat-o pe Mihaela Radulescu in fata bisericii, dar nu s-a gandit nicio o clipa ca nu va mai veni. Pe de alta parte, raspunsul lui Dani a starnit hohote de ras: "Eu am asteptat-o. Am tot asteptat-o...", scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Hotnews

Adela Popescu si Radu Valcan - Culisele celei mai asteptate logodne. Adela Popescu si Radu Valcan vor fi protagonistii nuntii anului in showbiz-ul romanesc. Ii stim discreti, dar asta nu ne-a impiedicat sa ii tragem de limba pentru a afla toate detaliile pentru o cronica a unei logodne anuntate. Intr-o camera luxoasa dintr-o vila bucuresteana extrem de sic, se incinge o strasnica bataie cu perne intre proaspat logoditii Adela Popescu si Radu Valcan. Participa cu entuziasm si Tina, catelusa lui Oltin Dogaru, fotograful pe care am avut bafta de a-l prinde in tara si care a imortalizat unul dintre cele mai durabile si mai cunoscute cupluri de la noi. Apoi, in alta incapere, Adela si Radu se harjonesc de parca ar fi la inceputul relatiei - aproape ca noi, cei din echipa VIVA!, avem sentimentul ca ii deranjam! Dar nu i-am intrerupt. Aparent nu i-au deranjat nici intrebarile, destul de indiscrete, legate de modul in care Radu i-a cerut mana Adelei, intrucat cei doi stiu exact ce sa dezvaluie si ce nu, anunta Viva.ro.

Oana Cuzino si Yoav Shtern s-au batut in martori la cea mai mare confruntare de la inceperea divortului. Oana Cuzino si sotul ei s-au intalnit fata in fata in sala de judecata si, timp de trei ore, au purtat un razboi prin intermediul avocatilor, dar si al martorilor. Vedeta de televiziune a adus-o in sprijinul ei ca martor pe sotia lui Andrei Gheorghe, Petruta, prietena ei buna. Aceasta a povestit instantei despre felul in care se ocupa Oana de fiica ei. Lovitura de gratie pentru Oana a venit cand sotul ei a solicitat stabilirea domiciliului fetitei la el acasa, adica acolo unde aceasta a crescut impreuna cu parintii ei pe cand formau o familie fericita. Ca atare, instanta urmeaza sa ceara o ancheta sociala si acasa la tata, dupa care va stabili la cine o sa locuiasca fetita, iar Oana Cuzino risca chiar sa piarda custodia fiicei sale, mai ales ca ea este cea care a parasit domiciliul conjugal, informeaza Libertatea.

Adevarata fata a lui Beyonce! Imaginea care i-a ingrozit pe fani! Zilele acestea fanii lui Beyonce au avut parte de o surpriza destul de neplacuta in ceea ce o priveste pe preferata lor. Pe net au aparut o serie de fotografii cu artista, iar varianta needitata este foarte diferita de pozele oficiale! Conform fotografiilor de mai jos, am zice faptul ca diva sta prost la capitolul ingrijire a pielii, desi aproape toate apritiile ei sunt impecabile. In unele poze promo pentru compania L'Oreal insa, cantareata arata nu tocmai bine. Ce s-a intamplat oare? E foarte posibil ca in ziua cu pricina artista sa fi avut niste probleme cu tenul, probleme care evident au fost modificate cu ajutorul Photoshop-ului. Chiar si asa insa, noi credem ca acest mic amanunt paleste in fata talentului incredibil de care dispune artista, scrie Bravonet.ro.

Cu fundul la vedere in fata tuturor. Cine este bruneta care isi expune posteriorul fara nici o jena. Tanara din imagini a descoperit se pare secretul prin care alte domnisoare de pe plaiurile mioritice au ajuns celebre, asa ca si-a expus si ea formele in fata camerelor de luat vederi, fara nicio jena. Edy Mexicanu si iubita lui Beatrice, pe care a ales-o dintre alte multe domnisoare "dotate" in cadrul unui show tv, au petrecut cateva zile in Poiana Brasov, unde ar fi trebuit sa aiba parte de momente romantice. Asa cum era de asteptat cei doi s-au ciondanit tot timpul, iar bruneta nu s-a sfiit sa umble intr-un costum de baie minuscul in fata camerelor de filmat. Chiar si in momentele in care ea si-a pus un propop care sa ii acopere trupul, a avut grija iuibitul ei sa il ridice pentru a arata tuturor ce forme are tanara cu care se afla in acel hotel, anunta Libertatea.