Bomba din presa internationala! Kate Middleton a nascut? Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al printului William si al ducesei Kate provoaca o adevarata isterie. Si pentru ca nerabdarea este prea mare, mai multe reviste s-au garbit sa dea marea stire. Mai multe reviste din SUA s-au grabit sa dea vestea nasterii celui de-al doilea copil al ducesei Kate si al printul William. Potrivit acestora, micutul print George ar avea o surioara, pe care o cheama Alexandra. Ba, mai mult, se pare ca ar fi fost vorba despte o cezariana de urgenta. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Halep si Sorana Cirstea fac senzatie in lumea tenisului! Fetele noastre ocupa locuri fruntase in topul celor mai sexy jucatoare din circuit. Simona Halep (23 de ani), locul 3 WTA si Sorana Cirstea (24 de ani), locul 144 mondial, reprezinta cu cinste Romania pe terenul de tenis. Sportivele noastre fac senzatie si in afara acestuia. Site-ul glitzyworld.com a realizat un Top 10 al celor mai frumoase jucatoare de tenis din intreaga lume. Printre acestea se afla si cele doua reprezentante ale noastre, scrie Sportnews.ro.

A descoperit izvorul banilor. Secretul succesului fulminant al lui Smiley a iesit la lumina. Va-ntrebati ce secret sta in spatele succesului fulminant al unor vedete din showbiz? Va spunem noi: are legatura cu paranormalul! Smiley, de exemplu, face de cativa ani sedinte de bioenergie, iar de cand terapeutul i-a "aranjat" aura, cantaretul a descoperit izvorul succesului si al banilor, potrivit Libertatea.

Cele mai simpatice cupluri celebre ale momentului. Sezonul ceremoniilor glam s-a incheiat, premiile s-au decernat, iar vedetele au avut ocazia sa isi etaleze trofeele, tinutele spectaculoase si... partenerii de viata pe covorul rosu. Anul trecut, in lumina reflectoarelor au fost cupluri precum Brad Pitt si Angelina Jolie, Olivia Wilde si Jason Sudeikis sau George Clooney si Amal Alamuddin. Acum insa este timpul sa ne indreptam atentia asupra celor mai frumoase perechi ale momentului: Ian Somerhalder si Nikki Reed, Robert Pattinson si FKA sau Eddie Redmayne si Hannah Bagshawe, scrie Glamour.ro.

Paula Iacob, despre barbatul care i-a marcat existenta: "Imi spunea ca sunt urata si ca doar picioarele sunt frumoase la mine". Celebra avocata Paula Iacob marturiseste ca si-a iubit tatal foarte mult, in ciuda faptului ca era foarte dur cu ea si o critica in mod frecvent. Vorbele tatalui ei au marcat-o. Ajunsa la batranete, avocatei Paula Iacob inca ii mai rasuna in minte cuvintele pe care parintele i le spunea. Desi era foarte dur cu ea, isi aminteste cu drag de el si sustine ca prima data in viata cand a simtit ca este mandru de ea a fost la implinirea varstei de 16 ani cand a reusit sa ajunga studenta, noteaza Libertatea.