Ramona i-a luat locul Monicai fara sa clipeasca! Recent, Ramona Gabor a preluat toate functiile si beneficiile pe care Moni le dobandise in calitate de iubita a milionarului chinez Mr. Pink, cel care, de altfel, a facut rocada intre surori. Monica si Ramona nu numai ca "si l-au pasat" pe Mr. Pink, dar au inversat rolurile in celebra companie a milionarului chinez. Mai precis, surioara mai mare, in speta Monica, cea care acum sustine ca are alte aspiratii, a facut o fapta buna pentru mezina Gabor, careia ii baga in buzunar, lunar, prin iubitul sau asiatic, o suma frumusica in dolari, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Doua fete cu acelasi prenume se bat pe inima lui Ianis Hagi! Povestea pustoaicelor care alearga sa-l cucereasca pe "Printisor". La doar 16 ani, Ianis Hagi, eroul ultimelor zile in fotbalul romanesc, prin faptul ca este miezul atacului declansat de tatal sau la adresa belgianului Zoltan Kovac, director de dezvoltare sportiva in cadrul FRF, este o atractie si pentru fetele frumoase, unele fiind dornice nevoie mare sa-l cucereasca pe tanarul jucator. Una dintre cele mai active fane ale tanarului fotbalist de la Viitorul Constanta este o micuta handbalista, Ana Maria Craciunesc. Copila, in varsta de 14 ani, ii scrie cu patos lui Ianis pe Facebook, scrie sportnews.ro.

Florin Chilian, renegat de mama! Dupa ce a declarat in public ca a avut parte de o copilarie chinuita, ba chiar ar fi fost nevoit sa doarma prin canale, mama cantaretului a decis sa rupa tacerea. Acum, ca se apropie un alt Paste in care fiul ei va lipsi de la masa. "Nu vreau sa-l mai vad, m-a dezamagit, eu l-am dat afara din casa, i-am deschis usa si i-am zis sa iasa. Imi aducea numai femei, parca era casa de toleranta. Cum a putut sa spuna ca doarme prin canale? Va zic eu, pentru bani a mintit. Acum, cand imi suna telefonul si ii aud vocea, inchid!", a declarat Stela Popovici Chilian, pentru Libertatea.ro.

5 vedete care au lucrat ca profesori. Ce au predat. Inainte sa devina celebri si bogati, o serie de vedete de al Hollywood si-au castigat existenta ca profesori, predand diverse discipline. Este cazul lui Sting, de exemplu, a lucrat ca profesor de engleza si de fotbal inainte sa aiba succes ca muzician. Inainte de a deveni cunoscut, Sting a predat la scoala din cadrul Manastirii St. Catherine, iar aprtea interesanta este aceea ca renumitul cantaret ear atunci singurul profesor se sex masculin din institutia de invatamant, scrie Unica.ro.

Aparitii hot la Gala Gopo 2015. Femei superbe in tinute de designer au participat la cea de-a 9-a editie a Galei Gopo 2015, desfasurata aseara la Teatrul National. Malvina Cservenschi a stralucit intr-o rochie verde, cu decolteu adanc si taietura pe picior, o creatie Rhea Costa, in timp ce Catalina Grama a pasit pe covorul rosu intr-o rochie alba, cu decolteu si trena, purtand semnatura M Marquise. Tinutele negre au fost alese de Diana Dumitrescu, Alina Sorescu, Sore si Ioana Blaj, care a purtat o salopeta accesorizata cu pantofi rosii, potrivit Viva.ro.

A scuturat-o pe PANTALONI! Larry King s-a facut de ras! La cei 81 de ani ai sai, Larry King incearca sa fie monden. Acesta a fost fotografiat in fata unui restaurant din California, unde tocmai cinase. Pana aici, nimic iesit din comun. Doar ca Larry King avea pe pantaloni o pata suspecta, semn ca fie a dat mancare pe el, fie are ceva probleme cu prostata si a urinat. Oricum ar fi, fotografiile nu-i fac deloc cinste, scrie Libertatea.ro.