Dupa ce l-a falimentat pe Radu Groza, Anna Lesko ii declara razboi total actualului impresar. Scandal mare intre Anna Lesko si Florin Nedelcu, cel pe care a ajuns sa-l unga din sofer personal impresar si agent de concerte. Dupa o schiopatare profesionala a artistei in ultimii cinci ani, Lesko l-a concediat. Solista este hotarata sa rezilieze contractul cu Nedelcu si, mai mult, a recrutat o parte din echipa de agenti a impresarului. Artista basarabeanca nu doreste sa comenteze deocamdata ruptura de cel caruia i-a acordat un mare credit si l-a incurajat sa-si faca o cariera profesionala folosindu-se de numele ei, insa a tinut sa trambiteze prin comunicate in toata zona agentilor de concerte ca, pe viitor, va putea fi contractata pentru evenimente concertistice printr-o noua echipa, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Care-i treaba cu teoria care spune ca Paul McCartney a murit? Paul McCartney a murit. Ceeee? Stai linistita, nu a murit nimeni, cu atat mai mult aceasta legenda urbana care se incapataneaza sa reziste timpului. In urma cu cateva zile, in redactie, se discuta intens o problema. Anume aceea ca Paul McCartney, basistul legendarei trupe Beatles si el insusi un mai mult decat faimos si productiv compozitor si cantaret, ar fi murit in 1966. Discutia era alimentata de un mult citat interviu cu Ringo Starr, fostul baterist al trupei, care ar fi declarat pentru Hollywood Enquirer ca fostul sau coleg de trupa ar fi decedat intr-un accident de masina cu decenii in urma si ar fi fost inlocuit cu un alt muzician cu o infatisare similara, ca sa linisteasca fanii care s-ar fi dovedit extrem de indurerati la auzul unei astfel de vesti, informeaza Elle.ro.

Nelu Ploiesteanu dezvaluie ce l-a indeparat de nevasta: "Eu eram obosit, ea voia sex!". Dupa 42 de ani de casnicie, scandalul dintre Nelu Ploiesteanu (64 de ani) si sotia lui, Elena, capata proportii ingrijoratoare. In timp ce nevasta lautarului e decisa sa divorteze, el nici nu vrea sa auda si da detalii spumoase din casa. "Nu vreau sa divortez. Eu nu doresc sa-mi refac viata, dar nici cu ea nu mai pot fi ca inainte. Dau bani acasa, si ieri am lasat 800 de lei, pentru cheltuieli uzuale. Dar nu ma mai pot comporta ca sot, dupa tot ce a facut sotia mea la televizor", ni s-a plans Ploiesteanu. Lautarul este indignat ca nevasta ii tot cere partaj, desi ei nu sunt in divort, dar este dispus sa-i lase tot, prin notar, scrie Libertatea.ro.

Vedete din Romania cu iubiti celebri. Frumusetea romancelor este recunoscuta in intreaga lume, iar acest lucru nu avea cum sa nu-i tenteze chiar si pe burlaci doriti de milioane de femei. Iata vedetele din Romania care au fost cucerite de iubiti celebri. Mihaela Radulescu traieste o poveste de dragoste pasionala alaturi de pilotul austriac Felix Baumgartner, care a depasit viteza sunetului prin saltul sau din stratosfera. In ciuda faptului ca Iulia Vantur si actorul Salman Khan nu si-au recunoscut niciodata oficial relatia, cei doi au fost fotogarfiati de multe ori in ipostaze apropaite. Drumurile dese in India ale frumoasei prezentatoare, precum si faptul ca i-a cunoscut familia si prietenii celebrului artist de la Bollywood sau ca l-a insotit in numeroase dati pe platourile de filmare, sunt tot atatea dovezi ca intre cei doi flacara iubirii arde cu intensitate. Integral in Unica.ro.

Lily James are silueta de invidiat a unei adevarate printese Disney. Sa joci rolul unei printese Disney nu e cel mai la indemana lucru, mai ales cand trebuie sa porti o rochie de bal al carei corset a fost creat pentru o talie supla. Lily James, actrita care joaca rolul Ellei in cel mai nou film "Cenusareasa", a aflat acest lucru din experienta proprie, cand a trebuit sa filmeze scenele de la bal, imbracata in superba rochie albastra care a luat ochii tuturor. Din fericire, corsetul respectiv a fost folosit pentru o mica parte din filmarile productiei live-action de la Disney. De voie, de nevoie insa, pe perioada filmarilor in acea rochie actrita a fost nevoita sa adopte o dieta lichida. Si cu toate ca frumoasa actrita a devenit, treptat, un adevarat simbol al modei si elegantei, ea nu pune mare pret pe silueta, scrie Viva.ro.

Bataia e rupta din Casa Regala: Camilla Parker i-a invinetit un ochi socrului ei. Tensiunile sunt tot mai mari la Palatul Buckingham, mai ales ca nabadaioasa Camilla, sotia printului Charles, nu reuseste sa se inteleaga cu nimeni din familia regala. Dupa scandalurile cu Charles, cu regina sau cu Kate Middleton, acum ducesei de Cornwall i s-a pus pata pe printul Philip, consortul lui Elizabeth. Conform revistei Globe, intr-o seara, dupa ce bause bine, Camilla l-a luat la bataie pe socrul ei, invinetindu-i un ochi si ranindu-l la o ureche, scrie Libertatea.ro.