Anca Turcasiu isi face injectii in fata, cot la cot cu sotul ei. Din ce in ce mai laudata pentru frumusetea cruda pe care o arata si la 46 de ani, Anca Turcasiu omite sa spuna ca nu e tocmai naturala. Artista face apel la injectiile cu botox si acid hialuronic. Si nu e singura din familie. Tinand cont ca o injectie cu botox sau cu acid hialuronic ajunge si la 500 de euro, Anca si Cristi Georgescu investesc cel putin 4.000 de euro anual pentru tineretea lor fara batranete, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Cele mai zgarcite vedete de la Hollywood. Au milioane in cont, insa atunci cand este vorba sa lase un bacsis sau sa-si cumpere diverse lucrurile, vedetele de la Hollywood dau dovada de o zgarcenie inexplicabila. Kirsten Dunst, in ciuda milioanelor din conturi, este extrem de "econoama", dupa cum spune ea. Noi am spune altceva! Cand merge la supermarket isi alege cele mai ieftine periute de dinti, cea mai ieftina hartie igienica sau cele mai ieftine prosoape pe motiv ca si produsele ieftine sunt la fel de bune in cazul acestor articole. "Cand imi cumpar orice fel de consumabil, am grija sa aleg versiuni ieftine pentru ca nu are rost sa arunc banii pe geam", spune ea, potrivit Unica.ro.

Un baschetbalist din NBA, innebunit dupa Madalina Ghenea: "Este cea mai frumoasa femeie din lume". Danilo Gallinari, un jucator italian care activeaza la echipa Denver Nuggets, din prima liga americana de baschet, a facut o pasiune pentru... Madalina Ghenea. Sportivul de 26 de ani, care are inaltimea de 2,08 m, considera ca romanca din Slatina are o frumusete rara. are amator de petreceri si sensibil in fata frumusetii feminine, "craiul" din NBA a fost intrebat de un jurnalist sportiv cine considera ca este femeia cea mai sexy din lume. "E o actrita, se numeste Madalina Ghenea. Este clar cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o. Este romanca, dar locuieste in Italia", a raspuns Gallinari, potrivit Libertatea.ro.

Pennetta, adversara Simonei Halep, o fata dezinhibata. Flavia Pennetta, adversara din aceasta noapte a Simonei Halep, din "optimile" de la Miami (meciul este programat sa inceapa la ora 4.00), este una dintre cele mai volubile fete din circuitul feminin. Sportiva vorbeste fara restrictii despre subiecte socotite tabu in circuit. Ajunsa la varsta de 33 de ani, Flavia, care cel mai sus a ajuns pe locul 10 WTA (august 2009), a strans peste 10.000.000 de dolari in cariera. Marea ei calitate este ca nu se teme sa-si spuna parerea fara ocolisuri despre sex si despre droguri, potrivit sportnews.ro

Connect-R si-a vandut "fratziwearul" pe 5.000 euro! Duminica seara, la Sala Palatului, Antonia si Alex Velea au experimentat cel mai important moment din cariera lor: au sustinut primul spectacol, cu sala plina, in fata a 4.000 de oameni. Colegi de breasla precum Moga, Smiley sau Dan Bittman le-au venit in ajutor, insa unul a decis sa tradeze. Desi anuntase ca va urca pe scena cu ei, Connect-R, artistul cu care Velea a realizat mai multe piese, a facut stanga-mprejur cu doar cateva zile inainte de show, lasandu-si colegul cu ochii in soare. Din informatiile noastre, Connect-R ar fi preferat sa ia un contract pe bani, decat sa cante benevol pentru Velea si Antonia, scrie Libertatea.ro.