Un nou cuplu de vedete - Alexa Chung si Alexander Skarsgard. Alexa Chung si Alexander Skarsgard au fost surprinsi luand micul dejun intr-o cafenea din New York si pareau a se simti foarte bine impreuna. Actrita Hayley Sacks s-a aflat la locul potrivit si la momentul potrivit pentru a-i suprinde pe starul serialului True Blood, Alexander Skarsgard, si pe fashionista Alexa Chung savurandu-si cafeaua impreuna in localul Bluebird Coffee, un loc retras, micut si foarte intim. Aceasta a postat imediat poza pe Instragram si de aici valul de zvonuri: se naste o noua poveste romantica? Hayley declara pe pagina sa de socializare ca "ei mancau toast cu avocado. Nimeni nu stie ca sunt impreuna, cu exceptia mea, iar acum si a ta", potrivit Elle.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Adio, viata de printesa! Adevarata situatie a Ramonei Gabor in Dubai. Despartirea Ramonei Gabor de afaceristul Ahmad Daham a insemnat si despartirea de lux. Tinuta in puf, rasfatata cu daruri scumpe si tratata ca o printesa, romanca nu a ezitat sa se laude pe tot parcursul relatiei cu opulenta dobandita intre asternuturi.Pe atunci nu se gandea insa ca va veni o zi in care visul frumos se va termina. Parasita, Ramona a revenit in Romania pentru o perioada. Intoarsa in Dubai a obtinut rezidenta si a ramas acolo sa se descurce cum poate, anunta Libertatea.ro.

Cindy Crawford la 48 de ani - Cum arata cu adevarat. Cindy Crawford, top model celebru al anilor 90, implineste pe 20 februarie 48 de ani, varsta pe care si-o asuma fara rezerve. Mama a doi copii, Cindy poza in decembrie 2013 pentru Marie Claire, editia mexicana, fara make-up si fara ca fotografiile sa fie retusate in Photoshop. Acestea vor fi publicate in luna aprilie si in editia americana a revistei, potrivit Viva.ro.

Muntele lui Venus nu se mai... escaladeaza. Aparitia supermodelului Hannah Davis pe coperta Sports Illustrated a creat o intreaga isterie in mediul online. Pubisul ei, dezvaluit ostentativ fanilor, a scos la iveala cel mai ascuns complex al femeilor si, evident, detaliile interventiei estetice menite sa-l anihileze, care tinde sa devina un must-have. "Prea putin sus, prea mult jos", titreaza celebrul cotidian New York Times, analizand fanteziile estetice ale femeilor. Mai exact, in timp ce implantul cu silicon pare o interventie banala, chirurgii nu stiu ce sa mai inventeze pentru a-si satisface pacientele vesnic nemultumite. Si, iata, reusesc cu brio sa tina pasul cu ele. Cea mai noua tendinta in moda operatiilor estetice ar putea fi numita popular venuso-plastie. Mai exact, reprezinta cosmetizarea pubisului, prin reductia si netezirea asa-numitului Munte al lui Venus. Si nu numai, scrie Libertatea.ro.

Cum arata al doilea fiu al Shakirei. Este adorabil. Cantareata columbiana Shakira si fotbalistul formatiei FC Barcelona, Gerard Pique, au devenit din nou parinti, la sfarsitul lunii ianuarie, cand s-a nascut al doilea fiu al cuplului, Sacha. La aproape trei saptamani de la venirea pe lume a micutului Sacha, parintii lui au postat primele imagini cu el pe internet. Iar reactiile au fost fabuloase! Toata lumea a fost cucerita instantaneu de dragalasenia micutului care zambeste adoarbil si se bucura din tot sufletul in fata aparatului de fotografiat. Interal pe Unica.ro.

5 SOS, cea mai proasta trupa a anului. Ups! Cineva a primit un cadou neasteptat! Baietii de la 5 Seconds of Summer au castigat premiul "WORST BAND of the Year" la premiile NME! De fapt, nici nu stim de ce ne facem atatea probleme. Formatia 5 SOS pare ca nu este deloc suparata din cauza acestui castig, ba din contra! Michael Clifford a fost atat de entuziasmat, incat a si postat reusita pe Facebook, multumindu-le tuturor celor care i-au votat: "Won the NME worst band award. I'm so damn happy right now. thx to everyone who voted", relateaza Bravonet.ro.