Razbunarea blondei! Valentina Pelinel a dat-o afara dintr-un concurs de modele pe iubita lui Boureanu. Cine ar fi crezut ca Valentina Pelinel va da nas in nas cu Laura Dinca, actuala iubita a lui Cristian Boureanu? La emisiunea "Supermodels by Catalin Botezatu", Laura Dinca, iubita lui Cristian Boureanu, a fost pusa in situatia de a-si demonstra calitatile de model in fata fostei iubite a politicianului. Valentina Pelinel a eliminat-o din concursul "Supermodels" pe Laura Dinca. Deranjata de faptul ca tanara a venit imbracata intr-o pereche lejera de pantaloni si a incercat sa-si ascunda formele, blonda a criticat-o pe tanara. "Nu mi-a placut ca a incercat sa ne smechereasca. A venit intr-o pereche de salvari, deci era clar ca voia sa, ascunda ceva. In plus, a purtat si o pereche de pantofi cu toc ca sa arate cat e ea de inalta si de slaba. Decizia finala de a o elimina i-a revenit lui Catalin Botezatu. Sa ne intelegem", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Hot or not? Cum arata Demi Lovato in bikini? Demi Lovato este intr-o forma de zile mari, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber de la distanta! Recent, ne-a si aratat-o pe Instagram, prin intermediul unei fotografii demonstrative! Demi e pusa pe fapte mari. Artista vrea sa fie sanatoasa, asa ca are grija mare de corpul ei, urmeaza un regim alimentar foarte echilibrat si lucreaza la muzica noua pentru ca isi doreste tot ce e mai bun pentru fanii sai! Recent, artista a postat o fotografie noua pe contul personal de Instagram, iar fanii au ramas foarte placut surprinsi cand au observat in ce forma fizica excelenta se afla preferata lor, anuntaBravonet.ro.

Amanta lui Minune, complet goala la solar. Larisa si-a aratat partile intime fara pic de rusine. Larisa Munteanu, o dansatoare despre care s-a spus ca este amanta lui Adrian Minune, si-a innebunit prietenii pe Facebook. Focoasa tanara s-a pozat goala in solar si a postat imaginea pe contul ei de socializare, informeazaRTV.

Cum au sarbatorit vedetele Pastele catolic. Duminica, catolicii din lumea intreaga au sarbatorit Pastele, ocazie pentru vedete sa petreaca ziua in mijlocul familiilor lor. "Primul Paste cu iubirea mea", a scris Sofia Vergara in dreptul unei fotografii care o surprinde imbratisandu-l pe iubitul ei, actorul Joe Manganiello. Imbracati in alb, Kim Kardashian, Kanye West si fetita lor, North, au mers la biserica in Ziua de Paste, acolo unde s-au intalnit cu intreaga lor familie. Familia regala a Spaniei a intampinat Pastele la Catedrala din Palma de Mallorca, unul dintre locurile lor favorite. Mariah Carey s-a bucurat alaturi de copiii ei de venirea Pastelui, gemenii cautand de zor prin gradina diverse oua vopsite si dulciuri. La cautari a participat si Nick Cannon, tatal micutilor, de care artista s-a despartit, scrieViva.ro.

Nadine o taxeaza dur pe Mihaela Radulescu: "Cat tupeu, cata micime!". Nonconformista Mihaela Radulescu a creat rumoare printre vedete cu afirmatiile sale despre gay si lesbiene. Mihaela si-a postat pe blog un mesaj care a incins spiritele, iar una dintre vedetele care au luat atitudine este Nadine, cantareata mulatra. Nadine i-a raspuns Mihaelei tot printr-un mesaj pe site-ul de socializare. Si chiar daca nu i-a folosit numele, mulatra s-a dezlantuit impotriva celor care isi dau cu parerea despre ceea ce este normal in materie de sex, ea fiind de parere ca "a fi gay este ok"."Cine ne credem noi, "majoritatea", sa ne dam cu parerea despre ce este " normal" si ce nu, ce ar trebui sa faca unii si ce nu! Sa indraznim sa cerem socoteala unora ca de ce sunt asa cum sunt... cat tupeu , cata micime! Doamne , cum de ne mai rabzi ! Atata haos si cruzime generate de dezbinare: tu esti gras, tu slab, tu sarac, tu negru, eu am copil, tu nu, deci... sunt mai jmechera !... nu putem fi doar oameni?!?? ", si-a postat Nadine pe contul sau de socializare, anuntaLibertatea.