Ce cadou a primit Oana Roman din partea lui Papa Ioan Paul al doilea. Putini romani se pot mandri cu faptul ca s-au intalnit cu Papa Ioan Paul al doilea. Oana Roman este unul dintre acestia si mai mult, Suveranul Pontif i-a facut acesteia un cadou special. Invitata la emisiunea "Rai da' buni", Oana Roman a povestit despre intalnirea cu Papa Ioan Paul al doliea, o intalnire ce a marcat-o profund. "Eu am o relatie foarte speciala cu mama. Mama este o persoana foarte speciala. E un fenomen despre care eu nu stiam ca exista, acest fenomen in care mama isi parareste copii. (...) E important in viata sa facem lucruri simple si sa intelegem ca bogatia oamenilor rezida din lucrurile simple si frumoase", a povestit Oana, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nadia Comaneci si Katie Holmes - Impreuna, pe covorul rosu. Festivalul de Film Tribecca a programat premiera scurtmetrajului "Eternal Princess",un film despre Nadia Comaneci, iar pe covorul rosu au pasit Katie Holmes, regizoarea acestui film, si Nadia, marea sportiva a Romaniei. In 30 de minute, Katie Holmes a incercat sa redea viata incredibila a gimnastei care la 14 ani obtinea primul 10 din istorie, in timpul Olimpiadei de la Montreal. Pe timpul filmarilor, Nadia si Katie au devenit bune prietene, fosta sotie a lui Tom Cruise publicand pe Instagram mai multe fotografii in care apare impreuna cu Nadia. De altfel, apropierea dintre ele a fost evidenta si pe covorul rosu, cele doua imbratisindu-se si fiind extrem de fericite ca au avut sansa sa se cunoasca si sa lucreze impreuna, anuntaViva.ro.

S-au impacat! Un cuplu celebru de la noi, din nou in tandreturi. Carmen, fiica lui Adrian Minune, si Franco formeaza din nou un cuplu. Cei doi erau despartiti de ceva vreme, dupa o idila cu scandal pe care au avut-o. Carmen si Franco, cel pentru care ea a fugit de acasa acum ceva timp, au postat o fotografie impreuna, pe o retea de socializare si au dat de veste lumii intregi ca se iubesc din nou, desi pana de curand au fost despartiti. Cei doi au primit mii de Like-uri si sute de mesaje de felicitare si urari. Cat a fost singura, fiica lui Minune a sustinut ca se concentreaza intens pe cariera si chiar a lansat o piesa, "Domino", care face furori in toate topurile romanesti, informeazaLibertatea.

Kendall Jenner se dezbraca de inhibitii pentru o revista celebra. Dupa afisarea lui Kendall Jenner alaturi de Justin Bieber, era normal sa mai auzim de ea. Ca si Hailey Baldwin, si Kendall se bucura acum de "roadele" acestei prietenii cu interes. Kendall Jenner este personajul unui pictorial foarte hot pentru o revista celebra. Imbracata doar in costum de baie, Kendall a pozat pentru coperta doar in costum de baie. Inainte de acest shooting foto, Kendall a mai facut senzatii intr-un alt pictorial, de data aceasta, alaturi de Justin Bieber. Acum, de ce sa nu recunoastem, Kendall Jenner arata intr-un mare fel, iar sansele sa devina si mai cunoscuta decat e sunt foarte mari, scrieBravonet.ro.

Nuduri de vedete care n-au fost iepurasi Playboy. Sunt ipostaze incendiare din cinematografia romaneasca. Daca scenariul o cere, pudoarea nu are ce cauta in cea de-a 7-a arta. Sunt imagini fierbinti pe care nu le putem uita. Marile ecrane ale filmului romanesc nu a dus niciodata lipsa de erotism. Iata ca poti admira nurii apetisanti ai anumitor vedede si fara sa apara in paginile revistelor pentru barbati. Oana Sarbu surprinde in prima scena erotica de dupa Revolutie, alaturi de Stefan Banica Jr. Liceenii rock'n'roll (1992) Anca Turcasiu nu era doar domnisoara slagarului autohton, ea facut furori, etalandu-si bustul in filmul "Miss Litoral", regizat Mircea Muresan in 1990. Tora Vasilescu - desi a fost protagonista in mai multe ipostaze erotice, cea mai cunoscuta scena ramane cea din "Cel mai iubit dintre pamanteni", din 1993, jucata alaturi de Stefan Iordache. Pentru Maria Dinulescu, au venit americanii. Actrita a aparut in "California Dreaming",film realizat de regretatul Cristian Nemescu, interpretand o scena de dragoste alaturi de un sergent american, anuntaLibertatea.