​Cum arata sanii Loredanei Chivu, inainte de operatie. Loredana Chivu s-a operat astazi pentru a patra oara la sani, pentru a elimina cicatricile pe care le are de mai bine de 6 ani. Frumoasa blonda s-a lasat fotografiata inainte de interventie, in timp ce medicul Kasem i-a desenat liniile importante pentru operatie, pentru eliminarea cicatricilor mai vechi si pentru noile implanturi, personalizate si valabile pe viata. Si pentru ca va suferi a patra operatie la sani, Loredana a decis sa isi mareasca din nou bustul, urmand sa aiba sanii cu un numar mai mari. Desi a avut emotii inainte de a merge la spital, focoasa blonda si-a luat inima-n dinti, pentru a-si indeplini inca o dorinta legata de trupul ei. Chiar daca diferentele de marime nu vor fi mari, Loredana este nevoita sa isi cumpere alte sutiene si costume de baie. "Am vreo 70 de costume de baie. Nu stiu ce o sa fac cu ele. Cred ca trebuie sa imi cumpar altele", ne-a declarat Loredana Chivu, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adela Popescu si Radu Valcan se pregatesc sa devina parinti. Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar planurile lor de viitor includ aparitia copiilor. Adela Popescu si Radu Valcan s-au logodit recent si deja au inceput sa ia in calcul posibilitatea aparitiei unui copil, pentru care deja au destinat o camera. "La etaj acolo unde noi ne-am reamenajat dormitorul am amenajat si o camera pentru copil. E gandita exact. Stim unde va fi patutul, unde va fi locul de schimbat. Daca era dupa Radu aveam pana acum cel putin sase. Eu vreau doi-trei copii. Nunta probabil va fi anul acesta", a declarat Adela Popescu la Prima TV, anuntaUnica.ro.

Amintiri din copilarie! Ruby fura fier vechi si se batea cu baietii. Jungla sud-africana, participarea la "Sunt celebru, scoate-ma de aici" (Pro TV) n-a speriat-o pe sexoasa bruneta! Ruby a copilarit intr-o jungla la fel de cruda, periferia orasului Medgidia. Lui Ruby nu ii este rusine sa vorbeasca despre copilaria sa saracacioasa dar frumoasa, de la marginea orasului Medgidia, cand isi umplea ziua cu tot felul de activitati specifice gastii: se batea parte in parte cu baietii si fura. Acum e amuzata de faptele copilariei, de care nu ii este rusine, mai ales de "turele" cand obisnuia sa fure cu toti cei de varsta sa fier vechi din ruinele unei foste uzine situata la marginea orasului Medgidia, orasul natal al regretatului Dan Spataru. Viata noncomformistei soliste, pe numele sau Ana Claudia Grigore (25 ani), s-a schimbat dupa ce acesta s-a mutat in Bucuresti pentru a urma o scoala buna, Liceul de Muzica "Dinu Liptatti", informeazaLibertatea.

Instagramul Selenei Gomez a luat foc! Imagini incendiare! Selena Gomez este din ce in ce mai lipsita de inhibitii. Cele mai noi imagini cu ea postate pe Instagram sunt foarte provocatoare! Selena Gomez intr-un top foarte sexy. Am putea spune ok, top-urile se poarta. Dar de ce trebuie sa pozeze atat de lasciv? Pe cine vrea sa provoace? In cazul acesta, nu ar trebui sa se mire daca Justin Bieber se simte provocat, nu? Pe de alta parte, nici Justin nu e cumintel. Ultimul shooting foto pe care l-a facut pentru o revista celebra este, si el, departe de a fi... serios. Nici in imaginile recent postate nu este foarte imbracata. Parca este prea brusca trecerea de la lookul de fata cuminte si dulce la cel de fata sexy si rea. Speram ca lucrurile sa se opreasca aici si sa nu se transforme in Miley Cyrus nr. 2, scrieBravonet.ro.

Elena, sotia lui Nelu Ploiesteanu, a mers sa o Iinfrunte pe amanta sotului. Ce i-a facut acesteia e incredibil! Elena Ploiesteanu nu se lasa cu una cu doua si vrea sa-si faca dreptate. Sotia celebrului lautar a mers sa o confrunte pe amanta sotului ei. Amanta lui Ploiesteanu a fost cea care a iesit sifonata. E clar ca nu mai e cale de impacare intre sotii Ploiesteanu. Elena a mers la amanta lautarului. "Eu m-am dus la amanta sotului meu de 14 ani, dupa ce am fost anuntata de cineva din presa. Am vrut sa vorbesc cu Rosu Ana Maria sa ii cer o explicatie, de ce nu s-a cumparat casa acum mai muti ani si s-a acum s-a cumparat dupa ce e ipotecata" a declarat Elena Ploiesteanu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars. Sotia muzicantului a adaugat: "Nu m-am dus sa o bat, daca vroiam asta ma duceam cu mai multe persoane. Eu am vorbit cu ea frumos si mi-a spus ca apartamentul este pe numele ei, cand ea e croitoreasa. Atunci a chemat o prietena, pe nume Oli. Iar Oli a venit cu un barbat. Iar el a zis "cheama politia pentru tiganca asta borata". Si cand am auzit ca m-a facut m-a facut tiganca borata, am dat cu geanta in ea", anuntaLibertatea.