Razvan Ciobanu, atac la Serban Huidu: "Respectul lui pentru familia celor omorati s-a sfarsit?" Creatorul de moda a fost deranjat de aparitia lui Serban Huidu pe micul ecran la emisiunea unde este producator, "Cronica Carcotasilor". Si a rabufnit pe Facebook. "Si iar ma mananca limba, pardon mana...sa inteleg ca "respectul" lu' serban huidu, pentru famila celor omorati, s-a sfarsit?! Ca asa tiu' minte ca a spus: nu mai apare pe sticla din respect...bai da in tara asta toti sunt politicieni?! Una spun si alta fac", a notat Razvan Ciobanu pe pagina sa de Facebook, potrivit Libertatea.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Care-i treaba cu teoria care spune ca Paul McCartney a murit? Paul McCartney a murit. Ceeee? Stai linistita, nu a murit nimeni, cu atat mai mult aceasta legenda urbana care se incapataneaza sa reziste timpului. Ce mi se pare amuzant la o astfel de teorie - pentru ca trebuie sa existe si o parte amuzanta - este ca decesul lui Paul a reaparut intr-o vreme in care multi chestioneaza chiar existenta starului. Ca sa nu mai zic talentul sau celebritatea. Ganditi-va numai la acea colaborare infama (si de neascultat) pe care McCartney a facut-o recent cu Kanye West. Si la cate tweet-uri au aparut care intrebau cine este acest Paul McCartney, daca exista sau daca isi da seama ce noroc i-a picat din cer, acum, ca a fost descoperit de Kanye. Ei, si, data fiind aceasta situatie, mai exista cumva Paul McCartney?, scrie Elle.ro.

Radu Beligan a creat isterie. Oamenii au ramas pe afara la ceea ce credeau ca va fi ultimul lui spectacol. Marti seara, sute de persoane au venit la Sala "Barbu Stirbei" din Calarasi, in speranta ca vor prinde un bilet la ceea ce credeau ca va fi ultimul spectacol al celui mai longeviv actor al scenei romanesti, Radu Beligan. Condusi de motivatia irationala ca va fi ultima data cand venerabilul artist (care a implinit 96 de ani) va putea fi vazut jucand, mai ales intr-o piesa regizata de el ("Leul Desertului"), calarasenii au cumparat biletele in timp record, epuizand 690 de bucati in doar doua ore. Prestatia artistului, care a jucat alaturi de Maia Morgenstern, a fost rasplatita cu minute in sir de aplauze entuziaste, potrivit Libertatea.ro.

Vedete care au cunoscut esecul inainte de a fi celebre. Pentru unele staruri a fost nevoie de mai multe incercari inainte de a ajunge pe culmile succesului. Beyonce, Oprah sau Oliver Stone au trebuit sa dea dovada de o vointa de fier. Iar straduinta lor nu a ramas nerasplatita. La 22 de ani, Oprah nu parea sa aiba prea multe sanse in televiziune, prestatia sa nereusind sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa aduca prea multa audienta. Din fericire, a fost mutata la un show de dimineata unde si-a gasit adevaratul drum si l-a cunoscut pe Gayle King care avea avea sa devina producatorul show-ului The Oprah Magazine. La 7 ani distanta dupa acest esec, Oprah ajungea la Chicago si incepea o cariera stralucita in televiziune derulata pe parcursul a 25 de ani, scrie Viva.ro.

Prodanca l-a scos pe Reghe la produs. Antrenorul care joaca dupa regulile impuse de sotie. Antrenorul Laurentiu Reghecampf este un familist convins. Si ca orice familist care se respecta, tehnicianul care a cucerit doua titluri cu Steaua nu iese din vorba sotiei, mai ales ca acum a intrat intr-un accentuat con de umbra. Tocmai de aceea, grijulia sa consoarta a demarat acum o campanie agresiva de promovare a tehnicianului ajuns la 39 de ani. Anamaria a aruncat in lupta toate resursele pentru ca Laur sa-si recapete gloria de altadata si, totodata, sa reimprospateze resursele financiare ale familiei cu un contract "beton". Pe care l-ar putea gasi in Emiratele Arabe Unite, tara in care familia Reghecampf a plecat in urma cu cateva zile intr-un scurt voiaj de lucru. Departe de tara, Reghe "s-a lipit" de o emisiune TV, in care a vorbit despre "mariajul" cu Al Hilal, scrie Libertatea.ro.