Ce i s-a intamplat Iulianei Tudor, acum 19 ani, in noaptea de Inviere. Gazda emisiunii "O data-n viata", de la TVR 1, Iuliana Tudor, petrece Pastele in orasul ei natal, la Baicoi, judetul Prahova. A devenit deja o traditie pentru Iuliana ca in fiecare an sa pregateasca singura pasca dupa o reteta de familie. De asemenea, este o dubla sarbatoare pentru vedeta. Acum 19 ani, in seara de Inviere, si-a cunoscut sotul. "Intotdeauna fac Pastele la parintii mei, la Baicoi. Pastele inseamna si aniversarea intalnirii mele cu Razvan, sotul meu, pentru ca ne-am cunoscut in noaptea de Inviere. Anul acesta facem 19 ani de cand suntem impreuna!", marturiseste Iuliana Tudor, informeaza Unica.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Se ingroasa gluma! Inna l-a dus pe John la mama. Relatia pe care Inna o are de aproximativ doi ani cu un fotograf american pare una cat se poate de serioasa, din moment ce acesta i-a cunoscut deja familia.Dupa o relatie esuata cu Lucian, impresarul sau, Inna se iubeste de aproximativ doi ani cu un american, pe numele sau John, un tanar regizor si fotograf, care lucreaza cu artisti cu nume de peste Ocean si pe care l-a cunoscut cu ocazia unor filmari, noteaza Libertatea.ro.

Vedeta care a ales sa-si expuna viata pe internet. Oana Tache lanseaza un nou trend in randul vedetelor din Romania. Obisnuita cu noutatile online, VJ-ita a anuntat pe facebook-ul si blogul personal ca porneste intr-o noua aventura, de data asta, pe internet. Se poarta selfie-urile si se poarta retelele sociale. Dincolo de ecran, vedetele aleg sa arate lumii intregi mai mult sau mai putin din viata lor privata. Dar ce se intampla cand alegi sa impartasesti materiale video din viata ta si a prietenilor tai? Inseamna ca ti-ai facut un Video Blog! Oana si-a facut canal de youtube si a urcat acolo primul episod, scrie Viva.ro.

Cher, la un pas de moarte. Celebra cantareata Cher (68 de ani) e pe moarte. Prietenii ei au declarat ca sunt ingrijorati pentru aceasta. Din cauza starii de sanatate precare, Cher a cazut intr-o depresie puternica si nu mai vrea sa lupte pentru viata ei. In ultimele luni, solista a trait clipe ingrozitoare din cauza unei infectii virale, care i-a afectat puternic si inima, si rinichii, si se pare ca aceasta nu mai are putere sa lupte cu maladia, informeaza Libertatea.ro.

Antonia si Vincenzo nu au mai divortat. Antonia si Vinvenzo Castellano ar fi trebuit sa semneze astazi actele de divort, dupa ce s-au tot razboit prin tribunale. Pe ultima suta de metri, insa, cei doi s-au razgandit. In razboiul pe custodia fiicei lor, Maya, Antonia si Vincenzo Castellano au incercat sa arunce vina esecului mariajului lor unul pe celalalt. Fiecare a cerut in instanta desfacerea casniciei din culpa celuilalt si au scos la atac toate armele de care au dispus. A trecut mai bine de un an de cand se tot ridica de la masa negocierilor fara vreun rezultat, de cand isi arata coltii prin intermediul avocatilor, de cand viata lor s-a impotmolit intrun proces, scrie Unica.ro.