Madonna s-a iubit cu o vedeta asasinata in anii '90. Madonna a recunoscut ca, in anii '90, s-a iubit in secret cu rapperul Tupac Shakur. Povestea lor de dragoste s-a consumat insa destul de repede. Conform spuselor Madonnei, cei doi s-au cunoscut in martie 1993, la Soul Train Music Awards, acolo unde actrita Rosie Perez le-a facut cunostinta, relateaza Libertatea.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Nu ai vazut-o niciodata pe JLo in asemenea ipostaza! O stim pe Jennifer Lopez pe scena, in clipuri sau in filme. Dar in ipostaza de mama, mai putin. Copiii sunt gemeni si ii cheama Maximilian David si Emme Maribel. JLo ii alinta "Coconuts". Tatal lor este Marc Anthony. Pentru ca parintii sunt divortati, nu mai locuiesc impreuna cu Marc Anthony. Dar asta nu inseamna ca tatal a uitat de ei! Integral pe Bravonet.ro.

Romanii au talent, Mihaela are decolteuri. Multe si de toate formele. Mihaela Radulescu este cel mai mediatizat personaj al ultimelor zile, dupa ce a debutat la emisiunea "Romanii au talent". Vedeta a starnit reactii de tot felul dupa ce a sarutat un concurent si a jignit o alta concurenta despre care a spus ca e grasa. Pe langa comentariile acide la adresa unur concurenti, Mihaela Radulescu s-a remarcat printr-o multitudine de rochii, care mai de care mai decoltate, potrivit Libertatea.ro.

Moment dramatic! DJ Wanda, operata de urgenta, dupa ce a paralizat. DJ Wanda a fost operata de urgenta joi noaptea dupa ce i-a paralizat un picior. La doar 38 de ani, Wanda se lupta cu o boala grea - discopatie vertebrala lombara. In urma cu cateva zile s-a trezit ca nu-si mai poate misca un picior, iar durerea devenise insuportabila, relateaza Ele.ro.

Adi Mutu, dependent de laxative! Lipsa de activitate fotbalistica i-a adus "Briliantului" un colacel de toata frumusetea in jurul taliei. Constient de pericolul care-l paste pe fondul sedentarismului, sportivul ar fi luat masuri radicale. Fara antrenamente si cu un stil de viata complet dezorganizat, asa cum il "lauda" cunoscutii, Adi Mutu a inceput sa se resimta. Fotbalistul, a carui cariera sportiva pare sa fi ajuns la final, a acumulat in jur de sapte kilograme care i-au "ingropat" abdomenul pe care nu se sfia sa-l arate intregii lumi, ridicandu-si tricoul pe cap, la fiecare realizare din teren. Integral pe Libertatea.ro.