In camera asta a inceput povestea de iubire dintre Vanghelie si fosta lui sotie. Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, si Charlotte Dragoe, prima lui dragoste, au trait impreuna mai bine de 30 de ani. In tinerete, cei doi au locuit intr-o casa nationalizata din Capitala, la ultimul etaj. Au pornit in viata de la zero: mai intai un pat, dupa care un sifonier. Povestea de dragoste dintre Vanghelie si Charlotte este de-a dreptul demna de un scenariu de film. Locuiau pe aceeasi strada din Capitala, el, la curte, ea, la ultimul etaj intr-o casa nationalizata. A fost dragoste la prima vedere. Desi mama fetei nu era de acord cu relatia dintre cei doi, iubirea lor a fost prea puternica in fata parintelui lui Charlotte, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Paula Herlo, insarcinata in 5 luni. Cum arata viitoarea mamica. Invitata la Stirile PRO TV de dimineata, Paula Herlo a dezvaluit faptul ca in curand va deveni mamica pentru a doua oara, fiind insarcinata in 5 luni, informeaza Unica.ro. In cadrul rubricii lui George Buhnici, iLikeIT, unde fusese invitata sa vorbeasca despre parenting, Paula Herlo a anuntat oficial ca asteapta un copil. Insarcinata in 5 luni si jumatate, Paula abia asteapta vacanta de vara pentru a o aduce pe lume pe fetita mult dorita: "Cred ca n-am asteptat nicio vacanta de vara mai mult pentru ca in cazul nostru va coincide cu venirea pe lume a fetitei noastre. Am asteptat-o, am dorit-o in viata noastra si suntem fericiti ca ne-a ales. Inca nu i-am gasit numele potrivit, dar sunt sigura ca raspunsul va veni la fel de firesc cum ni s-a intamplat si in cazul baiatului. Viata cu doi copii sper sa imi aduca doza dubla din fericirea pe care o simt acum privind spre Vladimir. Stiu ca relatia dintre frati este una speciala si ma bucur ca ei se vor avea unul pe altul."

Ce le-a tras-o Traistariu! Suparat ca nu-si poate gasi locul, Mihai Traistariu a parasit jungla africana la cerere. In interviul acordat ziarului Libertatea, cantaretul a dezvaluit cum isi sabota colegii de suferinta, din dorinta de a salva ganganiile de la... prajit. Mihai Traistariu a clacat si a cerut sa paraseasca reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Spre deosebire de plecarea lui Pacha Man, primul care a renuntat la concursul de la PRO TV, iesirea din cursa a lui Mihai nu a stors nici o lacrima de la ceilalti concurenti. Ba chiar si-au varsat oful, avand numai reclamatii la adresa fostului lor coleg. E si firesc, avand in vedere ca Mihai nu a fost tocmai cooperant cu ei. Cu toate astea, din jungla, cantaretul a plecat cu un imens regret: acela ca a trebuit sa omoare, totusi, niste viermi ca sa poata obtine stele pentru echipa: "Cea mai groaznica experienta a fost la provocarea junglei, cand am fost cu Andreea, si am fost nevoit sa mananc viermi vii. Sper sa ma ierte toti iubitorii de animale si sa ma inteleaga".

Lupita Nyong'o - Rochia de la Gala Oscar a fost furata. Superba rochie alba purtata de Lupita Nyong'o la Gala Oscar din urma cu cateva zile a fost furata din camera sa de hotel. Rochia cu 6.000 de perle era o creatie Calvin Klein, 25 de persoane lucrand la ea timp de 10 saptamani. Pretul sau era estimat astfel la aproximativ 150.000 de dolari. "Am primit o reclamatie pentru furt. S-a dovedit ca este vorba despre o rochie alba, marca Calvin Klein, care ii apartinea actritei Lupita Nyong'o si care a fost furata din camera unui hotel din Los Angeles unde se afla aceasta", a declarat politia. Usa de la camera de hotel nu a fost fortata, astfel incat anchetatorii merg pe varianta unui furt facut de cineva din hotel, noteaza Viva.ro.

Elena Udrea ar putea ajunge insomniaca. Fosta sefa a PMP s-a intors, dupa o saptamana de libertate, la viata cazona pe care i-o ofera celula Arestului Politiei Capitalei. Cum la beci regulamentul prevede clar ca lumina nu se stinge niciodata, Elena Udrea - dar si celelalte VIP-uri din arest - ar putea suferi de tulburari serioase ale somnului vegheat de gardieni. Printre multe alte lucruri pe care trebuie sa le respecte la beci - program de desteptare si de stingere, programare la plimbare in curtea locului de detinere -, Udrea va fi obligata si sa doarma cu lumina aprinsa. Conform regulamentului arestului, celulele trebuie sa fie luminate zi si noapte, din motive de siguranta a detinerii, motiv pentru care becurile din tavanul camerelor nu sunt stinse niciodata, scrie Libertatea.ro.