Uluitor! O cantareata celebra face cursuri pentru a-si putea ajuta fiul la teme. Cantareata americana Britney Spears a luat decizia de a reveni pe bancile scolii si de a urma un curs de "pre-algebra", pentru a putea sa il ajute pe fiul ei cel mare, Preston, in varsta de noua ani, sa isi faca temele."Fiii mei merg la o scoala care este cu adevarat foarte grea, iar in aceasta saptamana a trebuit sa stau cu ei timp de trei ore pentru a-i ajuta sa isi rezolve temele", a spus vedeta americana, potrivit Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Halep - 12 lucruri pe care trebuie sa le afli. Datorita ei, Romania a devenit fruntasa si la tenis! Simona Halep este jucatoarea romanca cu cele mai bune rezultate din ultimul timp. Este singura care a reusit sa ramana in concurs pana in finala. Drumul Simonei nu a fost usor, dar prin munca si ambitie, romanca a ajuns acolo unde merita.La doar 23 de ani, Simona a a devenit celebra in toata lumea dupa succesele rasunatoare pe care le-a obtinut pe terenul de tenis. Mai mult pe Bravonet.ro.

Hagi, dezvaluiri soc despre divort. "Atunci cand nu mai exista incredere..." Gica Hagi a vorbit, in premiera, despre divortul sau care a uimit pe toata lumea, dar si despre faptul ca tatal sau a intervenit in mai multe relatii de-ale sale. Foarte discret cu viata sa personala, Gica Hagi nu a evitat de data aceasta, sa vorbeasca si despre divortul sau de prima sotie, Leni Celnicu, dupa o casnicie care a durat doar sase luni, scrie Libertatea.

Ce avem de invatat din operatiile si declaratiile facute de Angelina Jolie? Acum doi ani, Angelina Jolie trecea printr-o dubla mastectomie preventiva care a adus discutiile despre cancerele specific feminine pe buzele tuturor. Acum, a trecut la pasul urmator. Ce inseamna asta pentru noi? Stiam ca se va intampla. Atunci cand Angelina Jolie a facut pasul si a trecut printr-o operatie preventiva de mastectomie, anunta deja ca nu se va opri aici. Actrita, recunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din lume (da, e important sa spunem si asta), renunta mai mult sau mai putin benevol la ceea ce femeile din lumea intreaga considera drept atribute esentiale ale feminitatii lor. Iar acum a anuntat ca si-a extirpat si o buna parte din aparatul reproducator. O declaratie suficient de puternica incat sa genereze, din nou, inca o runda de discutii, relateaza Elle.ro.

Romanii au talent. Mihaela Radulescu, "taiata" la montaj! Cum s-a destrabalat. Mihaela Radulescu a facut show in primele doua editii ale emsiunii "Romanii au talent". S-a tavalit prin faina, a sarutat un concurent, si-a aratat un san in timpul dansului si cate si mai cate. In buna traditie a momentelor spectaculoase, Mihaela a vrut sa faca din nou show si dupa evolutia unor concurenti, jurata a vrut sa testeze si ea o saltea aflata pe scena, dupa ce Bartos si Smiley au incercat cateva sarituri, potrivit Libertatea.