Iulia Vantur e ingrozita de ace! Iulia Vantur pare o persoana stapana pe sine, perfect capabila sa-si tina sub control emotiile, dar exista totusi ceva ce-o face sa-si piarda cumpatul. Iar noi am descoperit ce: acele! Cand un estetician a incercat s-o puna in tema cu tehnicile de infrumusetare si de intinerire, ridicand in slavi injectiile cu diverse substante miraculoase, vedeta PRO TV a batut imediat in retragere, recunoscand ca la vederea seringilor simte nevoia s-o ia la goana, nicidecum sa se relaxeze si sa astepte cuminte intepatura ce-i va sterge cativa ani de pe chip. Se pare ca singurele injectii pe care prezentatoarea "Fermei Vedetelor" le suporta fara sa cracneasca sunt cele prescrise de medic in caz de boala, scrie Libertatea.

Caru' Cu VedeteFoto: Colaj foto

Anne Hathaway o imita pe Miley Cyrus intr-un video amuzant La cativa ani de la succesul enorm al videoclipului "Wrecking ball", lumea inca se mai amuza pe seama cantaretei Miley Cyrus, care calarea o bila de demolare. Vezi cum o imita actrita Anne Hathaway, intr-un video extreme de amuzant. Actrita Anne Hathaway a participat la un show umoristic, unde a fost rugata sa mimeze piesa celebrei adolescente Miley Cyrus. Pentru ca este o profesionista, Anne Hathaway a lasat deoparte stilul ei serios de actorie si a incalecat, la propriu si la figurat, bila de demolari facuta celebra de Miley Cyrus, oferind un spectacol foarte amuzant, scrie Unica.

Emma Stone si Andrew Garfield au luat o pauza! Dupa aproape trei ani de relatie, unul dintre cele mai simpatice cupluri de la Hollywood a decis sa ia o pauza. Surse apropiate de Andrew Garfield si Emma Stone au declarat ca cei doi intampina dificulati, cauzate de perioadele tot mai dese petrecute separat. Se pare ca implicarea in proiecte cinematografice a cauzat ruptura dintre cei doi, unele persoane afirmand ca actorul din "The Amazing Spiderman" si-a concentrat toata atentia asupra acestui nou proiect, in detrimentul vietii personale. Andrew, in varsta de 31 de ani, se afla acum in Taiwan, unde lucreaza la cel mai nou film al lui Martin Scorsese - "Silence", iar Emma se afla la Los Angeles, informeaza Elle.ro.

Vedete care si-au asigurat diverse parti din corp. Sumele sunt exorbitante Celebritatile de peste ocean fac bani din zambete, mers pe catwalk si, in general, din felul in care arata, asa ca nu e de mirare ca unele dintre ele vor sa isi asigure cele mai "pretioase" bunuri. Daca esti curios sa vezi cine si-a asigurat vocea pentru un miliard de dolari (da, ai citit bine) si cine si-a asigurat posteriorul pentru fabuloasa suma de 300 de milioane de dolari, arunca o privire in galeria foto de mai sus. Mariah Carey si-a asigurat vocea pentru 1 miliard de dolari. Da, ai citit corect. Un miliard de dolari! Jennifer Lopey si-a asigurat posteriorul " cum altfel?" pentru 300 de milioane de dolari. Dolly Parton si-a asigurat sanii pentru 600.000 de dolari.Julia Roberts si-a asigurat zambetul pentru suma de 30 de milioane de dolari. Kylie Minogue si-a asigurat posteriorul cu 5 milioane de dolari, scrie Viva.ro.

Valentina Pelinel vorbeste franc despre casnicia cu Boureanu. De ce nu au avut copii Valentina Pelinel nu exclude posibilitatea ca pe viitor sa aiba un copil, iar acest lucru s-ar putea intampla foarte curand. Ea sustine ca in timpul casniciei cu Cristian Boureanu nu a simtit ca este momentul potrivit, motiv pentru care cei doi nu au avut copil."Daca decizia despartirii e luata in timp, din ambele parti, atunci treci mai usor. Nu toti ne gasim jumatatea din prima. Ar fi un pic ciudat sa-mi ticaie ceasul chiar acum, dar am ajuns la varsta la care m-am maturizat si mi-ar placea sa am si eu copii. Poate nici unul dintre noi nu ne-am dorit cu ardoare sa avem un copil, ca daca de-am fi dorit, am fi avut. Am trait viata si atat. La momentul acela, nu am simtit nevoia sa avem un copil", a declarat Valentina Pelinel, conform Libertatea.