La doi ani de la separare, Mihai Albu dezvaluie ce nu i-a putut ierta Iuliei Mihai Albu a surprins pe toata lumea in urma cu doi ani, cand a anuntat ca divorteaza de sotia lui, Iulia. Chiar si pe ea! Insa pana azi nu a spus niciodata pe sleau de ce s-a ajuns la asta. "A fost de nesuportat! A fost de neiertat! Peste asa ceva nu am putut sa trec!", a spus designerul unor prieteni apropiati. Va mai amintiti desigur cum a aparut imbracata Iulia, in 2011, la Premiile Gopo. Fosta sotie a lui Albu a purtat o rochie transparenta, fara lenjerie intima. "Discutii aveam cu mult inainte. Eu nu eram de acord cu aparitiile ei excentrice. Apoi, am primit invitatia la Premiile Gopo. Iulia nu avea invitatie. M-am apucat sa ma imbrac, si ea dupa mine. O urmaream sa vad ce-si pune pe ea. Cand a aparut in fata mea, nu-mi venea sa cred. Am intrebat- o ce-si mai pune pe deasupra. Iulia mi-a spus ca doar atat. Atunci am explodat: "Tu cu mine nu mergi asa!" si am iesit pe usa", a dezvaluit Albu pentru Libertatea.

Caru' cu Vedete - Colaj FotoFoto: Colaj foto

Aylin Cadir, insarcinata. A facut anuntul pe internet! Aylin Cadir si-a exprimat anul trecut dorinta arzatoare de a deveni mama si se pare ca visul ei s-a indeplinit, artista anuntand oficial ca asteapta un copil. Dupa 12 ani de relatie, Aylin Cadir a anuntat vestea cea mare tuturor. Chiar daca la inceput nu a dorit sa discute despre acest subiect, in ciuda rotunjimii burticii care o dadea de gol, artista a ales un moment special pentru a-si anunta sarcina, 8 martie. "La multi ani tuturor mamicilor! Se zice ca e cel mai frumos rol pe care-l poti avea ca femeie, asa ca m-am gandit sa incerc si eu! Happy Mother's Day. Da, sunt insarcinata.", a scris vedeta in dreptul imaginii de pe Facebook, informeaza Unica.

Vin Diesel a devenit tatic! Vin Diesel si iubita acestuia, modelul Paloma Jimenez, au devenit parinti pentru a treia oara. Cuplul a confirmat ca urmeaza sa isi mareasca familia in luna februarie. Actorul cunoscut pentru rolul din seria de filme "Fast and Furious" a postat o fotografie pe Facebook, in care apare alaturi de micuta a carei nume nu a fost dezvaluit. Vin Diesel si Paloma mai au impreuna doi copii, Hania Riley, de 6 ani, si Vincent Sinclair, de 4 ani, scrie Elle.

Captain America si Alba ca Zapada s-au cuplat! "A fost dragoste la prima vedere" Celebrul actor Chris Evans, cunoscut de public drept Captain America, care are milioane de fane, formeaza un cuplu cu frumoasa actrita Lily Collins, interpreta personajului Alba ca Zapada din "Mirror, Mirror". Lily Collins este prima iubita a lui Chris Evans, din 2013, dupa despartirea sa de actrita Minka Kelly. De atunci starul din Captain America nu a mai avut nicio relatie. Chris Evans si Lily, fiica lui Phil Collins, s-au cunoscut la o petrecere organizata de Vanity Fair in noaptea de dupa decernarea premiilor Oscar. Surse citate de Us Weekly sustin ca a fost evident pentru toata lumea de la petrecere ca a fost dragoste la prima vedere, scrie Libertatea.

Selfie la muzeu. Cum s-au pozat vedetele Ori fi ele, vedetele, celebre si bogate, insa atunci cand vine vorba despre arta, cele mai multe pozeaza ca sunt interesate. Mai degraba insa sunt preocupate ca selfie-ul cu care se vor lauda pe retelele de socializare sa iasa bine. Calatoria cantaretei Katty Perry prin Italia a fost marcata de contactul cu arta, pe care vedeta a perceput-o in felul ei. In fata celebrului tablou "Nasterea lui Venus", Katy Perry a fost extrem de dezamagita, expresia ei parand a spune: "Ce zeita a frumusetii este Venus, fara silicoane?", scrie Unica.