Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, maestri in sedus partenerii celor mai buni prieteni. Zaharescu si Berecleanu au avut 15 ani de casnicie solida si pareau un cuplu indestructibil. Chiar si cand au divortat, discretia a fost cuvantul de ordine. Toate acestea pana cand au inceput sa iasa la suprafata legaturile dubioase ale protagonistilor cu prieteni din anturajul lor. Si-au impartit copiii, averile si responsabilitatile, dar si iubitii; Andrei Zaharescu a plecat in Africa de Sud impreuna cu alta femeie, care i-a daruit de curand un copil, in timp ce Andreea s-a afisat la scurt timp dupa divort cu un alt barbat: medicul estetician Constantin Stan. Nimic neobisnuit pana aici. Cei doi fosti soti erau deja divortati si se puteau afisa cu alti parteneri, numai ca nou-intratii in viata lor sunt, de fapt, prieteni comuni, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Modelul Bar Refaeli s-a logodit. "Ne face placere sa anuntam ca supermodelul Bar Refaeli s-a logodit cu iubitul ei, Adi Ezra", a anuntat reprezentantul lui Refaeli. Bar, in varsta de 29 de ani, l-a cunoscut pe omul de afaceri Adi Ezra, in varsta de 40 de ani, prin intermediul unor prieteni comuni, in urma cu 2 ani. Potrivit surselor, cererea in casatorie a avut loc in Caraibe unde cuplul se afla in vacanta, informeaza Elle.ro.

Cum arata sora Annei Lesko. Seamana izbitor! Frumusetea si senzualitatea Annei Lesko au fascinat inca de la aparitia ei in showbiz-ul autohton, iar recentele fotografii ale surorii ei au demonstrat ca farmecul este o trasatura de familie. Anna Lesko a postat pe contul ei de socializare fotogarfii cu sora ei mai mica, care seamana izbitor cu artista noastra. Iar acest lucru nu-l spunem doar noi, ci si prietenii virtuali ai artistei. Svetlana pare o versiune un pic mai tanara a Annei, avand aceleasi trasaturi ale fetei, aceiasi ochi albastri si acelasi par lung. Svetlana este una dintre cele doua surori ale Annei Lesko, care amandoua traiesc, impreuna cu parintii lor, la Chisinau, iar Anna le duce dorul mereu, scrie Unica.ro.

Sean Penn si Charlize Theron, de mana la premiera The Gunman de la Los Angeles. Charlize Theron este cel mai mare fan al lui Sean Penn impreuna cu care traieste o poveste de dragoste de la sfarsitul lui 2013. Cei doi pot fi vazuti impreuna atat pe covorul rosu, cat si prin Los Angeles, unde sunt cel mai adesea insotiti de Jackson, baietelul adoptat de Charlize pentru care Sean este un adevarat tata. De data aceasta, Charlize si Sean si-au facut o aparitie de senzatie la Los Angeles, la avanpremiera celui maijrecent film al lui Sean Penn, "The Gunman". Ca de fiecare data, Charlize a stralucit, alegand pentru aceasta seara o rochie scurta, vaporoasa, care i-a lasat la vedere picioarele superbe. Cu un zambet larg si o pereche de sandale negre, cu toc semnate Jimmy Choo, Charlize a fost extrem de sexy. Si-a tinut tot timpul iubitul de mana, intre ei existand o chimie si o complicitate incredibile, noteaza Viva.ro.

Povestea necoafata a vietii lui Vanghelie. Cum a ajuns baietas de Bucuresti sa faca spagi de milioane de euro. Primarul "care este", Daniel Marian Vanghelie, a revenit in forta in atentia publicului, fiind vizat de o ancheta de proportii a DNA. Putini sunt insa cei care cunosc cu adevarat povestea de viata a edilului, inceputa in Oltenita si continuata la subsolul unei cladiri din zona Unirii a Capitalei. Libertatea va prezinta detalii necoafate despre pustiul amarat pe care tupeul si dorinta de a scapa de saracie l-au propulsat in topul celor puternici oameni din Romania. Primul contact al lui Marian Vanghelie cu Bucurestiul a avut loc in urma cu 35 de ani, cand actualul primar a ajuns in Capitala de la Oltenita, impreuna cu mama sa. Au locuit alaturi de bunicii sai in demisolul unei cladiri din zona Unirii, acolo unde a si inceput sa deprinda adevarate abilitati de negustor. integral in Libertatea.ro.