Imagini interzise minorilor! Kim Kardashian, complet goala la TV! Kim Kardashian s-a dezbracat complet pentru premiera noului sezon al reality show-lui "Keeping Up With The Kardashians", difuzat de postul american de televiziune E! Entertainment. Vedeta reality show-lui a dorit sa pozeze acum goala pentru un pictorial, de teama ca o a doua sarcina ii va "strica corpul". "Vreau sa fac acum aceste fotografii, o sa le am pentru totdeauna", a spus ea, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Actrita din "Betty cea urata" s-a logodit. Cum arata iubitul ei. Actrita Ana Maria Orozco, cunoscuta din telenovela "Betty cea urata", s-a logodit, insa modul in care a fost ceruta in casatorie a impresionat-o teribil. Iubitul ei, actorul Maxi Ghione, i-a adresat cererea in public, pe Twitter: "Dragostea mea, vrei sa te casatoresti cu mine? Iti jur ca, daca accepti, vom fi impreuna totdeauna". Cum a vazut mesajul, Ana Maria Orozco i-a raspuns: "Maxi, iubirea mea. Stii deja raspunsul meu", potrivit Unica.ro.

Mazare, un primar "tunat". Operatiile estetice care l-au schimbat pe edilul Constantei. Cu prea putine riduri, piele foarte intinsa in jurul ochilor si al pometilor, edilul Constantei socheaza cu fiecare aparitie publica. La 46 de ani si cu justitia pe cap, primarul Radu Mazare arata mult prea tanar pentru problemele si varsta sa. Secretul? Interventiile chirurgicale suferite in ultima perioada. Si asta penru ca edilul s-a lasat pe mana specialistilor: si-a facut implant de par - linia scalpului coborand cu aproape 2 cm, a sferit o interventie de blefaroplastie, prin care si-a ridicat pleoapele superioare si i-a fost indepartat excesul de piele de pe cele inferioare, scrie Libertatea.ro.

Triunghiuri amoroase de la Hollywood. Viata la Hollywood se dovedeste uneori extrem de complicata, aratand de cele mai multe ori ca desprinsa din scenariul unui film. Iar atunci cand vine vorba despre triunghiurile amoroase, lucrurile scapa, pur si simplu, de sub control. Brad Pitt, Jennifer Aniston si Angelina Jolie Brad Pitt si Angelina Jolie formeaza un cuplu de peste 10 ani, anul trecut cei doi casatorindu-se in sudul Frantei. Aniston este si ea intr-o relatie cu Justin Theroux, insa nimeni nu poate uita ca Brad Pitt si Jennifer Aniston au format o familie si au ajuns la divort dupa ce Brad a intalnit-o pe Angelina pe platourile de filmare de la Mr&Mrs Smith. Laura Dern, Billy Bob Thornton si Angelina Jolie Laura si Billy se pregateau de nunta in anul 2000 dupa ce ce intalnisera in urma cu 3 ani. Mariajul a avut lo, insa mireasa a fost Angelina Jolie, potrivit Viva.ro.

Carmen Iohannis, jignita dur de un realizator tv. Carmen, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a fost atacata de Radu Banciu, care spune ca prima doamna este prea slaba, are "doua scobitori in loc de picioare" si "deschide gura chiar mai putin decat barbat-su". "Ma rog, stiti, si slabanoagele plac unora, unii se uita dupa o balena, altii dupa una din asta snur. La Carmen Iohannis, care deschide gura chiar mai putin decat barba-su, este o femeie care nu are nimic de spus in public", a declarat Banciu, potrivit Libertatea.ro.