​De necrezut! In miezul verii, Hrusca sustine un concert in Bucuresti. Stefan Hrusca, unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica folk si de colinde din Romania, va sustine un concert in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, pe 8 iunie. Hrusca sustine concerte in Romania doar iarna. Sau mai bine zis, sustinea. Caci artistul le-a pregatit fanilor sai un nou album, cu melodii de inspiratie folclorica, din zona Maramuresului, a Bihorului si a Muresului si va avea un concert pe data de 8 iunie, la Teatrul National Bucuresti. "Am simtit nevoia sa inregistrez acest disc de ceva timp; e un proiect de suflet, care sper sa ajunga la inimile dumneavoastra, celor care m-au ascultat cu drag de 33 de ani incoace. Sunt cantece vechi, inegalabile, cu care am crescut sau pe care le-am descoperit si indragit in multele mele calatorii si de care m-am simtit aproape", a declarat Stefan Hrusca, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Rihanna a socat internetul cu o noua imagine. Din ce in ce mai indrazneata in aparitii, Rihanna nu se da in laturi sa provoace cu tot felul de imagini controversate, ultima ei isprava fiind insa una care a socat internetul. Rihanna a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea in timp ce epila cu un aparat de ras la subrat. Nimeni nu poate spune ca este un gest iesit din comun, insa faptul ca a "impartasit-o" cu prietenii ei a creat ample discutii in mediul virtual, anuntaUnica.ro.

Andreea Balan si Keo, anunt soc. S-au impacat! S-au certat luni de zile, dupa ce artista a aflat ca el avea in paralel o relatie cu Misty. S-au despartit cu scandal, dar in prezent, au revenit la sentimente mai bune. Andreea Balan si Keo nu si-au vorbit luni bune. Chiar si atunci cand aveau de rezolvat vreo problema privind vila pe care si-au luat-o impreuna, cei doi discutau prin intermediari. Lucrurile au revenit insa la normal, iar acum au o relatie civilizata. Anuntul a fost facut chiar de Andreea Balan. "Lasam trecutul in urma. Nu se pune problema de o cearta.Avem o relatie foarte buna si civilizata", a declarat Andreea Balan la Antena Stars, informeazaLibertatea.

Beyonce debuteaza ca designer de pantofi! Beyonce anunta o colaborare cu vestitul designer italian Giuseppe Zanotti, pentru realizarea unei perechi de pantofi (ok, nu este o colectie, dar ne multumim si cu atat!). Beyonce nu este straina de lumea modei, dupa ce a lansat o linie ready-to-wear penru gigantul Topshop, iar ultimele colaborari ale lui Giuseppe Zanotti cu Kanye West, Kim Kardashian sau Anya Hindmarch sunt deja celebre. Intr-un interviu acordat revistei Forbes, Zanotti declara ca lucreaza impreuna cu Ty Hunter, stilistul artistei, la designul acestei perechi de pantofi, ce va fi lansata in urmatoarele doua saptamani: "Lucram acum la finalizarea designului. Beyonce stie exact ce vrea. Ne va spune ce ii place si ce nu. Va fi o singura pereche de pantofi, iar rezultatul va fi spectaculos!" Prototipul nu a fost inca facut public, dar se pare ca este vorba despre un stiletto, scrieElle.ro.

Connect-R a ingropat definitiv viata la garsoniera. I-a "crescut" o vila peste noapte! Povestea baiatului modest, care a locuit mai toata viata intr-o garsoniera, cu care Connect-R si-a impresionat fanii, s-a sfarsit. Umilul de el, care a castigat in ultimii ani peste jumatate de milion de euro, s-a mutat intr-o supervila. Pe numele sau Stefan Relu Mihalache (33 de ani), solistul, care are reputatia de cumpatat cand vine vorba de cheltuieli, a vrut sa-si ridice casa in regim propriu, caci ar fi iesit mai ieftin. Insa noianul de probleme intampinate l-a coplesit, asa ca a varat mana adanc in buzunar si, dupa ce a decartat mai mult decat planuia, a cumparat o casa pe care a trebuit doar sa o mobileze. Si s-o zugraveasca... a considerat el. Pe principiul "omul sfinteste locul", dintr- un intreg cartier vopsit bicolor, in aceleasi nuante, Connect-R a ales sa faca nota discordanta: si-a personalizat vila, a vopsit-o in intregime in alb, anuntaLibertatea.