Mihai Bendeac nu a reusit sa o dea la pace cu Antena 1 Trustul Intact ii cere lui Mihai Bendeac nu mai putin de 1.300.000 de euro despagubiri pentru ca si-a incalcat clauzele contractuale. Mihai Bendeac risca sa scoata din buzunar peste un milion de euro, daca va pierde procesul cu Trustul Intact, la al carui termen se va prezenta astazi, la Tribunalul Bucuresti. Asta, intrucat, momentan, cele doua parti nu au cazut la nici o intelegere privind solutionarea conflictului pe cale amiabila. "Clientul meu (n.r. - Antena Group) nu mia comunicat nimic despre o eventuala intelegere, asa ca ne vedem la tribunal. O sa cerem insa un nou termen, pentru administrarea probelor", a declarat avocatul Mihai Mustaciosu, pentru Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Motivul pentru care Maia Morgenstern nu a mai divortat de sot Povestea de dragoste dintre actrita Maia Morgenstern (52 ani) si sotul ei, medicul neurochirurg Dumitru Baltateanu, s-a incheiat inca din anul 2012. Cei doi au facut si fac in continuare eforturi disperate pentru a ramane o familie. Desi divortul era iminent, fiica lor, Ana Isadora, in varsta de 8 ani, i-a convins sa ramana impreuna. Desi in presa s-a scris ca acestia ar fi divortat luna aceasta la un notar, cei doi soti au convenit sa nu se mai separe. Dimpotriva, acum locuiesc impreuna mimand o viata de familie aproape perfecta. Motivul? Chiar fiica lor, Ana Isadora, care si-a implorat tatal sa ramana o familie, deoarece nu poate sta departe de el. Maia si Doru urmau sa merga la notar sa divorteze, scrie Unica.

Gisele Bundchen a defilat pentru ultima oara Dupa ce si-a anuntat intentia de a renunta la defilari de moda, prin intermediul unui mesaj si al unei fotografii din timpul primei sale prezentari de moda, pe contul sau de Instagram, Gisele Bundchen a defilat ieri pentru ultima oara. Cel mai bine platit model al momentului a fost una dintre cele mai importante modele ale prezentarii de moda Colcci, din cadrul Saptamanii Modei de la Sao Paulo. Gisele a fost urmarita de Tom Brady, sotul sau, si de parintii, Valdir si Vania, asezati in primul rand. Gisele, acum in varsta de 34 de ani, si-a inceput cariera la 14 ani si a defilat pentru nume importante din industria de moda. Modelul si-a motivat decizia marturisind pentru o publicatie braziliana ca isi doreste sa se concentreze mai mult pe unele proiecte personale si ca vrea sa acorde mai multa atentie familiei, scrise Elle.ro.

Florin Dumitrescu este din nou tatic In aceasta dimineata chef Florin Dumitrescu a devenit tata pentru a doua oara. Mia, fetita sa si a Cristinei, venind pe lume intr-o maternitate din Bucuresti. Cu 2,480 kilograme si 49 de cemtimetri, micuta Mia le-a adus parintilor o bucurie de nedescris. "De data asta nu am fost luati prin surprindere, cum s-a intamplat cu Ava, prima noastra fetita, care s-a nascut cu cateva zile mai devreme. Mia Victoria Dumitrescu s-a nascut exact la data stabilita si este o fetita absolut superba. Sunt atat de fericit incat mi-am sunat toti prietenii apropiati sa ma laud ca sunt inca o data tata de fata", marturiseste bucuros si entuziasmat juratul de la "Hell's Kitchen - Iadul bucatarilor", scrie Viva.ro.

Noi probleme cu legea pentru sotul Mariei Marinescu: Inchis in Franta, urmarit de belele in Romania Problemele se tin scai de sotul Mariei Marinescu, Frank Colin, arestat in Franta si cercetat pentru trafic de droguri. Francezul a fost dat in judecata si in Romania de partenerii de afaceri. Frank Colin a avut cateva afaceri pe teritoriul Romaniei in perioada in care era liber si bogat. De cand a fost inchis, afacerile au ramas de izbeliste, iar colaboratorii s-au vazut nevoiti sa-l actioneze in justitie. Procesele au curs pe banda rulanta, iar francezul s-a aflat in imposibilitatea de a se apara, fiind in spatele gratiilor. De aproximativ un an, el are termen in fiecare luna la judecatorie cu partenerii de afaceri, iar pana acum, evident, nu a fost prezent la nici o infatisare. Toate procesele s-au incadrat la categoria comerciala, scrie Libertatea.